- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: A DNS cache törlése Windowsban és böngészőben.
- Meggyi001: Séta Európa egyik legikonikusabb falujában - Hallstatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
-
vadkörte
addikt
Google Home alá nem lehet berakni ezeket az eszközöket? Legalább nem kéne külön applikáció mindenre, asszonyodnak se kéne mindent felrakni. Nekünk így van most otthon:

Jah, meg van még vagy 30 IKEA-s izzó amit hozzá sem adtam 😂 Pont renováljuk a lakást, csak a háló vilagításai vannak hozzáadva.
HomeAssistant?
Nem tudom, csak kérdezem. -
gekkoXT
senior tag
Én annyira nem jöttem még rá, mire jó a Smart Home Hub 2. Nekem is ez van, mint neked. De vicces amikor az egyik szoba hőmérsékletére akarok ránézni távolról és kéri h kapcsoljam be a telefon bluetooth-át. Meg ha olyan eszköz van, ami gateway-is akkor is minek. Zigbee szempontból úgyis válogatós, ikea cuccokat már nem látja.
Telefonban a galaxy vízjelet nem akarod kikapcsolni?
-
csomi1977
aktív tag
Arra,hogy felébredj ha esemény van arra jó. De a lényeg a különböző módok közötti beállítási lehetőség és hogy hozzátudod rendelni az érzékelőket . Nem értem a 2. verzióban miért nincsen ez benne . Van 1 és 2 verzió is de a 2 es egy sima hub semmi több
-
GoodSpeed
veterán
-
tDr1v3r
veterán
Annak mennyire hangos a riasztója? Néztem azt is (vagyis az Aqara variánst), de még nem döntöttem el hogy az legyen-e.
-
csomi1977
aktív tag
-
GoodSpeed
veterán
-
csomi1977
aktív tag
Van Xiaomi HUB 1 és 2 is . Az 1 szerintem jobb mivel abban van riasztó funkció alapból,akár több eszközt is lehet berakni alá. A 2 szerintem visszalépés .
-
GoodSpeed
veterán
-
tDr1v3r
veterán
-
GoodSpeed
veterán
A TESLA és a Dreame X50 Ultra is be van vonva Google Home alá:
-
szabonagyur
félisten
A Tesla okos konntekort is simán be lehet rakni, szimplán a Tesla Smart Things appal összekapcsolod és ki tudod választani a konnektorokat.
Xiaomi porszívót én sem találtam még meg, plusz a Xiaomi hőmérőket sem találja meg valamiért.
-
GoodSpeed
veterán
A porszívót még nem tudom, az okosizzókat sem találtam egyelőre, és a TESLA okoskonnektorokat sem, de a Samsung eszközeimet igen:
-
tDr1v3r
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Google Home alá nem lehet berakni ezeket az eszközöket? Legalább nem kéne külön applikáció mindenre, asszonyodnak se kéne mindent felrakni. Nekünk így van most otthon:

Jah, meg van még vagy 30 IKEA-s izzó amit hozzá sem adtam 😂 Pont renováljuk a lakást, csak a háló vilagításai vannak hozzáadva.
De, lehet:
-
tDr1v3r
veterán

-
GoodSpeed
veterán
-
F34R
nagyúr
-
Hieronymus
veterán
Az jó. Voltam olyan helyen ahol az ajtót 6 vagy 8 ponton záródó mechanika védte. Az egyetlen zárbetét egysoros volt. Büszkén hirdette a zárbetét gyártója, nem lehet megfúrni. De nem is akarnák fúrni, kettő perc alatt nyitja a profi kulcs és nyom nélkül. Vissza is zárja, ha értelmét látja.
-
GoodSpeed
veterán
Gondolom a szuper modern egykulcsos rendszer.
Nem.
-
Hieronymus
veterán
-
GoodSpeed
veterán
-
F34R
nagyúr
El kellene döntened mi a valódi cél.
Az objektum védelme vagy a kifosztás dokumentálása.Ha csak a dokumentálás a cél, akkor az idióta vérpistike ellen kiváló döntés. Személyigazolvány minőségű arcképet hagy hátra.
A profik Ronald Reagen és Gorbacsov maszkban fognak dolgozni.
Rosszabb esetben maszk nélkül a vadkeletről, három hónapi vendégszerepléssel. A róla készült videóval még kitörölni sem lehet.Az objektum védelemnek a behatolás megakadályozása a kulcsa
Az ajtó egyértelműen elsődleges nyitása a mechanikus kulcs.
+ NCF közeli nyitás.
+ Internet távoli nyitás kombinációja.Ha ebből bármelyik hiányzik, egy órán belül áttörhetetlen ajtó és ablak. Nyilván a tizedik emelet előnyösebb, min a földszint. Bár az emelet szám sem biztosíték.
Kicsit spórolva az Adrián vásárolt jacht értelmesebb és hasznosabb lenne, mit a kamerázás. A kamerázás általában értelmetlen pótcselekvés.
Egy normalis biztonsagi ajto valoszinuleg sokkal tobbet er.
-
GoodSpeed
veterán
Nekem egy nagy dilemmám van az okos otthonokkal: az adatvédelem.
Jópofa, hogy az egész lakást lehet nézni, de engem eltántorít a gondolat, hogy amiatt kerüljek el bizonyos témákat a saját otthonomban, mert megfigyel a kínai kamerám. (Ha felhőbe [=más számítógépe] ment, még inkább.)
<durva példa>Hazamegyek valami lánnyal, Kínában meg már beszélik, kinek mennyire tetszik
.</durva példa>
Snowden sem tudta volna véghezvinni, amit tett, ha okos otthonban élt volna.
Úgyis ott a telefonom, nem kell még egy potenciálisan kémkedő eszköz. (Bocsánat, olvastam Snowden könyvét, azóta így állok a dolgokhoz
). Persze tudom, nem csak ezen múlik, de be kell ismernünk, ez egy kifejezetten hatásos módszer a megfigyelés ellen.Ilyen esetben:
-
vakond_gamer
újonc
Nekem egy nagy dilemmám van az okos otthonokkal: az adatvédelem.
Jópofa, hogy az egész lakást lehet nézni, de engem eltántorít a gondolat, hogy amiatt kerüljek el bizonyos témákat a saját otthonomban, mert megfigyel a kínai kamerám. (Ha felhőbe [=más számítógépe] ment, még inkább.)
<durva példa>Hazamegyek valami lánnyal, Kínában meg már beszélik, kinek mennyire tetszik
.</durva példa>
Snowden sem tudta volna véghezvinni, amit tett, ha okos otthonban élt volna.
Úgyis ott a telefonom, nem kell még egy potenciálisan kémkedő eszköz. (Bocsánat, olvastam Snowden könyvét, azóta így állok a dolgokhoz
). Persze tudom, nem csak ezen múlik, de be kell ismernünk, ez egy kifejezetten hatásos módszer a megfigyelés ellen. -
GoodSpeed
veterán
-
Hieronymus
veterán
El kellene döntened mi a valódi cél.
Az objektum védelme vagy a kifosztás dokumentálása.Ha csak a dokumentálás a cél, akkor az idióta vérpistike ellen kiváló döntés. Személyigazolvány minőségű arcképet hagy hátra.
A profik Ronald Reagen és Gorbacsov maszkban fognak dolgozni.
Rosszabb esetben maszk nélkül a vadkeletről, három hónapi vendégszerepléssel. A róla készült videóval még kitörölni sem lehet.Az objektum védelemnek a behatolás megakadályozása a kulcsa
Az ajtó egyértelműen elsődleges nyitása a mechanikus kulcs.
+ NCF közeli nyitás.
+ Internet távoli nyitás kombinációja.Ha ebből bármelyik hiányzik, egy órán belül áttörhetetlen ajtó és ablak. Nyilván a tizedik emelet előnyösebb, min a földszint. Bár az emelet szám sem biztosíték.
Kicsit spórolva az Adrián vásárolt jacht értelmesebb és hasznosabb lenne, mit a kamerázás. A kamerázás általában értelmetlen pótcselekvés.
-
Met
nagyúr
nem szeretem ha rés van a pajzson
elviszik a kamerákat a kártyákkal együtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 3D nyomtatás
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Team Group Elite 16GB DDR4 2400MHz TED416G2400C1601 TED416G2400C16BK RAM!
- Eladó Lenovo LOQ gamer laptop új állapot garancia 2027.11.28-ig! RTX 5050 16GB DDR5 512SSD