Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aztekkakas
csendes tag
válasz
Kolondrum #60 üzenetére
Koszi szepen!
Ketto is van a csaladban, es sajnos mindketto produkalja a jelenseget. Ha a Mi Fitbol valasztok szamlapot (nem 3rd party telepitesbol, hanem amik alapbol rajta vannak a listan), laggolni kezd. Nem erzekeli az erinteseket, kesve reagal a fokepernyon. Ha nem minden Mi Band 4-et erint a problema, akkor lehet visszavisszuk oket. -
SirRasor
addikt
válasz
Kolondrum #57 üzenetére
Abban a korban még én is durván nyomtam, de már régen elkezdtem visszavenni. Szerencsére futásnál még nem estem össze, pedig minden alkalommal elérem a 185+os vérnyomást
Ez a szíj is morog legalább 2x, hogy HÉÉ TE HÜLYE MIT CSINÁLSZ?!?
Mindig csak az öregek mondanak olyat, hogy a fiatalok nem hiszik el, hogy velük megtörténhet ez meg az egészségileg, csak amikor már túl késő, de már kezdem érezni hogy értik
Pont 9gag-en láttam egy jó posztot: sérülések fiatalon: biciklivel való elesés, fáról leesés stb. közepes életkorban: rosszul lépés, tüsszentés
Egyik kommentelő: idős korban: felébredés
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #52 üzenetére
Szerintem telejsen korrekt amit linkeltél.
Esetleg ved össze a telefonodban szereplő Google Fit alkalmazás adataival, gondolom a teló nálad van mikor ezt sétáltad , ott mennyit mutat.
Ha drasztikusan eltérne ~20-30 %-al akkor ott valami nem kóser.
4 óra alvás...hát az nekem nagyon kevés lenne
.
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum #50 üzenetére
Hali, én átlagban 8-10 ezer lépés/nap ami szerintem átlagos kb napi 30perc gyaloglás amit saccolnom kéne.
Én 2x megyek többet egy nap, parkolóból az irodáig ( kb 10-12 perc gyalogás) majd ezt haza menetelkor.
Ezenfelül naponta többször rövidebb mozgások vannak melyeket teszek.nekem inkább az volt a fura, 1 hete van meg kb, tökjól szuperál mert 34/7-ben megy és mér és ~60%-os töltöttségen van.
Alvásfunkciók azok melyek változtak egyik fissíténél de ezt egy másik fórumtárs is írtam.
hétköznap átlagban 7 órát alszom, melyből a mélyalvás egyik napról a másikra drasztikusan lecsökkent (3 óra helyett 40-50 percre) pedig szarul nem aludtam.Ezenkívül nekem minden rendben van, igaz az UTF-8as karakterkészletet nem igazán támogatja a global, mert az ékezetes karakterek furán jelennek meg nálam, pedig global karperecem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mikrotik routerek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- OnePlus 11 - Spigen Tough Armor telefontok, fekete
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest