Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aztekkakas
csendes tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Koszi szepen!
Ketto is van a csaladban, es sajnos mindketto produkalja a jelenseget. Ha a Mi Fitbol valasztok szamlapot (nem 3rd party telepitesbol, hanem amik alapbol rajta vannak a listan), laggolni kezd. Nem erzekeli az erinteseket, kesve reagal a fokepernyon. Ha nem minden Mi Band 4-et erint a problema, akkor lehet visszavisszuk oket. -
SirRasor
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Abban a korban még én is durván nyomtam, de már régen elkezdtem visszavenni. Szerencsére futásnál még nem estem össze, pedig minden alkalommal elérem a 185+os vérnyomást
Ez a szíj is morog legalább 2x, hogy HÉÉ TE HÜLYE MIT CSINÁLSZ?!? 
Mindig csak az öregek mondanak olyat, hogy a fiatalok nem hiszik el, hogy velük megtörténhet ez meg az egészségileg, csak amikor már túl késő, de már kezdem érezni hogy értik

Pont 9gag-en láttam egy jó posztot: sérülések fiatalon: biciklivel való elesés, fáról leesés stb. közepes életkorban: rosszul lépés, tüsszentés
Egyik kommentelő: idős korban: felébredés 
-
stigma
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szerintem telejsen korrekt amit linkeltél.
Esetleg ved össze a telefonodban szereplő Google Fit alkalmazás adataival, gondolom a teló nálad van mikor ezt sétáltad , ott mennyit mutat.
Ha drasztikusan eltérne ~20-30 %-al akkor ott valami nem kóser.
4 óra alvás...hát az nekem nagyon kevés lenne
. -
stigma
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hali, én átlagban 8-10 ezer lépés/nap ami szerintem átlagos kb napi 30perc gyaloglás amit saccolnom kéne.
Én 2x megyek többet egy nap, parkolóból az irodáig ( kb 10-12 perc gyalogás) majd ezt haza menetelkor.
Ezenfelül naponta többször rövidebb mozgások vannak melyeket teszek.nekem inkább az volt a fura, 1 hete van meg kb, tökjól szuperál mert 34/7-ben megy és mér és ~60%-os töltöttségen van.
Alvásfunkciók azok melyek változtak egyik fissíténél de ezt egy másik fórumtárs is írtam.
hétköznap átlagban 7 órát alszom, melyből a mélyalvás egyik napról a másikra drasztikusan lecsökkent (3 óra helyett 40-50 percre) pedig szarul nem aludtam.Ezenkívül nekem minden rendben van, igaz az UTF-8as karakterkészletet nem igazán támogatja a global, mert az ékezetes karakterek furán jelennek meg nálam, pedig global karperecem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Joby GripTight Micro Stand állvány
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a szíj is morog legalább 2x, hogy HÉÉ TE HÜLYE MIT CSINÁLSZ?!? 

Egyik kommentelő: idős korban: felébredés 
És ez nem baromira zavaró? Vagy úgy is csak az a lényeg, hogy jött valami üzeneted és majd megnézed telefonon?