Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aztekkakas #72 üzenetére
A videót ne töröld le köszi. A fejlesztő azt mondta minden nap tölt fel témát. Majd erre is reagál.
-
eddie17
addikt
Viber értesítésnél felvillan a kijelződ? Ha igen, akkor úgy van beállítva az értesítés, hogy csak kikapcsolt kijelzőnél jelezzen?
Ha mindkettőre igen a válasz, akkor ez a baj.Amikor meg jelez, akkor valami takarja a kijelzőt és nem villan fel, ezért jelez a Band is.
Steve1207: Hát, igen az AOD, az nem rossz. Mondjuk szerintem kültéri edzéshez megmarad a BIP, de napi használathoz a band marad.
Fém szíjat ki sem mertem próbálni. -
Watson25
tag
Sziasztok! Kb egy hete használok a kütyüt és nagyon tetszik
Egy kivétellel. Ha viberen kapok értesítést akkor nem jelzi. 100 üzenetből eddig kb 2 szer jelezte. Mi lehet a gond. A messenger meg a többi értesítés szépen átjön
-
aztekkakas
csendes tag
válasz
Steve1207 #74 üzenetére
Köszi! Igazad van! A számlapok fájlméretét nem vettem figyelembe a kiválasztásnál. Teszteltem két kb. 150 kb-os méretűt és ezekkell sokkal jobb volt az élmény. Megnyugtató a tudat, hogy nem egy hibás szériát fogtam ki.
"A man’s got to know his limitations." - Dirty Harry
-
Steve1207
veterán
válasz
aztekkakas #72 üzenetére
Megnéztem, nagy fájlméretű számlapnál az enyém is csinálja, de szerintem mindenkié. Ha kicsit állok a főképernyőn akkor se mindig indul el a görgetés. Válassz kisebb méretű watchface-t. Most próbáltam egy 300 kb-os méretűt a gyári listából, ez lag-ol, de átlagosan 150 kb körülieket használok, azokkal nincs baj.
Rosszul vannak optimalizálva a gyáriak, szerintem csak kiválogattak párat, hogy sok legyen a főlistában és kész, nem minőségi alkotások.eddie17: hehe, én is Bip-ről jöttem. Nekem az AOD hiányzik, de nagyon, ellenben kárpótol az újdonságérzet, mert szeretek ezekkel az új kis kütyükkel foglalkozni.
A fém szíj nekem is halál volt, úgy viszketett a csuklóm, mint a fene. -
eddie17
addikt
Most hozta meg a futár, csütörtök délelőtt rendeltem a xiaomi.hu-ról.
Elsőre nagyon szép, modern, gyors. Tetszik. Némely funkcióban jobb mint BIP-em.
Kivéve a GPS ugyebár.
Miband 1S, Miband 2, Miband 3 és a BIP után azt mondom, hogy tényleg jó lett. őö,űü hiányzik de a többi ékezet megvan. Lehet saját rezgést kreálni, ez nekem tök új. Plusz ha leveszed akkor kóddal lock-olja magát.
Végre tudja a hívó nevét úgy is ha nem angol nyelven van a telefon. Rég óta várt fejlesztés.
Párom most a Miband 2 mellett egy Honor Band 4-et hord, az az igazi ellenfél, majd lesz egy gyors összehasonlítás.
Szóval lehet marad a BIP ellenében (főleg, hogy az valamiért allergiás reakciót vált ki a csuklómon... biztos az után gyártott szíjak fém pöckei, de a gyári már szétment...)
A kijelzője mérföldekkel jobb mint a BIP de ez nem is volt kérdés. Majd a tűző napon kiderül, ma eléggé szomorkás az idő.aztekkakas:
Kipróbáltam én is másik számlappal amit rátöltöttem és teljesen simán megy mint a gyárilag beállítottal. Nincs az a jelenség mint a videódban.
-
-
válasz
cintula187 #68 üzenetére
Nekem nem mutatja mindig jól a települést és azt hittem azért, mert lemarad vagy hogy mondjam, pedig nem, nem tudom rávenni, hogy mindig jót mutasson, így ki is vettem a menüből, meg aztán a pillanatnyi sokkal fontosabb mint valami régebbi kiírás. Használhatatlan....
-
stigma
addikt
válasz
cintula187 #68 üzenetére
Hali, én most próbaltam, müködik rendesen.
A szinkronizáció appon belül megy neked , számolja a százalékokat mikor ráfrissítesz ?
-
cintula187
addikt
Órán reggel próbáltam a weathert. Eddig működött, most: "Connect to MI Fit to get weather info". Óra és mobil reboot volt.
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet hozzacsatlakoztatni Mi Bedside Lamphez?
Nem látja a lámpát a Band.
Koszi -
válasz
aztekkakas #65 üzenetére
Párom is mondja, hogy semmi lag. Nálunk kettő global van.
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Hát már a shop-ból is elfogyott. hihetetlen.. Mire kitalálom. hogy kell. elfogy.. pfff
Amúgy van tapasztalat, hogy úszáshoz mennyire és mi használható vele?
Karcsapás, idő, távolság, pulzus?? Olyasmi mint amit a swimmo tud..
thx -
-
válasz
aztekkakas #61 üzenetére
Kettő hibás lenne?
stimm? elvileg nektek is ez van. -
aztekkakas
csendes tag
válasz
Kolondrum #60 üzenetére
Koszi szepen!
Ketto is van a csaladban, es sajnos mindketto produkalja a jelenseget. Ha a Mi Fitbol valasztok szamlapot (nem 3rd party telepitesbol, hanem amik alapbol rajta vannak a listan), laggolni kezd. Nem erzekeli az erinteseket, kesve reagal a fokepernyon. Ha nem minden Mi Band 4-et erint a problema, akkor lehet visszavisszuk oket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest