Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz Kolondrum #50 üzenetére
Hali, én átlagban 8-10 ezer lépés/nap ami szerintem átlagos kb napi 30perc gyaloglás amit saccolnom kéne.
Én 2x megyek többet egy nap, parkolóból az irodáig ( kb 10-12 perc gyalogás) majd ezt haza menetelkor.
Ezenfelül naponta többször rövidebb mozgások vannak melyeket teszek.nekem inkább az volt a fura, 1 hete van meg kb, tökjól szuperál mert 34/7-ben megy és mér és ~60%-os töltöttségen van.
Alvásfunkciók azok melyek változtak egyik fissíténél de ezt egy másik fórumtárs is írtam.
hétköznap átlagban 7 órát alszom, melyből a mélyalvás egyik napról a másikra drasztikusan lecsökkent (3 óra helyett 40-50 percre) pedig szarul nem aludtam.Ezenkívül nekem minden rendben van, igaz az UTF-8as karakterkészletet nem igazán támogatja a global, mert az ékezetes karakterek furán jelennek meg nálam, pedig global karperecem van.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz Kolondrum #52 üzenetére
Szerintem telejsen korrekt amit linkeltél.
Esetleg ved össze a telefonodban szereplő Google Fit alkalmazás adataival, gondolom a teló nálad van mikor ezt sétáltad , ott mennyit mutat.
Ha drasztikusan eltérne ~20-30 %-al akkor ott valami nem kóser.
4 óra alvás...hát az nekem nagyon kevés lenne .
-
cintula187
addikt
Gondolom global verziónál se lehet megoldani, hogy jól kezelje az ékezetes betüket.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Nem mindig, heti 2*.
Kíváncsi vagyok mit kezd ezzel a totál rendszertelen alvással. Még nem ismeri a mintát, majd 1 hét múlva.
Olyan korú vagyok akinek az éves orvosin azt mondták, hogy még az EKG is olyan mint a könyvekben, látás, vérnyomás stb.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SirRasor
addikt
válasz Kolondrum #57 üzenetére
Abban a korban még én is durván nyomtam, de már régen elkezdtem visszavenni. Szerencsére futásnál még nem estem össze, pedig minden alkalommal elérem a 185+os vérnyomást Ez a szíj is morog legalább 2x, hogy HÉÉ TE HÜLYE MIT CSINÁLSZ?!?
Mindig csak az öregek mondanak olyat, hogy a fiatalok nem hiszik el, hogy velük megtörténhet ez meg az egészségileg, csak amikor már túl késő, de már kezdem érezni hogy értik
Pont 9gag-en láttam egy jó posztot: sérülések fiatalon: biciklivel való elesés, fáról leesés stb. közepes életkorban: rosszul lépés, tüsszentés Egyik kommentelő: idős korban: felébredés
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
aztekkakas
csendes tag
Sziasztok! A ti Mi Band 4-etek is laggol, ha nem a gyari, alap watchface van beallitva?
-
válasz aztekkakas #59 üzenetére
Nem, pedig onnan van a Face.
-
aztekkakas
csendes tag
válasz Kolondrum #60 üzenetére
Koszi szepen!
Ketto is van a csaladban, es sajnos mindketto produkalja a jelenseget. Ha a Mi Fitbol valasztok szamlapot (nem 3rd party telepitesbol, hanem amik alapbol rajta vannak a listan), laggolni kezd. Nem erzekeli az erinteseket, kesve reagal a fokepernyon. Ha nem minden Mi Band 4-et erint a problema, akkor lehet visszavisszuk oket. -
válasz aztekkakas #61 üzenetére
Kettő hibás lenne?
stimm? elvileg nektek is ez van.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Itt nincs B, van beosztás ami előre akármeddig kiszámolható, nem valaki hasára üt, hogy most így jössz nappalra/éjjelre.
Engem nem zavar, este sokkal kevesebb a nyüzsgés, meg az idióta, bár a diákok most agyilag el vannak szállva.
Hétvége éjjel a legjobb, főnök sincs.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Hát már a shop-ból is elfogyott. hihetetlen.. Mire kitalálom. hogy kell. elfogy.. pfff
Amúgy van tapasztalat, hogy úszáshoz mennyire és mi használható vele?
Karcsapás, idő, távolság, pulzus?? Olyasmi mint amit a swimmo tud..
thxVédd a természetet!
-
válasz aztekkakas #65 üzenetére
Párom is mondja, hogy semmi lag. Nálunk kettő global van.
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet hozzacsatlakoztatni Mi Bedside Lamphez?
Nem látja a lámpát a Band.
Koszi[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
Órán reggel próbáltam a weathert. Eddig működött, most: "Connect to MI Fit to get weather info". Óra és mobil reboot volt.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
stigma
addikt
válasz cintula187 #68 üzenetére
Hali, én most próbaltam, müködik rendesen.
A szinkronizáció appon belül megy neked , számolja a százalékokat mikor ráfrissítesz ?
-
válasz cintula187 #68 üzenetére
Nekem nem mutatja mindig jól a települést és azt hittem azért, mert lemarad vagy hogy mondjam, pedig nem, nem tudom rávenni, hogy mindig jót mutasson, így ki is vettem a menüből, meg aztán a pillanatnyi sokkal fontosabb mint valami régebbi kiírás. Használhatatlan....
-
-
eddie17
addikt
Most hozta meg a futár, csütörtök délelőtt rendeltem a xiaomi.hu-ról.
Elsőre nagyon szép, modern, gyors. Tetszik. Némely funkcióban jobb mint BIP-em.
Kivéve a GPS ugyebár.
Miband 1S, Miband 2, Miband 3 és a BIP után azt mondom, hogy tényleg jó lett. őö,űü hiányzik de a többi ékezet megvan. Lehet saját rezgést kreálni, ez nekem tök új. Plusz ha leveszed akkor kóddal lock-olja magát.
Végre tudja a hívó nevét úgy is ha nem angol nyelven van a telefon. Rég óta várt fejlesztés.
Párom most a Miband 2 mellett egy Honor Band 4-et hord, az az igazi ellenfél, majd lesz egy gyors összehasonlítás.
Szóval lehet marad a BIP ellenében (főleg, hogy az valamiért allergiás reakciót vált ki a csuklómon... biztos az után gyártott szíjak fém pöckei, de a gyári már szétment...)
A kijelzője mérföldekkel jobb mint a BIP de ez nem is volt kérdés. Majd a tűző napon kiderül, ma eléggé szomorkás az idő.aztekkakas:
Kipróbáltam én is másik számlappal amit rátöltöttem és teljesen simán megy mint a gyárilag beállítottal. Nincs az a jelenség mint a videódban.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz aztekkakas #72 üzenetére
Megnéztem, nagy fájlméretű számlapnál az enyém is csinálja, de szerintem mindenkié. Ha kicsit állok a főképernyőn akkor se mindig indul el a görgetés. Válassz kisebb méretű watchface-t. Most próbáltam egy 300 kb-os méretűt a gyári listából, ez lag-ol, de átlagosan 150 kb körülieket használok, azokkal nincs baj.
Rosszul vannak optimalizálva a gyáriak, szerintem csak kiválogattak párat, hogy sok legyen a főlistában és kész, nem minőségi alkotások.eddie17: hehe, én is Bip-ről jöttem. Nekem az AOD hiányzik, de nagyon, ellenben kárpótol az újdonságérzet, mert szeretek ezekkel az új kis kütyükkel foglalkozni.
A fém szíj nekem is halál volt, úgy viszketett a csuklóm, mint a fene.[ Szerkesztve ]
.
-
aztekkakas
csendes tag
válasz Steve1207 #74 üzenetére
Köszi! Igazad van! A számlapok fájlméretét nem vettem figyelembe a kiválasztásnál. Teszteltem két kb. 150 kb-os méretűt és ezekkell sokkal jobb volt az élmény. Megnyugtató a tudat, hogy nem egy hibás szériát fogtam ki. "A man’s got to know his limitations." - Dirty Harry
-
Watson25
tag
Sziasztok! Kb egy hete használok a kütyüt és nagyon tetszik Egy kivétellel. Ha viberen kapok értesítést akkor nem jelzi. 100 üzenetből eddig kb 2 szer jelezte. Mi lehet a gond. A messenger meg a többi értesítés szépen átjön
-
eddie17
addikt
Viber értesítésnél felvillan a kijelződ? Ha igen, akkor úgy van beállítva az értesítés, hogy csak kikapcsolt kijelzőnél jelezzen?
Ha mindkettőre igen a válasz, akkor ez a baj. Amikor meg jelez, akkor valami takarja a kijelzőt és nem villan fel, ezért jelez a Band is.Steve1207: Hát, igen az AOD, az nem rossz. Mondjuk szerintem kültéri edzéshez megmarad a BIP, de napi használathoz a band marad.
Fém szíjat ki sem mertem próbálni. -
válasz aztekkakas #72 üzenetére
A videót ne töröld le köszi. A fejlesztő azt mondta minden nap tölt fel témát. Majd erre is reagál.
-
Nektek mennyire merül? Nekem stabil 6.5% / nap.
-
válasz cintula187 #82 üzenetére
Nálad mi a szekálás? Nálam a sok fale kijelző ON vagy a direkt idő csekkolás és gyakran éjjel is ez megy a munkám miatt. Pulzust manuálisan mérek néha.
-
NORBl
aktív tag
Szasztok,
Mi Band 4 international, sima verzió között mi a különbség? Lehet rendelni a simát, vagy international?
Lusta vagyok keresgélni.
Köszi,
N -
SirRasor
addikt
Na Topicgazda lettem miután kitaláltam, hogy nekem a Honor Band 4/5 jobb lesz, na mind1, ilyen az élet..
Csináltam téma összefoglalót. Rakok majd ma a végébe GYAK-ot, ahol az itt leírt tapasztalatokat összegzem, de nyugodtan írjatok privit, hogy mivel egészítsem még ki.
...meg elkértem feleségemtől, hogy 24/7 rajtam legyen amíg megjön a HB 5, hogy konzisztens infót kapjak én is róla
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz BoneDragon #89 üzenetére
Valamelyik topicban kifejtettem már, de lényegében az alvásfigyelés az, ami nekem nagyon kell.
"A Harvard Orvosi Egyetem*1 Dinamikus Biomarker Központja által hitelesített TruSleep™ alvásfigyelő technológia képes többek között az álmatlanság, a könnyű és mélyalvás, a könnyű ébredés, intenzív álmok és rendszertelen alvási szokásokkal kapcsolatos állapotfelmérésre és tanácsadásra az alvás minőségének javítása érdekében."
Ez még lehet lőzung, viszont gugliban keresgélve egyértelműen pozitív a visszajelzés: tényleg jól működik.
Oké-oké, de ha kb. ugyanezt produkálja a Mi Band 4 is, akkor meg? Csakhogy nem. Több éjszaka is rajtam volt és a babához való ébredést/WC stb. baromira nem mutatja.Most azon gondolkozom, hogy lehet ez is képes tanulni valamilyen szinten. Most legalább 1 hétig folyamatosan rajtam lesz, megnézzük, hogy javul-e az alvási fázisok felismerése.
Make Love not war!
-
mokus18
tag
Az alábbi kérdést feltettem a másik témában, de itt is feltenném....
Mi Band Tools applikáció, és azon belül Viber alkalmazás értesítő beállítva.
Jön az értesítés a bandre, hogy van egy hívásom...
Telefon előle felveszem....
Amíg csevegek, a band folyamatosan rezeg/értesít.Normál hívás esetén, a telefon elővétel, aztán fogadás/vagy elutasítás esetén... a band abbahagyja.
Kérdezném, hogy Viber esetén, mit állítok rosszul, vagy hol követtek el hibát...
Vagy itt nem ugyanúgy kéne működnie?
Tudnátok segíteni, tanácsot adni ?Köszönöm előre is.
-
Arcképgyáros
Rendelhető xiaomi.hu-ról újra a karkötő!
-
SirRasor
addikt
Elkészült a béta magyarítás!
Beleírtam az összefoglaló végére.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
kispalya
tag
Sziasztok.
Harom darabot vettem alirol (spanyol bolt, itt ajanlottak), de sehogy nem tudjuk parositani a oket a telefonokkal (S10e, iPhone 8, S9). Probaljuk Mi Fittel, Mi Bandage-zsal, AmazFittel. Nyista. Tudtok segiteni?Koszi
Szeretném megérni azt a kort, amennyinek kinézek...
-
szabeska
addikt
-
[ Szerkesztve ]
F1
-
zsizsef
senior tag
Ha jól gondolom az összefoglalós magyarítás nem fog menni 1.0.6.0.6 fw-el?
-
lócitrom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Insta 360 Flow, okostelefon stabilizátor
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest