- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Xiaomi Mi Band 4 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
BoneDragon #17 üzenetére
Hali, én 2-3 héttel ezelött Aliról rendeltem 37 dollárért akcióba az mi band 4-et Global változatot (NFC nélkül) +1 szíjjal és 2 db fóliával, ingyenes szállítással.
Szerintem már mi band 3 ára nem fog lejjebb menni, nekem ennyit megért mert ~10k-ból megjött, itthon emg 16k-s áron nyitott ami szerintem elég húzós.
-
stigma
addikt
Hali, nekem a napokban volt valami frissítés rá, viszont szerintem nálam jól megy.
Sajnos telóról nem tudok képeket beletenni, de tegnap igaz szarul aludtam de csak 56p volt a mélyalvás ami szerintem rohadt kevés, mert nekem csütörtök óta van meg és kb eléggé változik a melyalvásom:
Szombat este 9-ből 2 óra volt, tegnap este 7-ből 56p!! ami elég kevés, szóval lehet valamit a frissítés rontott el nem tudom.Én most naponta ebben alszom és nyüstölöm, eddig meg vagyok vele elgéedve.
Anyi furcsaság nekem, hogy nem találtam always on display funkciót mellyel folyamatos a kijelző, illetve ahogy néztem ha futni/biciklizni megy az ember em indul el automatikusan a mérés.
Ezen kívül nem találtam semmi kifogást sem.
-
SirRasor
addikt
Nektek hogy megy az alvásfigyelő? Kipróbáltam több éjszaka és nem regisztrálja az ébredéseimet. Pici babához is kelek és egyszerűen semmi. A probléma az, hogy ez a funkció nekem nagyon fontos lenne. Utánanéztem és ez a Honor Band 4-ben tökéletesen működik és ott még a REM fázisokat is mutatja. Jelenleg ugyanannyiba kerül, mint a Mi Band 4 és holnap megjelenik a Honor Band 5, ami gondolom lejjebb fogja nyomni az árakat.
Háááát már lehet nem best-buy a Mi Band 4...vagy legalábbis nem alváskövetésre.
EDIT: most frissen 9800 huf a Mi Band 4 Global.
-
SirRasor
addikt
válasz
Atilla001 #12 üzenetére
Meg, de szerintem drága. Ebayről 11k volt a china version, de a mi band 3 topicban linkeltek kuponos alis (vagy gearbestes?) ~10k-sat.
10k vs 15k+szállítás csak azért, hogy legyen magyar gari 1 évre, szerintem nagyon nem éri meg.pzooootya biztosan nem megoldható gyári firmware-vel. A buherálás meg még csak ott tart, hogy magyar nyelv sincs hozzá, szóóóóval...
EDIT: közben megnéztem és gearbesten 11k
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Innen meg szabad venni? [link]
thx -
pzooootya
csendes tag
Sziasztok!
Megjött a Mi Band 4-em és eddig ennél érzem azt először, hogy megérte az árát!
Már csak egy dolog miatt van hiányérzetem. Meg lehet valahogy oldani, hogy a telefon fényképezőn ellője a képet? -
stigma
addikt
Ez jó hír, este feltöltöm, holnap egész nap tesztelem illetve kíváncsi vagyok az alvásfigyelésre mert sosem csináltam.
Pulzusmérés nem csak ennél gond, mert van egy Tichwatch E2-es órám ahol hasonló a szituáció, mert múltkor levettem a kezemről és láttam beindult a pulzusmérés sajnos feleslegesen.
-
SirRasor
addikt
A Mi Fit-tel semmi baj sincs és elég gyakran jön új firmware a band-re.
Eddig egyetlen hátrányt látok: a pulzusmérés csak 3 állásban lehet:
-kikapcsolt
-bekapcsolt, alvásfigyelés nélkül
-bekapcsolt, alvásfigyelésselNincs olyan, hogy automatikus. Tehát ha leveszem a kezemről, és nem az OFF-on áll, akkor is villog a zöld led, ahelyett, hogy felfogná, hogy már rajtam sincs és fölöslegesen meríti az akkumulátort.
-
stigma
addikt
Hát akkor lehet inkább azt csinálom, mielőtt kérdeznék, hogy 2 napig tesztelem, összegyűjtöm a kérdéseimet és leírom.
Régen 1-es Mi Band-em volt, de ott gond volt az mi Band app-al...most simán jól működik?
Régen a hivatalso oldalon lévő fórumból kellett a jól működő verziót leszednem, mert az áruházban sajnos rossz volt az app, nem tudtam belépni a fiókomba. -
SirRasor
addikt
Inkább jöjjön egy modi és törölje a topicot...thx. Nem erre gondoltam, nem így és nem ebben a formában.
-
SirRasor
addikt
És a kép, amit feltöltöttem, az sehol...fasza...na még1x:
Bár érdekes, hogy nem tudok kiemelni hsz-t...lehet nem is így kéne nyitni egy kiemelt topicot? Lehet szimpla halandók nem is csinálhatnak olyat?
-
SirRasor
addikt
Specifikációk:
Súly: 22.1g
Vízállóság: 5 ATMKijelző típusa: AMOLED
Kijelző mérete: 0.95"
Felbontása: 120 x 240 RGB (színes kijelző)
Színmélység: 24bit
Fényerő: max 400 nit (4 lépcsőben állítható)
Érintőképernyő típusa: kapacitív
Kijelző védelme: 2.5D (lekerekített) temperált üveg ujjnyomatmentes bevonattal
Kijelzőn 1 gomb: kapacitív, felébresztés és vissza funkciókSzíj: levehető/cserélhető (Mi Band 3-al kompatibilis)
Szíjszélesség: 18mm
Szíj anyaga: Termoplasztikus poliuretán (tapintásra a szilikon és gumi közé teszem)
Szíj állíthatósága: 155-216mm
Ház anyaga: PolikarbonátSzenzorok:
3-tengelyű gyorsulásmérő + 3-tengelyű giroszkóp
pulzusmérő szenzor: PPG (azaz a világítós, de ez már elég pontosra sikeredett)
Kapacitív közelségérzékelőRAM: 512KB
ROM: 16MB
Akkumulátor: LiPo, 135mAh
Vezeték nélküli csatlakozás: BT5.0 BLE (Bluetooth Low Energy)Töltő típusa: 2Pin Pogo Pin (a szíjat le kell venni a töltéshez)
Töltési idő: ≤ 2 óra
Készenléti idő: 20 nap
Motor típus: Rotor (???)Alkalmazás: Mi Fit
Rendszerkövetelmény: minimum Android 4.4 vagy iOS 9.0Funkciók
Na ezt majd holnap...de lényegében ugyanaz, mint a Mi Band 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest