Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem, nem oké.
Olyan rövid a roller gumi szelepje, hogy nem tudom rendesen rácsatlakoztatni a gyors fejet. Tehát hiába teszem és szorítom rá a fej nem nyomja be a gumi szelepét és így nullát mutat a kompi.
Hát ez nem lett rendesen átgondolva, ez biciklire meg autóra perfekt, de ha rövid a rollered szelepje akkor semmit nem ér a gyors fej.
Viszont a kompi alapértelmezett csavaros megoldása jól működik mert pár menet és már a helyén is van tehát nem enged el annyi levegőt mint az autós kompresszorom feje.
Tehát ha felfújom 3.3-ra, max 3.2-re enged vissza amíg leveszem a róla a kompit.
Ez azért sokkal jobb eredmény mint a másik volt. -
-
Az új roller szabályzat szerint ami 25-nél többel tud menni az már nem mehet bicikli úton. Ez valamilyen szinten érthető mert 40-el ne menjen a biciklik/emberek között.
De ezek a 35-45-et tudó rollerek nem lesznek veszélyben a 90-es utakon ahol nem tiltja tábla a behajtásukat?
Azért sztem nincs ez átgondolva rendesen ha eddig nem volt elég baleset majd most lesz.
Csak mert míg a nagy kerekű biciklivel tudsz menni az út szélén (ahol sok a kátyú) addig egy rollerrel nem biztos.
De mondjuk hiába is lesz ez bevezetve ha nem lesz ki ellenőrizze. -
Én azért teszek egy próbát vele most azon a 8K Ft-on nem múlik.
De amúgy van több fajta is.
Viszont telefon tartót azt biztos nem rakok rá, valahogy nem bízok annyira benne, hogy egy 250k-s telót beletegyek.
Akkor inkább veszek majd rá valami mini GPS-es kütyüt azt kész. -
Nekem ha terep roller kéne akkor NAVEE XT5 Ultra.
Jól néz ki, és a tulajdonságai is kiválóak.Én most a pumpálással "szenvedek", mondom megnézem még is mennyi van a kerekeben.
2.5 volt legalábbis ennyit mutatott az elektromos pumpa.
A roller leírása 3.1-3.4 között adja meg a nyomást így be is állítottam 3.2-re a pumpát ami pár pillanat alatt fel is tolta addig.
De amint elkezdem lecsavarni a pumpát a kerékről máris annyit vissza esik a nyomás, hogy ismét csak 2.7 van benne.
Akkor megint elindítom, megint feltolja 3.2-ig és ha lecsavarom és visszacsavarom már megint csak 2.7.
Én nem tudom más hogy fújja fel a gumiját, de elég sok levegő kijön az alatt az 1-2mp-es lecsavarási idő alatt.

Amúgy tök mind1 mivel mérem minden nyomás mutató más értéket mutat, egyik 2.7 a másik 3.0.
Marad így aztán kész.
"Ez valami mostani státusz szimbólum lehet náluk, hogy kinek van durvább rollere vagy én nemtom.."
Csak a szokásos, a magyar ember nem magának veszi a cuccait hanem a szomszédnak, hogy lehessen vele menőzni.
Nekem elég ez is, kikapcsolódásnak vettem, ha valahová sietnem kell ott az autó. (aminek a csomagtartójában simán elfér a roller)
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- TCL LCD és LED TV-k
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest