Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ha terep roller kéne akkor NAVEE XT5 Ultra.
Jól néz ki, és a tulajdonságai is kiválóak.Én most a pumpálással "szenvedek", mondom megnézem még is mennyi van a kerekeben.
2.5 volt legalábbis ennyit mutatott az elektromos pumpa.
A roller leírása 3.1-3.4 között adja meg a nyomást így be is állítottam 3.2-re a pumpát ami pár pillanat alatt fel is tolta addig.
De amint elkezdem lecsavarni a pumpát a kerékről máris annyit vissza esik a nyomás, hogy ismét csak 2.7 van benne.
Akkor megint elindítom, megint feltolja 3.2-ig és ha lecsavarom és visszacsavarom már megint csak 2.7.
Én nem tudom más hogy fújja fel a gumiját, de elég sok levegő kijön az alatt az 1-2mp-es lecsavarási idő alatt.

Amúgy tök mind1 mivel mérem minden nyomás mutató más értéket mutat, egyik 2.7 a másik 3.0.
Marad így aztán kész.
"Ez valami mostani státusz szimbólum lehet náluk, hogy kinek van durvább rollere vagy én nemtom.."
Csak a szokásos, a magyar ember nem magának veszi a cuccait hanem a szomszédnak, hogy lehessen vele menőzni.
Nekem elég ez is, kikapcsolódásnak vettem, ha valahová sietnem kell ott az autó. (aminek a csomagtartójában simán elfér a roller)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Formula-1 humoros
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest