Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NvidiaRTX

őstag

LOGOUT blog

válasz Daelion #5 üzenetére

Nekem ha terep roller kéne akkor NAVEE XT5 Ultra.
    Jól néz ki, és a tulajdonságai is kiválóak.

Én most a pumpálással "szenvedek", mondom megnézem még is mennyi van a kerekeben.
    2.5 volt legalábbis ennyit mutatott az elektromos pumpa.
    A roller leírása 3.1-3.4 között adja meg a nyomást így be is állítottam 3.2-re a pumpát ami pár pillanat alatt fel is tolta addig.
    De amint elkezdem lecsavarni a pumpát a kerékről máris annyit vissza esik a nyomás, hogy ismét csak 2.7 van benne.
    Akkor megint elindítom, megint feltolja 3.2-ig és ha lecsavarom és visszacsavarom már megint csak 2.7. :DDD

Én nem tudom más hogy fújja fel a gumiját, de elég sok levegő kijön az alatt az 1-2mp-es lecsavarási idő alatt. :(((

Amúgy tök mind1 mivel mérem minden nyomás mutató más értéket mutat, egyik 2.7 a másik 3.0.

Marad így aztán kész.

"Ez valami mostani státusz szimbólum lehet náluk, hogy kinek van durvább rollere vagy én nemtom.."
    Csak a szokásos, a magyar ember nem magának veszi a cuccait hanem a szomszédnak, hogy lehessen vele menőzni.
    Nekem elég ez is, kikapcsolódásnak vettem, ha valahová sietnem kell ott az autó. (aminek a csomagtartójában simán elfér a roller)

Új hozzászólás Aktív témák