Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Sok mindenben egyet tudok érteni és én is 'csak' tavaly nyáron vettem meg az első rollerem 35 évesen mert már elegem lett a 30+ fokokban bicajozni és leizzadni mire kiérek a falu másik felébe..
Sokáig nézelődtem én is de a feltételek nagyon hasonlóak voltak a tiedhez és ugyan nekem szokásom Kínából rendelni ilyen egyszerűbb dolgokat de ezt azért nem szerettem volna, tehát csak a nálunk kapható modellek játszottak itthoni szerviz+garival.
Lélektani határom valahogy 200k környékén volt és így lett a Navee GT 3 akik a legtöbb Xiaomi rollert is gyártják elvileg tehát szerkezetileg ugyan az a minőség kb.Nekem csak ilyen falusi ide-oda mászkálásra kellett vegyes utakon meg hát itt nem is nagyon van olyan, hogy bicajút.

Így ~220+ km után azt kell, hogy mondjam hogy nekem nagyon megfelel de ennél 'pálcikább' rollert nem vennék az biztos és ha ezzel történik valami akkor ez a minimum szint.
70+/- kiló vagyok én is 42-es lábakkal és nekem még pont kényelmes a fellépője tehát az is kb a minimum ezek után.
Szerencsére defektem vagy akármi technikai gondom még nem adódott a roller-el max annyi, hogy rá kellet húznom a kormányt tartó kis csavarokra 1x mert már éreztem egy kis lazulást bár lehet hogy elsőnek eleve nem húztam meg annyira amennyire illett volna.1x mentem vele kicsit hosszabb útra a legközelebbi másik településre ahova kivételesen van építve bicajút és ahogy néztem az én súlyom alatt nyári időben kb 35-40 km közt van a biztonságosan megtehető táv változó sebességgel ami nekem bőven elég ide.

Szerencsére nálam a 3 fokozat az 8/20/25 km/h és az esetek döntő többségében a 20-ast használom itt a falun belül max az újabb jobb utakon kapcsolom fel 25-re néha.
Index csipogást nálam ki lehet kapcsolni az appban bár már visszakapcsoltam inkább mert ja 1x véletlen megnyomtam és nem vettem észre és úgy szolt egy autós hogy megy az indexem.
Balesetem még nem volt 1x sem és ami legközelebb volt 1 bukáshoz az megtörtént volna bicajon is mert a nyakamnak csapódott valami nagy bogár és bele is kapaszkodott a bőrömbe azt ahogy le akartam lökni magamról így reflexből kicsit beinogtam de szerencsére ugye csak 20-al mentem és le tudtam lassítani és letenni a lábam időben..
Ami viszont már szó szerint irritáló és bicskanyitogató időnként az a többi rolleres pláne ezek a tipikus tinik.
Komolyan mondom én teljesen meg tudom érteni az utálatot és el sem merem képzelni, hogy ez egy nagyobb városban milyen lehet..
Itt is le fől száguldoznak ész nélkül ezekkel a Kukirin szörnyekkel amit persze a drága szülő megveszi a csemete segge alá mert persze a 40-45 kilós pálcika gyereknek nagyon kell az a teljesítmény ide falura..
'Ez valami mostani státusz szimbólum lehet náluk, hogy kinek van durvább rollere vagy én nemtom..'
Legjobb amikor 2-en mennek rajta és meg is előznek engem ahol én meg direkt lassan megyek mert már forgalom van pl Aldi környékén és próbálok figyelni ezek meg szarnak az egészbe.
De alapvetően a közlekedés kultúrával van gond itt nálunk meg a 0 tanítással akárki felől mert bicajos gyerekek is jöttek már majdnem belém meg nekem kellett őket kerülgetni meg behúztak elém a zebrán ahol én gyalog tolom át a rollert mindig és még sorolhatnám..Szal ja szerintem ez egy hasznos kis szerkezet és én imádom használni de az biztos, hogy valamit csinálni kell mert ez borzalom amit művelnek vele elég sokan. Az már más kérdés, hogy pl itt falun ki a fene fogja majd az új szabályzatokat betartatni amikor nagy néha jó ha látok 1 rendőrt vagy polgárőrt kocsikázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'Ez valami mostani státusz szimbólum lehet náluk, hogy kinek van durvább rollere vagy én nemtom..'