Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Doky1988
üzenetére
Giten látom:
30 hours ago Felix Fietkau netifd: add flow steering mode to the packet steering... commit | commitdiff | tree | snapshot
30 hours ago Felix Fietkau netifd: add a packet steering mode matching the old... commit | commitdiff | tree | snapshot
30 hours ago Felix Fietkau kernel: improve GRO performance commit | commitdiff | tree | snapshot
30 hours ago Felix Fietkau kernel: backport flow offload pppoe fix commit | commitdiff | tree | snapshotMeg ki is próbáltam

Egyébként nekem sebességileg, stabilitásilag stabilabb a gyári kínai szoftver valamiért..
Ízlés dolga. Én szeretem ha tudom hogy mi fut a routeremen. Pár megabitért (meg a teljes app és networking ökoszisztémáért) biztosan nem adnám fel. Nyilván a HW offload (különösen wifi <--> wan irányban) érezhetően hiányzik, de ezzel nem nagyon lehet mit csinálni: ezt a Qualcomm barmolta el... Szerencsére SW offload mellett elég erős a router hogy a gigabitet kinyomja dróton. Wireguard mostmár használja a kernel UDP tunnel offload engine-jét, ha az ember jól választ ciphert akkor a SoC azt is ki tudja nyomni HW-ből. Én elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

trance89