Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-25 19:21:40

LOGOUT.hu

Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1031) DonJoee


DonJoee
tag

Üdv!

Úgy néz ki, hogy a(z anno) csúcs Asus RT-AC87u routerem egyszerre lett Alzheimeres és Parkinsonos: először elfelejtette, hogy vannak USB-portjai, aztán ma valami ropogósra sült benne, mert keményen amperszag jött belőle... ...miközben újraindult és teszi a dolgát, mint azelőtt (mínusz USB, ugye).

Szóval az Asusba vetett bizalmam megrendült (bár még mindig azon keresztül írogatok ide, tehát küzd a végsőkig, bátran, keményen, vérző torokkal, égett elektrolitok szagát ontva megfáradt testéből), és kinéztem én egy ilyen X3600-at.
Én az idő rövidsége okán nem merek külföldről rendelni, mert ez itt bármikor kigyulladhat a hátam mögött és leégeti a házat, de ami még nagyobb gond: nem lesz netünk... :DDD

Tehát kinéztem egy magyar oldalt, ahol ezt árulják:
"Xiaomi DVB4251GL Mi AIoT Wireless AX3600 Dual-Band Gigabit Router"

Ez a GL a modellszám mögött azt jelentené, hogy globális verzió?
Ennek előnyei, hátrányai ismertek? (annyit sejtek, hogy tán lesz rajta EU dugó, cserébe lejjebb lesz véve a power a wifi-részben, ha igaz)

Az eddig olvasottak alapján lefedettségben minimum kell, hogy hozza az ASUS-om szintjét, de inkább jobb lesz. Egy háromszintes, szinteltolásos lakásba kellene, valahová középre betéve (minden födém "ferdén" lesz átlőve, növelve így az akadályok leküzdendő vastagságát, mert mi már csak így élünk, na!)

Remélem, jól döntöttem... :D

"Vigyázzon, fegyverem van! Most otthon van, de van!" - Leslie Nielsen

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.