Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Értem.
Akkor meg csináld azt, hogy küldesz nekik e-mailt ezzel kapcsolatban vagy fel is hívhatod őket, hogy nézzék meg neked a táp dobozán mi is van pontosan, mert nem egyértelmű a hivatalos oldal, tesztek és a 2 típusjelölés miatt.
Ha normálisak akkor megnézik, visszajeleznek és aszerint ami van náluk megrendeled vagy nem.
Amit én eddig tapasztaltam az XFX-nél az ez az elrendezés-variáció:
450W: 1x 6+2pin
550W: 2x 6+2pin
650W: 4x 6+2pin. -
Puma K
nagyúr
Számomra a táp konyhai nyelven megfogalmazva: olyan doboz amiben minimum egy darab 12cm-es ventinek kell lennie, Seasonic vagy Delta belsővel

Szóval számomra ezért durva ez a ventilátor mentesség játékra is használható gépeket kiszolgáló teljesítmény mellett.
Jól hangzik!
Ha lehetőséged adott, akkor mutass pár képet és írj néhány mondatot mik a tapasztalataid.
-
Puma K
nagyúr
Durva, hogy most már több száz W-ot le tudnak adni ezek a kis dobozok venti és bármi komolyabb hűtés nélkül.
Én azért még ettől kicsit tartok, hogy egy nem légkondicionált lakásban egy ventilátor mentes tápot használjak, viszont szerencsére van hybrid ventilátorvezérlés ami esetén alapból nem megy a ventilátor a tápban viszont ha elér egy adott hőfokot akkor visszahűti azt majd kikapcsol, viszont ha elér egy adott hőfokot akkor állandóan jár a venti.
-
Puma K
nagyúr
Minden ami XFX tápokkal kapcsolatos!
Tapasztalatok & vélemények
Kezdeném is a sort:
Első tápom egy XFX Pro 450 volt ami egy nagyon jó táp volt. Csendes és megbízható a Seasonic belseje miatt.
Majd ezt cseréltem egy XFX XTR 550W moduláris tápra ami szintén Seasonic belsővel rendlekezik.
Ám ezzel akadt egy kis gondom, mégpedig terhelés alatt cicereg ugyan abban a gépben amiben előzőleg a Pro 450 volt.Néztem UEFI beállítást hátha az addig haswell procikat külön nem támogató tápom miatt volt-e esetleg egy olyan beállítva ami már egy haswell procikat támogató tápnál probléma lehet, de nem találtam semmi opciót erre így a gondom még mindig fent áll.
Mi lehet a probléma forrása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

: