Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • phenomHUN

    aktív tag

    Nekem az volt a legfurcsább, hogy nem azt írta, hogy már felhasznált kód volt, hanem azt, hogy 'bedobta a játékot és nincs ott a letölthetők közt'. Ilyenről még nem hallottam (igaz ritkán adok el Xbox játékokat), de se google, se reddit nem adott semmiféle támpontot.

    Az általa küldött képekről 3 gamertaget (és 2 email címet) is kiszedtem, amit írtam is a supportnak, de a supportos csak egyről tudott információt adni (amit az elején megadtam, mert elvileg azon aktiválta az úriember -fiú- a játékot). Mint kiderült, az üzenetem küldése után pár perccel váltották be, és nem az általa elsődlegesen megadott fiókon (erről több infót nem kaptam).

    Xbox gamertag alapján esetleg lehet nézni valahol aktivitást (mint pl steamen)?
    Mert google alapján xboxgamertag.com-on, nem tudom mennyire releváns infót kaphatnék (rákerestem az általam ismert profiljaira, de az oldal alapján régebben frissült - ami szerintem baromság). Illetve nem ismerem annyira az Xbox Live-ot sem, hogy következtetni tudjak.
    Itt a gamertag: https://www.xboxgamertag.com/search/cutiegiraffe91
    Ott a Forza 4, 5 napja mutatott aktivitást, viszont az általa küldött képeken szerepel pl. a FIFA, ezt nem mutatja az oldal. Nem tudom, hogy esetleg a demót vagy free-trialt is ide számolhatja.

    https://imgur.com/a/8jIKzwY

    Kicsit utánanézve a tagnak, 4 különböző email címet tudok hozzá kötni, de ezt csak megjegyzem, nem ad különösebb gyanúra okot.

    Fura történet, és nem tudom, hogy mitévő legyek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés