Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS_Laja
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy WRT160NL-t, egy gondom van vele.
Jól sejtem, hogy az USB csatlakozóra csak merevlemezt lehet rádugni?
A pendrive-ot akárhogy formázom nem látom a hálózaton.A disc management-nél látja, de ezentúl semmi.
amikor merevlemezt tettem rá, úgy hogy nem volt formázva, simán leformázta a router és mindent láttam is a hálózaton. -
Kami11
őstag
Köszi az infót, még nézegetem
ugyanis nekem v1 van, ott pedig három bin fájl található:
-Micro Generic
-Micro_OLSRD Generic
-WRT610N firmware: Webflash imageSzerintem nekem elég lenne a sima WRT610N firmware: Webflash image-t feltenni.
Ez számomra csak akkor lenne fontos, ha menne a torrent, mert amúgy a gyári fw. is tökéletes a számomra.
Ezért kérdeztem van-e benne torrentezésre lehetőség.
A tapasztalataidat pedig szívesen olvasnám/nánk itt a fórumban!
-
Szia.
Igazabola gyari nekem szar volt upc-vel. Es volt egy ASUS-om mar azon is DD WRT volt.
Kiir minden infot egyszeru kezelni, usb-n minden tud elvielg, meg ense neztem utana csak feltettem siman.
Nekem v2 van.
Letoltotd innen:
http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database
a special fielt feltoltod sima upgrdedel kabelen keresztul. utana rajta van a ddwrt aztan fel tolod a mega filet es kesz is.
torrentet meg nem probltam de van egy wiki ott elvan irva minden.
-
lorumLaci
tag
na hát a FAT32 kérdést ez a fw sem oldotta meg

DD-WRT-t használ vki? esetleg torrentezés ezzel a routerrel?

-
lorumLaci
tag
azt megmondaná vki, hogy ez a 1.00.03 B15 is csak FAT32-re formázza a vinyót?

vagy tud valami használhatóbbat is, mint NTFS? ne adj úristen -linux op. lévén- ext2-3-at??
kiábrándító volt, hogy csak FAT32-re hajlandó formázni és a mással formázott egyéb particóval meg nem tud mit kezdeni

azért ma már 2GB-nél nagyobbak az állományok!

én ráadásul 720p-s mkv-kat játszanék le róla (4-6GB)!

mekkora a legnagyobb vinyó amit elbír?
-
Kami11
őstag
válasz
lorumLaci
üzenetére
Ha válaszolnak kérlek írd be ide a fórumba!
A legutolsó firmel a hálózati tároló nekem működött, igaz csak próba szintjén használtam.
Ha találsz rá valami megoldást, hogy a routerből ki lehessen szedni a firmware-t akkor megcsinálom és szívesen elküldöm neked a BIN fájlt. -
lorumLaci
tag
akkor megkérdem őket.
egyébként is használnám az FTP és uPnP lehetőségeit, de nem világos, hgy mikor melyik hozzárendelt usert, melyik könyvtár használj, mert nem mutatja később, mi lett beállítva neki!?

(jelenlegi fw: 1.00.00 B18)
illetve ti eléritek hálózati meghajtóként?
nekem az alap funkció lenne, de csak FTP-vel látom pedig WORKGROUP-ban van. -
Kami11
őstag
Kimaradt:
A kiadás dátumával sem stimmel valami, mert a dátum ugyan az mint ami a 1.00.03 B15-nél volt!
Esteleg ha érzel rá késztetést írhatsz a supportnak, -megtenném én is ha az angolom nem lenne kezdetleges- ők biztos megválaszolnák a kérdést.
Ha megteszed és megérkezik a válasz kérlek írd be ide a fórumba, hogy mi is képben legyünk! -
Kami11
őstag
válasz
lorumLaci
üzenetére
A hivatalos honlapról:
Support
Az utolsó általam ismert firm az általad is írt 1.00.03 B15 verzió.
Viszont a verziószám kiválasztása után most a Ver.2.00.00.05-öst lehet letölteni, de szerintem valami el van kúrva, mert a readme szerint ez a hw. ver2-esé.
Én személy szerint nem merem kipróbálni, nem szeretném elrontani a routerem. -
lorumLaci
tag
sziasztok
ver.1-hez mi az utolsó firmware? és honnan lehet leszedni?!

.....amiket én találtam az egy sem létezik!?
1.00.03 B15 -
Kami11
őstag
"drift n-en stabilan megy a net" Igen
"már nem tudom melyik melyik előző típusra írták, hogy melegszik és pár óra után a net is
lassul aztán router ki-bekapcs és megint jó a sebesség, ennél van ilyen?" nincs
"azt meg lehet valósítani, hogy az asztali gépemen N-es elérést használnék és vele egy
időben notebookon G-set?" Természetesen
"ha a router az 1. szobába lenne és tőle 2 szobával odébb használnám a G-s notebookot milyen jelerősség lenne?" Erre lutri lenne bármit is mondani, hiszen számít a távolság, falak száma, vastagsága, bútorok stb. de valszeg használható lenne még így is a net. -
Kami11
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy egy bizonyos portot -konkrétan a 28960- hogy lehet több gép felé forwardolni?
Multis játékhoz kellene, hogy mindkét gépen nyitva legyen. -
Cobra.
őstag
drift n: megfelelő gumikkal meg sok gyakorlással összejön az az n betű alakú gumicsík vele

Komolyra fordítva a szót: nincs ilyenem, de Linksyseknél még nem olvastam, hogy túlmelegednének.
Mivel Dual band, ezért van rá esély, hogy a G mellett megy rendesen az N-es rész is.
Az integrált antenna nem a legjobb, de lakáson belül azért működniek kell használhatóan.
Egyébként meg az asztali gépet megéri kábellel rákötni. -
Tompie
őstag
Lenne pár kérdésem azokhoz akik ilyen routert használnak.
- drift n-en stabilan megy a net?
- már nem tudom melyik melyik előző típusra írták, hogy melegszik és pár óra után a net is
lassul aztán router ki-bekapcs és megint jó a sebesség, ennél van ilyen?
- azt meg lehet valósítani, hogy az asztali gépemen N-es elérést használnék és vele egy
időben notebookon G-set?
- ha a router az 1. szobába lenne és tőle 2 szobával odébb használnám a G-s notebookot milyen jelerősség lenne? (panel lakás)Előre is köszi.
-
Razermazer
őstag
Lehet hogy lesz lesz majd a dd-wrt-ben de nagyon beta az még nem ajánlom egyenlőre a gyári nekem tökéletesen megfelel, és van belőle a support oldalon egy friss augusztusi. Torrent kliens, én úgy használom, hogy összekötöttem egy nas-el, és azon fut a Transmission szerintem ne is várd, hogy beleintegrálnak valamit mert az nagyon soká lesz. Ez így kiváló alternatíva, jah hát igen ez plusz költség de megtérül, én ajánlom a dlink-313-at olcsó, és mindent tud ami a torrenthez kell.
-
Kami11
őstag
Ezen a linken letölthető hozzá egy DD-WRT -s fw, de leírást nem találok hozzá, hogy miben másabb mint a gyári.
Esetleg ha valaki találna, beírhatná, vagy linkelhetné. -
Moleskin
tag
Sziasztok!
torrent kliensként lehet használni, ha vinyót kötök rá? a gyári firmware-ben van ilyen, vagy esetleg a dd-wrt ben? Ha igen mi a maximális letöltési sebesség? előre is köszi!
-
Kami11
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Örülök, hogy végül is összejött a dolog!
Ráadásul már ki is jött a Win7-es driver az adapterhez, már ez sem lehet gond, ha valaki az MS új oprendszerét használja! -
Razermazer
őstag
Szia SeaShark
Én egy d-link 313-nas-t használok nagy megelégedéssel. Torrentezek vele megy éjjel nappal, de ftp-ként is kipróbáltam már, és média szerverként is kiváló kis ketyere. Evvel a routerrel nagyon jól összedolgoznak. Természetesen fel kell okosítani a d-linket de erre ott van a webian, egy kis linux nem kell megijedni kiválóan elmagyarázzák hogy kell telepíteni és használni [link]. Hajrá

Kami11: Hát nem bírtam tovább, és beszereztem az usb-s adaptert
nagyon jó kiváló jelerősséget érek el vele most már mindenhol, nem is hittem volna hogy ez a kis usb ekkora teljesítményre képes. Hát azért a linksys szégyelheti magát, mert ezek szerint a pci-os adapterei nem sokat érnek, és azok a drágábbak, de nem jobbak. Most már egy elégedett vásárló lettem én is. Tehát nyugodtan vegyetek ilyen routert nem fogtok benne csalódni, de csak usb-s adaptert szabad hozzá venni
. Tudom nem egy olcsó darab de minden igényt kielégít, én minden nyavalyáját leteszteltem, beállítottam és nekem bevált. -
SeaShark
tag
válasz
Razermazer
üzenetére
Hi!
Razermazer milyen háttértárat használsz hozzá.
Előre is köszi
-
Razermazer
őstag
Húúúú köszönöm ezt a kimerítő választ, hát mindent megtudtam még lehet, hogy benevezek akkor egy mobil vevőre karácsonyi ajándéknak
. Mert a routert nagyon szeretem non-stop megy egy digitális háttértárral filemegosztás végett, nem usb-n hanem hálózaton keresztül és 13-14MB/sec másolási sebességet érek el vele. Netezésre is kiválló gyors, adatmegosztásra hálózaton keresztül is nagyszerű. Hát igen nálam különböző anyagokból van a ház ahol én vagyok az tégla, de ugye nagyon vékony felettem lapos tető ami vasbeton, ahol van az adapter az pedig normál tetős, és vert fal olyan 60 centis
. Nálam egy teljes faajtó van, ahol az adapter van, ott pedig üvegbetétes ajtó van. Na jól van majd jelentkezem ha meglesz az adapter, hogy mit változott a dolog, meg lehet kipróbálom a wmp300n-t is mert annak faintos 3-m antennája van, és az is telepíthető 2 méteres körben. Hát nehogymá ne
ennek működnie kell
ennyiért ugyebár -
Kami11
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Szia!
Egy kétszintes családi házban lakom, mely szilikátból épült, a válaszfalak is szintén ebből az építőanyagból készültek, melynek vastagsága 40cm.
A router a ház szélső szobájában van elhelyezve egy szekrényben/szekrényen.
A vevő tőle 7m-re található, egy üveges ajtó és az említett 40cm-es szilikát fal van közöttük.
Ezen anyagokon és távolságon keresztül értem el a leírt sebességet.
Meg kell még említenem, hogy a földszinten (kazánház) ahol a régebbi routeremmel -D-Link DIR-635- nem volt jel, még a hálózatot sem találtam meg, ott most ha nem is simán, de tudok netezni a telefonommal is, wifin keresztül. A távolság kb. 10m és itt vasbeton gerendát és betonkefnit kell áthidalnia az eszközöknek.
A beüzemelés után egy G-s laptoppal "bejártam" a házat és mindenhol jó, vagy a legrosszabb esetben közepes volt a jelszint, kivétel nélkül tudtam netezni a házban bárhol. Kivétel a fentebb említett kazánház, ahol a jelszint már nagyon leesett és végül meg is szakadt a net. Itt a telefonnal is forogni kell, valamint a mennyezet felé emelni, hogy tudjam használni, de műxik és itt amúgy sem sűrűn szörfözöm!
A házon kívül még nem próbáltam, de majd ha időm és az időjárás is engedi teszek egy próbát.
A kártya és az USB-s adapter között én is sokat "őrlődtem", de aztán az adapter "mobilizálhatósága" miatt ez maradt és amint látom nem is döntöttem rosszul.
Igen, jár hozzá egy hosszabbító aljzat, amivel 2m-es sugarú körben bárhová elhelyezhető.
Remélem minden kérdésedet kielégítettem, ha még valami felmerülne kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok! -
Razermazer
őstag
Sziasztok
Ennek örülök kami11, de azt jó lenne tudni hogy milyen távolságból vannak ezek a kiemelkedő értékek, hány szobával odébb?, vagy kis távolságból?, papír falon keresztül?, esetleg emeleten vagy kint a házból? Mivel asus topikot nem akarom szétoffolni ezért itt kérdezem, nekem nem a mobil vevőm van mert fix asztali gépbe lett rakva, ezért döntöttem a pci-os kártya mellett. Lehet kár volt ez a usb-s dolognak van valami hosszabítója ezek szerint ami gondolom pár méter, és így sikerült elérni a jó és stabil jelszintet hát gratulálok
. Egyébként szuper a router közvetlen közelből kiváló jelszint van, az a adapterrel ha kiviszem a szobámból a felére leesik, és nem tud kapcsolatot teremteni. Pedig ez csak egy válaszfal tégla ami nem vastag kb 14cm. És ez nem egyedi eset, ismerősömnél is ezt a dolog történt, ő is ilyet vett router és pci-os adapter szintén zenész. Egy szobával odébb nála is semmi jelerősség, el is adta a fenébe én még harcolok vele
ahogy leírtam a másik topikba így tudtam életet lehelni belé. Gondoltam én, hogy nálam lehet a gond vastag fal sok vasbeton, sok működő idegen hálózat mert az is van, de hogy másnál is ez az anomália van az már nem oké. Legalább valakinek működik ez jó. Azért válaszodat várom a fent kérdezett kérdésekre köszi.Razer
-
Kami11
őstag
Sikerült kipróbálni a routert egy N szabványú wifi vevővel is.
A gyártmánya szintén Linksys, mégpedig egy usb-s adapter, konkrétan WUSB600N.
A sebessége számomra impozáns, Lan-->Wifi irányban 10,5 MB/s, Wifi-->Lan irányban pedig 12,5MB/s.
Sokat gondolkodtam rajta, hogy a fenn nevezett adapter vagy egy PCI-os kártya -WMP600N- legyen-e a kiszemelt eszköz melyet beszerzek a routerhez, de végül is az USB-s cuccos mellett döntöttem és nem bántam meg, mert ezt tudtam "mobilizálni" a hozzá kapott hosszabbító segítségével és sikerült úgy elhelyeznem, hogy a jelszint megfelelő legyen.
A router és a vevő 220-270 Mbit/s sebességgel szinkronizál össze és így jön ki a fenti átviteli sebesség.
Szóval nem bántam meg sem az útválasztó sem az adapter beszerzését és a jelen pillanatig semmi gond nincs az eszközzel-eszközökkel, csak ajánlani tudom őket. -
Steady74
addikt
Üdv Mindenkinek,
Nálam is egy ilyen router dübörög egy hete, és izgat, hogy az USB porjára kötött meghajtóról tudok-e torrentezni? Van-e beépített bittorrent kliense a rúternek? dd-wrt firmware esetleg kihozza-e ezt a rejtett opciót?
Köszi előre is a válaszoktat,
Szilárd
-
Kami11
őstag
Ha valaki bolti ár alatt szeretne vásárolni, annak ajánlom ezt a hirdetést!
-
gardener
senior tag
Nagyon marketing szagú. De jó lenne.
"600 Mbps-ot ígér az új vezetéknélküli szabvány" -
maci25
aktív tag
-
gardener
senior tag
Meglepődtem a topicon.
Azt hittem már rengeteg ph-s ilyet használ.Én is szemezgettem vele múltkor. 20-25k esetén még el is csábultam volna..
-
Kami11
őstag
Szia!
Kipróbáltam egy pendrive-al, a másolás sebessége a stabil 4MB/s felfelé - a routerbe dugott pendrive-ra -, lefelé 5,5-6MB/s.
Nem a pendrive volt a szűk keresztmetszet, mert 30 MB/s-al olvas, 20MB/s körül ír.
Más USB-s háttértáram egyenlőre nincs, de a lényeg így is kiderült. -
Kami11
őstag
Megérkezett, beüzemeltem.
Az első "anomália" amit tapasztaltam, hogy a leírásban -mind a magyar mind az angolban- rosszul szerepel a lanport színkódja. A leírás szerint zölden világít ha 10/100-ashoz kapcsolódik a router, kék ha gigabiteshez. Na ez nem igaz, pont fordítva van. De mire erre rájöttem...
A firmware a legújabb gyári: Ver.1.00.03.15
Amúgy nagyon jól működik az előző D-Link DIR-365-öshöz képest, jobb a kezelőfelülete, átlátható, nagyon sok minden beállítható. A stabilitásával nincs gond -mondom ezt 3 nap után-, persze ez a későbbiek során derül ki.
Mióta beüzemeltem, beállítottam azóta teszi a dolgát, nem kellett egyszer sem rebootolni, áramtalanítani.
A két gigabites kártyával ellátott gép -pc és laptop- között 25-30MB/s-al tudok fájlokat mozgatni, itt a laptop merevlemeze a gyenge láncszem az "fogja" vissza a sebességet.
Egyenlőre N-es wifi kártyám nincs mert az enyém gariztatni van, a második pc-hez meg ami wifivel van csatlakoztatva a routerhez, hirtelenjében csak egy G-s usb-s adaptert tudtam szerezni kölcsönbe, amivel jól működik a cuccos, nincs sem szakadás, sem lassulás használat közben. Stabilan 1.5MB/s -al tudok fájlokat mozgatni a 40cm-es szilikát falon keresztül a két szobával odébb található gépre.
Jelen pillanatig ennyi tapasztalatot sikerült szerezni a routerrel kapcsolatban, ha ezeken túl van valami kérdésed tedd fel nyugodtan, ha tudok válaszolok. -
Kami11
őstag
Úgy néz ki, lesz egy ilyen routerem nekem is.
Végigolvasva a fórumot, azt láttam-látom, hogy kevés személyes tapasztalat van vele kapcsolatban.
Az utolsó hsz. óta eltelt egy kis idő, valakinek van már bővebb infója a stabilitásról, firmware-ekről, megbízhatóságról?
Minden észrevételt szívesen veszek!
Előre is THX a tapasztalatokért!
-
Alex91
félisten
válasz
HUNGarfield
üzenetére
Akkor Jumbo frame kilove, sajna...
-
Alex91
félisten
válasz
HUNGarfield
üzenetére
A gigabiten tudja a Jumbo Frame-t? MTU-t meddig engedi allitani?
-
HUNGarfield
csendes tag
Halihó nah megosztom veletek pár órás tapasztalatomat a kütyüvel kapcsolatban mivel sehol sem találtam hasonlót
így hát megvettem 
Sorjában ami elég fontos számomra és kimaradt mindenféle ismertetésből még a linksys datasheetjéből is, hogy van benne FTP server lehetőség mind belső mind külső (internet) elérésre is. Nem értem hogyha tudja maga az eszköz ezt miért nem írják rá, holott az Asus és társai mind hirdetik magukat, hogy ezt tudják.
Ami így gyorsba negatívum az az hogy a másolás ha storageként használja az ember mindössze 4000kbyte per/sec. Ezt nem bírják kinőni használok NAS 200ast is hálózati kábelen az is hasonló sebességgel bír sajnos

Igazából ami még izgat, de ezt remélem holnap megtudom nézni, hogy Wifijén keresztül PS3on tudok-e mkv-t nézni akadás mentesen
más bajom nincs amúgy
de a kütyü jónak tűnik később beszámolók róla hogy sikerrel jártam-e PS3 ügyben :-)

Ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok
nah üdv -
Chrys_
addikt
A routerre kötöttem 2 pc-t kábellel. DHCP aktív, .100 és .103 a vége az IP-knek (a router 192.168.1.1). Mindkettővel megy a net, de egymást már nem lehet velük ping-gel elérni. Mi lehet a probléma? Mintha nem menne switch-ként a motyó. Firmware Version: 1.00.02 B10
MOD: A kábeles gépekről a wlan-cuccok pingelhetők.
-
neduddki
nagyúr
HI!
wan-lan kozott mijjen sebessegre kepes a joszag?
koszi
udv
neduddki
-
Vószem
csendes tag
Eladó egy darab a topicnak megfelelő WRT610N router, dobozos, új, nem volt használva.
Ára: 40.000 Ft. Postaköltséget állom.
Ha valakit érdekel, jelezze.Szükség esetén felteszem vaterára, de gondoltam előbb itt megkérdezem.
-
SeaShark
tag
Szió
Sajna még én sem egy kicsit húzosnak tartom az árát.
Az asus Wl-500g premiumnál azt irák hogy az usb-re dugott Hdd.re olyan max
4Mb vel lehet írni.
Én ez t egy kicsit keveslem.
Úgyhogy egyenlőre én is várok egy kicsit.Eléggé leült a topic.

csáó
UI: ha esetleg mégis megveszed akkor írj.
-
SeaShark
tag
HI!
Én is nagyon nézegetem a routert.
Most egy linksys wrt54gl-em van.
Egy hálózati meghajtót akarok itthonra, amit az asztali (lan)és a notebook-ról (wi-fi) és távolról(WAN).
Első körben egy kétlemezes NAS-ra gondoltam, de ami már megbízható és gyors az kb. 120 ezer + a vinyok. az már elég húzos, meg a kis venti miatt eléggé hangosak.
(Egy léktérben van a gép meg az alvóhely)
Így hát úgy döntöttem, hogy inkább veszek egy usb-s routert meg egy 2,5” wd passportot,
(Szinte nincs is hangja) amit rádugné Ezért engem is érdekelne, hogy:
- ha van rá dugva neked vinyó akkor milyen sebességgel lehet rá írni6olvsni. esetleg egy usb, elosztóval még több vinyót rádugni.
- megosztás esetén felhasználókat/ csoportokat létrehozni
- stabilitás
- A te saját véleményed
-stb.Válaszodat előre is köszönöm
-
maci25
aktív tag
Venni szeretnek es ajanlatokat varnak ra ,hogy ki menyiert adna el ezt a routert
Van ra kotve usb hdd?
ha van akkor menyivel tudsz pl masolni rola es ra pl
otal commanderbol?
Volt mar linksys routerem , es az stabil volt gondolom ez is az.
Ja es egy fontos kerdes, igy hasznalat utan mi avelemeny osszesegeben a routerrol?
Megeri benevezni ra?
-
maci25
aktív tag
Ugy nez ki megis beruhazok a routerre
Akinek van elado az mondjon ra arakat ede -
maci25
aktív tag
Egy hasonlo tudasu router:
[link]Vajon menyire lessz hatasal a linksys arara...............
-
Chrys_
addikt
Eddig csak USB-Sticket tettem rá, a sebességeket még meg kell néznem (Sandisk cruzer contour-om van, szóval max. 25/18 MB/sec-et érhet el a cucc). Külső vinyóm még nincs.
A FW-eket megnézem, lenne néhány opció, ami jól jönne, de nincs a gyáriban. Remélem a mod után ezek is menni fognak. -
maci25
aktív tag
-
Chrys_
addikt
Én néhány hónappal ezelőtt ilyet vettem, de erről a dd-wrt dologról még nem hallottam. Mi ez a FW? Ad valami pluszt?
-
Fábi
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék egy olyan routert, amire rá tudnám csatlakoztatni a már meglévő külső winchesteremet. Sajnos nem nagy a választék. Van az Asusnak egy routere (WL-500g Premium), de mióta erre a Linksys-re rátaláltam, erre fáj a fogam. Jónak tűnik, az ára viszont még nem a legjobb. Van valakinek tapasztalata, aki már használja? -
westlake
félisten
ez a legujabb dd-wrt firmware build a wrt610n-hez
egyebkent en tervezem egy ilyen router beszerzeset.. a jelenlegi dlink dir-655-ossel egyre tobb problemam van
-
maci25
aktív tag
Létezik,hogy nincs senkinek ebbol a routerbol......
A kerdes maradt a regi csak akkor valami info a DIR-855-rol -
maci25
aktív tag
Hat remelem csak az unepek miat van a pangas...
-
maci25
aktív tag
Mi az oka ,hogy enyire nem ismeri senki?/persze gondolom az ara az ami nem tul szimpi/
De letezne ,hogy nincs senkinek sem a tulajdonaban ez a kutyu?
Bar amit furcsalok ,hogy nem talatam meg hozza firmvaret/lehet , valami mas elnevezesu dolog fut rajta?..... -
maci25
aktív tag
Végig néztem a fórumokat és nem találtam róla szinte semmit.
Körülbelül már egy éve szemezek vele de nem találok róla fórumot sehol ami aktiv lenne/persze magyarul/
Jöhetne ide minden a kütyüről /lehetőleg személyes [link]tapasztalatok/
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Milyen routert?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mobil flották
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

hogy miben másabb mint a gyári!

nagyon jó kiváló jelerősséget érek el vele most már mindenhol, nem is hittem volna hogy ez a kis usb ekkora teljesítményre képes. Hát azért a linksys szégyelheti magát, mert ezek szerint a pci-os adapterei nem sokat érnek, és azok a drágábbak, de nem jobbak. Most már egy elégedett vásárló lettem én is. Tehát nyugodtan vegyetek ilyen routert nem fogtok benne csalódni, de csak usb-s adaptert szabad hozzá venni
. Tudom nem egy olcsó darab de minden igényt kielégít, én minden nyavalyáját leteszteltem, beállítottam és nekem bevált.
ennyiért ugyebár
így hát megvettem