Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Giovan!
addikt
válasz
Wellin9
üzenetére
Q: Stat squish coming? Also is Anduin a paladin?
A: Anduin is a Priest for sure, NOT a paladin. Yes we're doing a squish for all the same reasons as the Warlords squish but this time we're also squishing Item Levels.Priest aki plate-ben jár és two-hand swordal nyomja, ez olyan ismerős nekem... ja hogy azért mert ez a paladin definíciója az Order of the Silver Hand megalakulása óta

-
TBT
addikt
válasz
Wellin9
üzenetére
Legalább ez a kép jó, ha már a kiegészítő bejelentése nem győzött meg:

Számomra baromira érződik Chris Metzen hiánya. Kíváncsi vagyok, mikor kapjuk meg ezt. Elvileg a következő BlizzCon-ig (2018 november) ki kellene jönnie. De aztán lehet, hogy nem. Csak aztán kérdés, hogy mivel tartják meg a játékosokat addig.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Wellin9
üzenetére
A poén, hogy szokott lenni zárt béta, utána pedig open béta... ezek ketten olyan bő 2, esetleg 3 hónapig szoktak tartani, legalábbis eddigi kiegek esetén így volt. Szóval az a junius végi megjelenés úgy lenne reális ha a béta most kezdődne legalább.
Sok helyen inkább az aug vége-szeptember eleje amit reálisnak tartanak, ráadásul a blizz hivatalos dátuma is szeptember valahányadikáig, és semmi pontos, csak hogy addig kell kijönnie. Ahogy meg Blizzt ismerjük...
-
szupermacs
veterán
válasz
Wellin9
üzenetére
Nem nehezek azok a TW dungeonok. A gear szerintem nem sokat ér, ha az ember nem tudja használni a kariját. Én LK TW dungikba jártam fejlődés közben is, azokat tankoltam ki. Közel se volt meg HC gear, nem is kell hozzá. Leskálázza az összes gear statját az adott szintre (most ilvl95). Szerintem annak idején sem volt könnyebb. Vagy rossz a tankotok, vagy a heal nem erőlködik.
(#66588) k.kristof: Azon én is röhögtem, amikor a goblin rugó előre rohangált a dungeonban és minden magára húzott, én meg nem győztem aggrozni mindent, mert ment, mint a mérgezett egér. Szépen le is haltunk párszor, szép lassan ki is lépkedett mindenki a csapatból... Szép kis élmények az ilyenek.
De azt megfigyeltem már nagyon rég, hogy a rugók szeretnek csak úgy előremenni lopakodva és tankként viselkedni. Más kérdés, hogy nem megy nekik. Én a rugómmal mindig vártam a tankra és csak utána mentem a mobok mögé, hogy eltoljam a rotámat. -
k.kristof
őstag
válasz
Wellin9
üzenetére
Valort több forrásból szerezhetsz:
1. RF szárnyak teljesítése (HFC előtti raideknél 75/szárny, HFC 150/szárny)
2. Mythic insta végén
3. Napi első random HC.
4. Heti event küldetése, kivéve pet battle heti.A heirloom trinketeket random dobhatják a bossok, bármelyik, ezért nincs feltüntetve minden bizonnyal. Az elsőt a specednek megfelelően kapod, utána ugyanannál a karakternél kieshet a többi is.
Érdekes, amikor én voltam, nem fektette ki a tankot a trash. Itt azért nem árt néha CC-zni, és sorrendben ölni a mobokat, ez nem WoD dungeon, hogy behúzol mindent 730-as gearben és AoE

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest