Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Weißturul
üzenetére
Nem is lesz classic szerver; a sztorinak előre kell haladnia, ahogy a Warcraft I története is előremozdult a Warcraft II-ben, majd még tovább a Warcraft III-ban és a WoW-ban. A régi Azeroth eltűnt, ahogy Blasted Landsből sem lesz megint Black Morass külső beavatkozás nélkül.
A Wildhammerek sámánok voltak már akkor is, amikor még nem járt egyetlen ork sem Azerothon és nem is hallott soha erről a bolygóról. A tauren paladin nem nagyobb marhaság, mint a játszható ork warlock...
Ripper: 207 elérhető cooking recept van a játékban.
szerk: a Fillet of Frenzyt a trainerek tanítják. -
Lirion
addikt
válasz
Weißturul
üzenetére
Erre a kedves Blizzard előrukkolt a kataklizmával amivel sikeresen gányolta egész Azerothot.
Én meg pont emiatt vettem meg újra. A vége felé nekem már a bc is unalmas volt, a wotlk meg pláne. A cata-ban nagyon jól újradolgozták a szintezést és élmény volt újrahúzni egy karit azerothon. Mondjuk engem az end game nem nagyon érdekel, se időm, se energiám nincs rá, de összességében nekem sokkal szimpatikusabb volt a cata, mint a többi kieg (ideértve a MoP-t is, amit még csak most jelentettek be).
-
Arnold2
őstag
válasz
Weißturul
üzenetére
Cataclysm szerintem azért kellett, hogy valamibe be tudják csomagolni az új területek felújítását. Egymagában túl sok lett volna egy patch-hez, de túl kevés egy önálló contenthez. Így fel is újítottak és le is romboltak.
MoP-ra azért nézz vissza szerintem, mert lesz egy teljesen új terület, ami nagyon látványos lesz, valamint így a távol-keleti beütésével szerintem rém hangulatos.
Háttér storyról még semmit nem tudunk, de ha csak a távol-keleti mondavilágból merítenek, már akkor is egy rém színes és ötletes lore lesz mögötte. -
Arnold2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem hallgatok lakodalmas rockot, sőt azt gondolom, hogy szar, de attól még nem fáj, hogy létezik.