Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz
defede
üzenetére
ha csak simán out of date az addonod, akkor is buktad, ez kb path-enként el kell játszani.
Csak frissítsd fel, írd felül az adott elviut a könyvtáradban és menni fog a beállításaiddal.
Én sem twich, sem tukit nem használok (tukui fogyi, amit felrakott, rá 1 hétre már nem találta és kiresetelte az összes addonom 'frissít's címszóval
de szerencsére pont előtte másoltam le az egész wow-ot, így vissza tudtam állítani az addonokat), manuálisan kézzel frissítem amit kell. Beállítások maradnak, addon frissül.
Ja és frissítések előtt, le szoktam másolni az addon mappát, biztos ami tuti. -
Mister_X
nagyúr
válasz
defede
üzenetére
Ha jól tudom a WTF mappa tárolja a beállításokat, nem elég az Addon könyvtár. Én is megszenvedtem vele, azóta inkább csináltam egy 'ultimate' ElvUI beállítást és kisebb módosításokkal azt használom - pl. warlock esetén nincs szükségem csak egy weakaura kell a DOT-ok pandemicjének követésére, míg DK, shaman, warrior és DH esetén kell Luxthos weakaura csomagjai is. Hunter esetén meg csak a frenzy-t kell követnem, ha BM-t játszok, ott is más a layout. Holy paladin ráadásul két layout között váltogat, egyik arénázásra, másik raidezésre.
Pro tip: ElvUI beállítások alatt profiles fülön, copy from: és itt lemásolja egy karakter ElvUI beállításait.
-
sasa311
veterán
válasz
defede
üzenetére
azért az ilvl nem minden, ha "rossz" statokat gyűjtesz akkor lehet fair is a 300K, de szvsz 4-500 közöttit ki lehet préselni magadból.
Gearelődésen én is most mentem át, amit tudok tanácsolni:
- Napi heroic és első BG win a 60 essence-ért (1000 essence-ért tudsz venni egy legendary-t)
- LFR Argus raideket told le. 915+ itemek esnek és minden boss dob 15-30 essence-t.
- Argus quest line-t amilyen gyorsan csak tudod nyomd végig. Kb egy délután megvan ha ráfekszel. Egyrészt a world questekből azt hiszem 895+ itemeket is lehet kivenni, másrészt csomó shardot ad amiért 910-es gear tudsz venni.
- Invasion point-okat told végig. A Greater 930+ ilvl-t dob. És van rá heti quest 300 shardot ad, ha megcsinálsz 3-at
- Ha marad energiád a world questeket csináld meg. A chestekből tud esni szépen essence.Ha ezeket lenyomod kb. minden héten ki tudsz venni egy legendary-t. A class hallodat kell fejltesztened, hogy 2-t tudj hordani egyszerre.
Ha eljutottál 900 körüli Ilvl-re akkor pedig már fogsz találni mythic+ groupot is. Bár ahogy látom a legtöbb ilyenben kb. minden mindegy, csak legyen ilvl, aztán az sem baj ha köze nincs a játékhoz a csávókámnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de szerencsére pont előtte másoltam le az egész wow-ot, így vissza tudtam állítani az addonokat), manuálisan kézzel frissítem amit kell. Beállítások maradnak, addon frissül.