Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BeZol

őstag

válasz vvega30 #81820 üzenetére

Légió elején 60-90ezer gold volt 1 token. December végére lett belőle 120k+
    Miningból a leystone ore állt be hónapokig kb. 30goldra, a felslate pedig 50gold környékére.
    Herbából a starlight rose ment talán 75gold körül, a többi 30-40gold közöttre rémlik.
    Ezek nagyjából a 2. hónap végétől voltak, előtte emlékszem, hogy volt 75-90gold körül a felslate, és 125-150gold körül a starlight rose darabja.

Én draenor alatt nem toltam, de 2015.04.12 (légió 2016.08) és 2018.08.13 között a legolcsóbb token 29k gold volt, ami tutira draenor idején lehetett. Ez a token ár légióban tavaly tavasszal kb. 200k gold lehetett, tehát 400k gold körülre várnám a token árát első körben, ami pedig 6szoros érték a légiós kezdéshez képest, tehát 6szoros nyersanyagárak várhatóak ahhoz képest amiket fentebb írtam.

Arra is emlékszem, hogy a mining-herba nélküli karim a questelésekkel és a cuccok eladásával 12-15k goldot szedett össze míg 110es lett, és 4-5ször annyi volt 1 havi token. Ilyen tematika mellett is lehetne tippelgetni, hogy vajon mennyi gold lesz a token.

Majd meglátjuk hogyan alakul, a lényeg h mining-herbával nevetségesen sok goldot össze lehet farmolni a kieg első 3 hónapjában. Nekem 5. héten kezdett demon hunterem 110re felhúzva 2 tokenre valót szedett össze szintezés közben, így első körben itt is ilyesmire számítanék. A célzott nyersanyagfarmolással ha jól rémlik 2-3 óra kellett 1 tokenért kezdetben.

Nekem sajnos a játék első 5 hete kiesett, így nem tudom milyen "káosz" várható ezekben az időkben.

Új hozzászólás Aktív témák