Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
vvega30
üzenetére
Légió elején 60-90ezer gold volt 1 token. December végére lett belőle 120k+
Miningból a leystone ore állt be hónapokig kb. 30goldra, a felslate pedig 50gold környékére.
Herbából a starlight rose ment talán 75gold körül, a többi 30-40gold közöttre rémlik.
Ezek nagyjából a 2. hónap végétől voltak, előtte emlékszem, hogy volt 75-90gold körül a felslate, és 125-150gold körül a starlight rose darabja.Én draenor alatt nem toltam, de 2015.04.12 (légió 2016.08) és 2018.08.13 között a legolcsóbb token 29k gold volt, ami tutira draenor idején lehetett. Ez a token ár légióban tavaly tavasszal kb. 200k gold lehetett, tehát 400k gold körülre várnám a token árát első körben, ami pedig 6szoros érték a légiós kezdéshez képest, tehát 6szoros nyersanyagárak várhatóak ahhoz képest amiket fentebb írtam.
Arra is emlékszem, hogy a mining-herba nélküli karim a questelésekkel és a cuccok eladásával 12-15k goldot szedett össze míg 110es lett, és 4-5ször annyi volt 1 havi token. Ilyen tematika mellett is lehetne tippelgetni, hogy vajon mennyi gold lesz a token.
Majd meglátjuk hogyan alakul, a lényeg h mining-herbával nevetségesen sok goldot össze lehet farmolni a kieg első 3 hónapjában. Nekem 5. héten kezdett demon hunterem 110re felhúzva 2 tokenre valót szedett össze szintezés közben, így első körben itt is ilyesmire számítanék. A célzott nyersanyagfarmolással ha jól rémlik 2-3 óra kellett 1 tokenért kezdetben.
Nekem sajnos a játék első 5 hete kiesett, így nem tudom milyen "káosz" várható ezekben az időkben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest