Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
üzenetére
Én nem azt mondtam, hogy accountot írnak át a nevedre, hanem játékot. Accountot természetesen sehol nem írnak át más nevére. Hanem a mástól jogszerűen megvett dobozos játék licensz kulcsát írják át a te accountodra. A kettő nagyon nem ugyanaz.
Én simán mástól vettem használtan a játékot. Nem mondtam, hogy nem az enyém volt korábban, csak annyit mondtam, hogy régebbi dobozos játék és szeretném aktiválni a fiókomban, és a rendszer elutasította, hogy már használatban van a kulcs. Ezután ők mondták, hogy ez a kulcs már aktiválva van egy másik emailhez, mint az ami az én fiókomhoz tartozik. Küldtek egy azonosító kulcsot arra az emailre, és nekem vissza kellett mondanom. Mivel hozzáfértem ahhoz az emailhez is, és meg tudtam nézni az ellenőrző emailjüket, így nem volt semmi gond. Aztán leellenőrizték a leírtak szerint, hogy ténylegesen nálam is van a játék, és kész. Elfogadták, és aktiválták a fiókomban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest