Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7046) 4ron válasza Yayoh (#7010) üzenetére


4ron
senior tag

Szerintem nincs. A tavalyi technikával értelmetlen. Amikor megérkeztek a WTCC-be, Seattal mentek, ami akkor egy jó alapnak számított. Utána váltottak BMW-re, ami megint csak jó technika. Most mit látunk? 2015-ös Honda Civic, ami nem lesz már fejlesztve. Itt nem mondhatod még azt sem, hogy "...de a Chevys pilóták is villantanak néha...", mert abba elég sok pénzt beletalicskáztak már a kiszállás óta, ebbe viszont nem fognak. Miért kellene tapsolnom annak, hogy behozza utolsó helyen, sértetlenül az autót? Ez autóverseny, függetlenül attól, hogy mi változott tavaly óta, Michelisz távozásával. Abból indulok ki, hol voltak az előző években és ez alapján a béka s*gge alatt vannak. Mégis hogyan tudnának felnőni ilyen háttérrel mondjuk a 10. hely környékére?

Ettől függetlenül én örülök annak, hogy Ficza az esőben jól ment és szurkolok is neki. Viszont normál körülmények között idén, a jelenlegi technikával sok közük nem lesz még a középmezőnyhöz sem. (sajnos)

(#7001) bajnokpityu: nekem nem ilyen emlékeim vannak a kezdetről...

[ Szerkesztve ]

⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.