Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1126) Ventur@ válasza Z0C! (#1122) üzenetére


Ventur@
senior tag

De szépen írtad le az egészet istenem :R . Ott voltam én is, tapasztaltam az egészet és még a mai napig feláll nekem is a szőr a hátamon, ha eszembe jutt ez egész. Miskolcról mentem fel csak emiatt, de egyáltalán nem bántam meg. Jövőre szintén megyek, ha ingyenes lesz, ha nem. Ott a helyünk :) .

Najó nem csak a wtcc miatt mentem, mert jó volt látni/hallani az Auto GP-s verdákat, na meg a Maseratti-kat. Jézusom azok a hangok és illatok :Y :C !

Na de hétvégén Suzuka. Remélem összejön Norbinak valami zsíros falat. Csak úgy lazán, mint a múlthéten iracing-ben a Corvette C6R-el* :) .

*Múlthéten volt Norbi iracing-ben tesztelni online, közel 40 szimulátoros ellen. Corvette C6R-el mentek 2 x ~40 kört Suzuka East-en. Első futam nem jött össze neki, de a 2-at behúzta. Igaz kellett küzdenie rendesen :) .

BalatonRinggel mi a helyzet? Félkész állapotban van és ennyi. Továbbra sem halad semerre. Pedig ha még a MotoGP is jönne ide az sem lenne semmi. Főleg, hogy volt az idén WRC futam is Magyarországon.

ruti: Van még azon a bömösön vastagon hely. De ha meg sok matricát tesznek rá, akkor nem látni azt a csodaszép festését :D . Sóval kell rá matrica, csak jó helyekre :) .

[ Szerkesztve ]

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.