Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#11125) Male válasza Ventur@ (#11122) üzenetére


Male
nagyúr

Igen, de azt csak a harmadik futamra írta. Végül az időmérő helyett is az volt... felvételről, mintha azt nem lehetne másik ismétlés helyett beadni, például ma végig ismételgették a hungaroringi WTCR futamokat... (én szeretem a teniszt, de egy ismétlést az élő adás elé sorolni... úgy, hogy bőven lenne hely máshová tenni, akár a WTCR ezer darab vágott ismétlése helyett még aznap...)
Amúgy voltam olyan hülye, hogy odanézegettem a mai 5!!! WTCR ismétlésre... na az egyik már az időmérő volt... de Q1 és Q2 kimaradt, a Q3-al kezdték, mindenféle figyelmeztetés, vagy bármi nélkül... vége volt az egyik hungaroringi futam ismétlésének, reklám, aztán a mai Q3 ismétlése csak úgy... kész, komolyan. ( bár tavaly még jobb volt, amikor az egyik futamot csak felvételről adták, és közvetlenül előtte a reklámblokkban a díjátadóját mutattak... rém izgalmas volt utána, hogy ki nyer... )

Nincs Sport1-em, sőt TV előfizetésem sincs :) EurosportPlayer van (na az is egy őskáosz a felvételekkel... még a régi WTCC-s futamok is fent vannak, mert annak van menüpontja, de a WTCR-nek az elmúlt két évben sem sikerült egyet csinálni helyette :D ...meg a futamhelyszín: Tapahtuma... vagy a leírás egy darab pont, aztán találd ki mi van benne... ), azon nézem az adást is... csak nem bírom az angol közvetítést, Lantiékat meg szeretem, így az ő közvetítésükkel nézem inkább, már amikor adják...

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Túraautó topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.