Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én csak azért nem rakom még le a játékot, mert egyszer vettem egy jó adag kreditet, hogy vásároljak prémium tankot, ami aztán elmaradt... már egy ideje csak 2-3 hetente lépek be, olyankor veszek egy nap prémiumot és lövöldözök. Még van kb 6000 aranyam... azt le kell lakni, aztán majd meglátom. Ha abbahagyom, akkor találok mást, de legalább nem fog enni a fene, hogy esetleg ott hagytam ajándékba a WG-nek több ezer forintot.
Az a bajom, hogy sokszor élvezem a játékot, de legalább annyiszor meg felrobbantanám az összes szervert, hogy eltöröljem a Földről...
Ma mondjuk jó napom van, nem hagyom felidegesíteni magam az agyhalottakkal. Ma például megkérdeztem egy csapat baromtól, hogy miért játszanak a játékkal. Tényleg kíváncsi voltam rá. Mert állni a kezdőn és várni, hogy jöjjön a sült galamb nem tűnik izgalmasnak.
Aztán azt javasoltam nekik, hogy inkább töröljék le és menjenek Call of Dutyval zúzni, amire azt hitték, hogy sértegetem őket, pedig tényleg nincs bennem rossz szándék. Megy a WoT reklámja még a TV-ben is, persze, hogy sokan kíváncsiak rá és sokan nem rendelkeznek elemi kognitív készségekkel sem és ezért nem megy nekik. Én csak barátian javasoltam nekik egy másik játékot, ami nem olyan megterhelő az agyuk számára.
Abban is vannak színek, formák, villódzás, de nem követelmény a csapatjáték, gondolkozás, kommunikáció.
Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest