Hirdetés

Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

Nem értem, hogy miért nem az volt az újévi fogadalmam, hogy örökre letörlöm a World of Tanks-et... miért nem? MIÉERT NEM? :W

Idén ma volt először alkalmam játszani és fel kellett fedeznem a tényt, hogy a játékosbázis 90 százaléka 2013-ban is egy agyatlan, idióta, értelmi fogyatékos, életképtelen közösség. Annyiszor megfogadtam már, hogy végleg felhagyok a WoT-tal mert a csaták többségét már nem is élvezem, mert mindenki mérhetetlenül primitív módon hülye.

Aztán valahogy csak megmarad, valamiért újra és újra belépek és folytatom. De nem értem miért. :((

2010-ben mikor először láttam a bétát, akkor azt mondtam, hogy na végre itt van valami amivel hosszú távon elszórakozok. Jött a teljes publicitás és sokáig nem is vonzotta a gyökereket, voltak bőven játékosok, de össze lehetett velük dolgozni, izgalmas csatákat játszani. Aztán beindult WG-nél a nagyon durva és erőszakos marketing a médiában (ez már a tavalyi év), hirtelen felduzzadt a játékosállomány és a többségük egyszerűen egy agyhalott barom.

A WoT halott. Az eredeti, régi WoT halott.

Ja itt a mai statisztikám:

Win Rate: 0%
    Battles: 12

Tovább nem bírom.

Ennek a felét 3000 dmg felett fejeztem be, de a legkevesebb is megállt 2000 dmg felett az egyikben meg 4700 dmg volt amit beleküldtem az ellenségbe. Mégis mi a bánatos picsát kell még tennem? Ja tudom: Uninstall.

Aktív témák