Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Lehetséges, nekem a mozgékonyságával nem volt bajom. Persze, átlőhető vele a T7-es HT-k jó része, de ahhoz meg lassan céloz, hogy a "kibújsz-lősz-visszamész" taktika működjön (ha nem figyel rád a célpont, akkor persze OK). Weak spot-ot meg precíz célzás nélkül nem találod el. Én úgy próbáltam használni, mint a francia light-okat, olyan "körözős" tankként, hátulról-oldalról piszkálva a HT-ket/TD-ket. Nem igazán volt jó megoldás, lehet bénán csináltam, mert a franciákkal se voltam túl eredményes. Próbáltam használni scout-ra is, de mint írtam, ahhoz kicsi a látótáv és a rádió is gyenge.
Lehet, visszaveszem majd, mert még így is sokkal szívesebben foglalkoznék ezzel a vonallal, mint a JT és a Béla szállal, ami még tarsolyban van. JT óriási csalódás, már a Ferdit se szerettem, de ez még rosszabb. Lehet vele nagy sebzéseket csinálni, de az esetek jó részében kinyuvaszt egy arty vagy med és simán kigyújtanak szemből, ha ráfordulok valakire. Ferdi legalább nem volt gyúlékony ennyire.
Aktív témák
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest