Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kakumix

senior tag

válasz rlazol #97702 üzenetére

Az biztos, hogy én nagyon várom már a 9.9-et ami nagyon jó minőségű lesz kevés hibával az ígéretek szerint! Bár egyesek már megint a WG rossz hírét keltik a neten. Ilyeneket állítva, hogy az orosz szerveren - ahol tegnap megjött már a 9.9 - zombi tankok vannak! Állítják ezt arra alapozva, hogy ki van lőve az összes tank, de a csata nem ér véget vagy pl. a bázison kilőtt tank tovább foglal és nem lehet leállítani! Szerintem csak ki kellene tolni a bázisról a hulláját, de hát oroszok nem szabad sokat várni tőlük!. Az én meglátásomban ez csak érdekesebbé teszi a játékot :)
    A másik hiba amit felhoznak, hogy az M46 Pattonnak rossz a modellje, de ezt nem találtam meg mi a gondjuk vele csak annyit, hogy már vagy két hete ezt szajkózzák! De a WG szerencsére nem enged és majd csak a 9.10-ben fogja javítani módosítani.
    Ja, és persze az elmaradhatatlan panaszkodások arra, hogy kilépeget a játék. Pedig ez egyértelműen user error, hiszen biztos tele van pakolva a játék modokkal és azért instabil :U

Once version 9.9 goes live, certain changes in the game mechanics will lead to armour gaining effectiveness, especially in higher tier battles.
    Ezt pedig még mindig nem találtam meg leírva, hogy mit jelent, de remélem valami olyasmit, hogy minél páncélozottabb egy tank annál nagyobb az esélye, hogy a kilőtt lövedék szellem lövedéké váljon, mert szerintem passzolna a zombi tankok mellé.

Új hozzászólás Aktív témák