Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
rlazol
üzenetére
Az biztos, hogy én nagyon várom már a 9.9-et ami nagyon jó minőségű lesz kevés hibával az ígéretek szerint! Bár egyesek már megint a WG rossz hírét keltik a neten. Ilyeneket állítva, hogy az orosz szerveren - ahol tegnap megjött már a 9.9 - zombi tankok vannak! Állítják ezt arra alapozva, hogy ki van lőve az összes tank, de a csata nem ér véget vagy pl. a bázison kilőtt tank tovább foglal és nem lehet leállítani! Szerintem csak ki kellene tolni a bázisról a hulláját, de hát oroszok nem szabad sokat várni tőlük!. Az én meglátásomban ez csak érdekesebbé teszi a játékot

A másik hiba amit felhoznak, hogy az M46 Pattonnak rossz a modellje, de ezt nem találtam meg mi a gondjuk vele csak annyit, hogy már vagy két hete ezt szajkózzák! De a WG szerencsére nem enged és majd csak a 9.10-ben fogjajavítanimódosítani.
Ja, és persze az elmaradhatatlan panaszkodások arra, hogy kilépeget a játék. Pedig ez egyértelműen user error, hiszen biztos tele van pakolva a játék modokkal és azért instabil
Once version 9.9 goes live, certain changes in the game mechanics will lead to armour gaining effectiveness, especially in higher tier battles.
Ezt pedig még mindig nem találtam meg leírva, hogy mit jelent, de remélem valami olyasmit, hogy minél páncélozottabb egy tank annál nagyobb az esélye, hogy a kilőtt lövedék szellem lövedéké váljon, mert szerintem passzolna a zombi tankok mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Bundle topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Gran Turismo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- ÚJ Gamer PC - i5 12400f, RTX 5060 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Watch S4 Silver 47mm 8hó garancia!
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi