Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem értem a sírást. Főleg mikor alapvető játékmechanikáról beszélünk.
A wotban mit jelent a pontosság?
Nem mást mint a célzókör méretét. Ez fix. Ebben még nincs mókolás.
A mókolás a szórásképben van (ami nem piblikus, változtatva is volt párszor).
Mit jelent a szóráskép? Hát azt hogy hova célzol és hogy hova megy a lövedék.
Ha nagy a szóréskép akkor hiába célzol pontosan. Nem fogod eltalálni vagy olyan helyre megy a lövedék ahol nem üti át.
A nagy szóréskép meg az jelenti, hogy a középpontól hova mehetnek a lövedékek (és milyen eséllyel, ami megint csak nem publikus).
Ezért van az, hogy papiron jó ágyúk mellé lőnek. A kevésbé pontosak viszont jobban működnek. Mert a pontosság magában a wotban semmit nem jelent a szóráskép értelmezése nélkül.
Ez mint írtam alapvető mechanika. Az első random.
A második az átütés. Ugye kicsit arrébb adja be a lövést és alacsony a roll megint nem ütöd be. Pontatlannak érzed az ágyút.
Harmadik random a sebzés ami nagyon fáj nagy alfánál hiszen 25%.
Szóval nem kell sírni. El kell fogadni az alapvető müködést. Esetleg keresni másik játékot. -
Taragas
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Ne is mond, kiszenvedtem vele a 11est. Úgy hogy a Grille ágyúja papíron nekem 0.20, a Hir.-é még nem kifullozva nekem 0.24, ég és föld van a két tank között. A 11es 10 milliószor jobb most érzésre mint a grillcsirke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi