Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz Dobi 562 #262013 üzenetére

Mindenkinek van rossz köre. Van rossz napja. Nincs ezzel gond.
    De mikor a support tvp kirajzolásin (ez a jobb eset, mert van hogy túl) sniperkedik azzal nincs mit kezdeni. Mindezt 2000 wtr-el.
    Látod nem jött be a a 9 olasz td el is adtam. Ha legalább az átlagos szintem nem tudom hozni egy tankkal minek vesződjek vele?
    Lehet sok skilles legényekkel, harctéri modokkal meg + pár száz csatával változott volna a helyzet.
    Ma legalább két olyan meccs volt ami bukó vagy döntetlen lett mert bár tank, hp előnyben voltunk de nem mozdul senki. Mert akkor kaphat egy lövést. Ezek a wot mindennapok, hogy várunk arra, hogy majd más megoldja. Majd más beáldoz némi hp-t.
    Fjordon strv-l bementem közére (pont ma), hogy legyen a felfutóra spot. Meg a heavykre. Kaptam érte 2 lövést. De a progetto 65 nem ment fel (lehalt). Mikor nekem kellett volna support nem volt. De sebaj, spotolok tovább, tartom a pozit, hogy a csapat nyerjen. Mert hát csak lemingezni lehet ebben a játékban.

Lightos küldikél leírtam. De minap más is pont ezt írta. Spotols a vakvilágba és arra bot hogy lőjje azt. Mindegy, hogy malinkova, prohorovka bármi. Nincs follow dmg.

Új hozzászólás Aktív témák