Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Eleinte még 600-at akartak elkérni érte
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hivatalos indoklás, hogy egyszer az átképzés 200 arany, egyszer a képesség csere 200, és a skill reset is 200 ugye, így jön ki a 600. És most elvileg örülnünk kéne hogy 500 aranyból meg tudjuk mindezt a jóságot csinálni, akkor is ha skillt nem is resetelnénk csak a képzettséget akarjuk megváltoztatni
[HUN]Dani: gratula

mióta lehet spoilerbe tenni szöveget? 
-
lacibacsi
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Bár még az EU szerveren is csak a kezdő paradicsomok táborába tartozom, feltettem az USA szervert is a gépemre. Csak pár csatát mentem eddig ezen, de azt már most látom, hogy ott van igazán sok agyhalott.
És most nem a játékstílusukra gondolok, amit talán még nincs is jogom kritizálni, hanem a cseten folytatott "beszélgetés"-ekre. Na. Ott megy ám a náci vezér éltetésétől kezdve az egyes játékostársak édesanyjának emlegetéséig minden. Ráadásul a legtöbb játékos abban éli ki magát, hogy a csata első öt percében elbújik és csak dumál...
Például én is kaptam anyázást, meg hülyézést, amikor Province-ban felmentem A3-B3 környékére. Ott pofázott mindenki, hogy ne menjek, hanem maradjunk együtt. Pofáztak, de a végén én mosolyogtam, amikor a stock T1-el összejött szerény 120 saját sebzés, meg 280 körüli spot sebzés, amivel harmadiknak sikerült végeznem a rangsorban (XP alapján).
Csak a kíváncsiság hajtott ámerikába és néhányszor még bepróbálkozok náluk az biztos, de ez a fajta stílus nem tetszik annyira, mint a jó öreg Európa...
-
jagada
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
De akkor miért csak minden 6-7. csatába csinálja?
Más: az Archer mennyire használható? Van 3 tankra való legénységem Brit ágon (Matilda, AT2 és Churchill VII) de a barrakban már nincs hely, el kellene sózni őket valahová, mert feloszlatni nem szeretném. A fenti tankok következői (kivéve matilda) ugyanazzal a páncélvastagsággal vannak megáldva, de már magasabb tier így azok folytatását feladnám mer ezek is szenvedősek voltak és nem szerettem játszani velük, unom ezekkel a Brit fosokkal a meggymagot köpködni.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
"Most meg nerfelni is fogják..." Hát ezt nem hallom örömmel! Az E 100 az első 10-es vasam lenne. Bár még messze állok tőle, az E 75 éppen meglett.
Elkezdtem a Maus vonalat is. Szerinted jobban járnék vele?(#83406) h1mpi
Hátha nem kell újraraknom az egészet, mint legutóbb.
-
Scheff
tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Másold ide nekem azt a szövegrészt, ami téged arra engedett következtetni, hogy ez romboló hatással van a gyerekekre. Kérlek, másold ki nekem, hogy megvilágosodjak. Sajnos jelenleg azt kell hinnem, hogy nem olvastad el a hozzászólásomat, ami mélységes bánattal töltene el.

-
-
echterion
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ne aggódj, a T69 is ilyen fos, csak azzal még snipe-olgatni sem lehet, mert nem elég, hogy marha lassan céloz (bia + célzásgyorsítóval is), mellé még pontatlan is.
(#81318) fradi81: Én is csak kinézet miatt tettem rá, nem gondolom, hogy a nagy német dögöknél számítana. De nekem tetszik, sőt, most a T34-re tettem magyar zászlót meg feliratot is, úgyis sokat megyek vele mostanában és nekem bejön így a kinézete.
(#81320) MinionFlasH: Minden terepre meg kell venni és magától váltogatja.
(#81325) jano_77: Igen, ezt már eldöntöttem, van 100k free, itt kivételt teszek, nem kínlódok tovább ezzel a fos csúzlival.
-
Chris0321
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Sajnos mostanában nekem is sokat lagol a játék, ma csak 2 alkalommal találtam magam az ellenséges tankok előtt mire magához tért szerencsére mindkét alkalommal túléltem de éppen csak. Az internetszolgáltatóval beszéltem, nem tapasztaltak semmi problémát plusz én is csak a játékkal vagyok gondba más minden megy ahogy kell. Nem egy olyan csatám is volt ahol alig tudtam valamit csinálni mert állandóan belagoltam és többször kidobott a játék megszakadt kapcsolat miatt közben ment rendesen a net. Nekem 20/6-os netem van, régen ment a torrent is a játék mellett és nem volt semmi probléma most meg magában sem bírja? Jó nem egy erőgéppel játszom de a 30-40-es fps megvan mindig,
-
fsb1000
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Pont ez a kredithiány kényszerít rá sokakat a kempelésre, óvatos játékra: "nem szaladok előre" taktikára. Szerintem ez a játékstílus improduktív a legtöbb pálya/tank párossal, de igen elterjedt magasabb tierben.
Az esetek egy részében azt látom, hogy az a cső hiányzik valahonnan, a csapat hátrányba kerül és a végjátékban úgy is lenyomják a kempert.
Ha pedig jó a csapat (az RNG eltérítés is segíti) akkor gyorsan elintéznek mindent és a kemper hiába indul el félidőben már sebezni érdemben nem tud. -
LobiDrg
aktív tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Na átképeztem és érezhető némi javulás.A mozgékonyság kicsit rosszabb lett, de legalább használhatóbb lett löveg

Egyébként 8220 páncél által felfogott sebzés az már soknak számít ? Nemrég gurultam egyet Stalingradon és ennyit sikerült pattintani.A meccs közepe fele már morogtam, hogy na ez is bukó lesz, de kihúzott a kakából a páncélom és a bc-vel lehoztuk a dolgot

-
Jolet
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
én 10-es tankot nem láttam még vele, tehát biztos limites
én jobbnak érzem, mint az IS-3-at, de ez csak az én véleményem
az ágyúja nekem tetszik
a páncélja elmegy
9-es tankoknál azért meg kell izzadni vele
gyulladni nem szokott
elég gyors tud lenni, ha jó a talaj és netán még kis lejtő is van nem ritka az 50 feletti sebesség
de gyorsulni nem igazán gyorsul, szerencsére nincs kiskunlacházai pálya -
scyllarus
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az xvm esélyjóslás max irányadónak jó. Mert mi alapján is számol? Összeadja a csapatban a wn8-akat. Na most, ha az egyik csapatban van 3 kék top heavy szakaszban, a többi sárga-narancs, a másikban lila a spotter, van még két kék bottom tier, a többi hasonló, akkor ad mondjuk 53%-ot a második csapatnak. Aztán városi pályán 15-3 lesz az elsőnek. És ez csak egy kiragadott példa. Én az esélyt megnézem, aztán egyből a top 5 tankot nézem mindkét oldalon, milyen színűek, az többet segít.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Bocsáss meg, de a fórumtárs FCM 50T-vel megy. Erre kérdezte, hogy mindig ennyit fog hozni neki?
Idézem: "Ez az FCM mindig ilyen jól keres vagy csak most van vmi emelt szorzó rá!"
Az FCM prémiumtank, a kérdés konkrétan erre a tankra vonatkozott...
Tehát a tank, amire a kérdés vonatkozott mindig ennyit fog hozni neki, ha sebez ennyit és lesz ennyi spot dmg-e!!!!! A válaszomban a majdnem minden tankot természetesen a prémekre értettem, mivel ő is prémtankkal megy!
-
MaximPeti
csendes tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
A WT-nek az ágyúja oldalát találtad el. Ez sapced armorként viselkedik, nem hitbox, ezért nem okozott sebzést. Viszont valamilyen okból azt mondja be, hogy nem sikerült átütni. Ez megtévesztő lehet ilyenkor. A T-54-nek nem a hasát találtad el, annak is az ágyúját. Az IS-4-nek pedig kétszer a lánctalp alját, ami mögött már nem volt tanktest. Ha már láncolva van a tank, akkor nem kell minden áron a görgőre célozni. Elég bárhol eltalálni a lánctalpat, ugyanúgy elölről fog kezdődni a javítás.
-
Bad Pritt
félisten
-
h1mpi
félisten
-
bluyoo
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Igen, a topicot olvasva, ismerősökkel beszélve, ez valószínű!

Csak nekem jobb lenne, vagyis jobban tetszene, ha játékidő után fizethetnék.
Persze értem, hogy mit miért csinálnak, nem is hőzöngésnek szántam.
Szerencsére a farmolás most még nem unalmas, bár a (ugyancsak kapott) TOGII -n kívül nincs is prém tankom.
De 9M csak összelődöztem a Decemberi akciókra.
-
Angel1981
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
"Csak félek ,hogy megint az lesz, hogy csak "kényszerből " játszok, hogy ne vesszen kárba a prémium nap. Pedig játszani nagyon nincs hangulatom."
Ez a Concorde effektus nálam is ismerős!

-
Djuree
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
[link]
ez sztem jobban megéri. én sosem veszek csak prem időt, mert ha nem tudok játszani az ugrik, így meg van mellé arany is, ha nem kell éppen nem veszek prem időt belőle. ez is ugyanúgy megéri sztem.
szokott lenni offer of the month 3500 gold meg 30 nap prem, na azt veszek mindig, az éri meg a legjobban. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
nincs E-100-am. de ha úgy látom igen, használnám benne a goldot. mint azt sokan is teszik, nem véletlenül.
ha már adott a lehetőség miért ne használjam? egyik tankomban sincs egy darab sem, most raktam párba kemény 5db-ot (de mindig elfelejtem átváltani, csak miután kilőttek jövök rá hogy volt gold is
), a mausban csak az van, meg a batmobilba is raktam fele goldot.
de ha lenne rá zsém akkor csak azzal lőnék, mert miért ne?
jó lenne ha csak goldért lehetne venni, mert sokan csak azzal lőnek, még papírtankra is...
amúgy meg nem játszok 10-es tankokkal. nagy ritkán 1-1 kör, de én t8-ban érzem jól magam...ott nem árt ha van gold is betárazva. bár tudom a weak spotokat szinte minden tanknál...
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nagy butaság volt eladni.. Ha esetleg valamikor máskor is lesz egy ehhez hasonló event amin ismét meglehet nyerni a TOG-ot akkor megkaptad volna az árát aranyban.. Lásd korábbról az IS-6-os eventet. SP árát is megkapták aranyban akiknek a garázsában volt gondolom, de akkor épp nem játszottam.

(#72012) h1mpi:+1 a SU-100-nak.
(#72017) Djuree: Komolyan azt a ratyi francia t6 td-t ajánlod neki? Szerintem az is kb. annyit ér, mint a TOG.

-
Djuree
félisten
-
emre
veterán
-
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ezért is kérdeztem mert tegnap mindkét oldalon voltunk és lenn a délen kezdők hátrányból indulnak . Mi a jó taktika ott ? Ahogy mondod ha van két med aki spotol egyből akkor aki oda megy az halott vagy legalább is erősen megfogyatkozott hp-val ér oda . Tegnap is szakasztársam meddel északról elment oda spotolni mi ( két E100 ) szépen lőttük őket aztán előrenyomultunk és megnyertük . Persze kaptuk az ívet a csapattól , hogy hülye E100-ak nem mentek fel a hegyre .
-
jano_77
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
Én már meg sem lepődöm ezen, hogy ha jön egy újabb patch, akkor azzal megy el egy csomó idő - több nap is akár -, hogy játékra alkalmassá lehessen varázsolni ezt a szart!

Pontosan ezért pártolnám én azt, hogy mondjuk fél évente legyen csak patch, de akkor nagyobb volumenű és értelmes dolgokkal! Mert ezek a kis lófasz foltozgatások semmire sem jók! HD modellek, meg társai....ki nem szarja le!? Csinálnák már meg végre a több magos proci használatot és az új motort! 2014 írunk drága WG!
Amúgy akkor most végül is működnek a 9.2-es modok?
Amúgy mekkora méretű a mostani patch? Nekem 1075 MB tölt le. Ez volna az? -
-
-
dfsz34
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
"SP-k T8-ban is köpködik a prémammo-t, ez sem újdonság."
Éppen azt próbálgatom, hogy megéri-e aranyat köpni az SP-ben. Mivel a kredit termelés kiemelt cél, eddig nagyon ritkán használtam, de az az igazság, hogy most amikor használom, nemhogy kevesebb, de kicsit több kredit jön be nettóban. Mondjuk még kevés csatám van így, nem tudok biztosat mondani, de értelmes arany használat lehet, hogy anyagilag is megéri. Ugye olyanok például, mint az arcomba mászó és izgő-mozgó is6 170 pennel eléggé kihívás jellegű, arannyal meg szétszedem, mint pincsi a lábtörlőt és behoz annyi kreditet pluszban, hogy meg sem érzem azt a pár lövést. Majd meglátom.
Amúgy ez az SP vicces egy tank, az elejét szépen kirakva gyakorlatilag arty-t leszámítva (vicc persze), mindent pattint. A Bl10 meg a 155mm AT T7 is pattog róla, ezeknél nagyobbal meg ha jól tudom nem lehet összefutni vele. Persze a szög nem mindegy, de elég nagy a játéktér, viszonylag könnyű kirakni.
A másik amit tényleg imádok benne, az ellenség halálra szívatása a két "fejhallgató" "spaced armor"-al. Ugye gyakori hiba hogy nem állítják az SP tornyot kicsit szögbe, mert az ágyú könnyen sérül olyankor, ha merőlegesen kapja be a lövést az ember, illetve a két oldalon a spaced armor nagyobb méretű, olyan fejhallgató formájú és sokkal biztosabban eszi meg a lövést. Persze ezt be kell pontosan gyakorolni, minimális szöget szabad csak neki adni, abba az irányba fordítani kicsit a fülét, ahonnan a lövés várom. Nagyobb szögnél már belövik a tornyot.
Pont az utolsó csatámban egy t34-3 az őrületbe kergettem, mondjuk a chat-ben is hergeltem kicsit, hogy most legalább gyakorolhatja a spaced armor hatását. Lőtt rám 9-et vagy 10-et és mindet megette az oldalsó "fül", már tiszta ideg volt a dühtől, már legalábbis amit a chat-ben üzengetett nekem

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

imádják, amikor leláncolom az nmyt és free frag