Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
nem ragaszkodom a TD-khez, a Szuper cicus is inkább egy hibrid TD-MED!
ezt azért javasolták, mert viszonylag könnyebb vele sebezni és alacsony tierben - pláne ha 5-ökkel rakja be a játék - akkor könnyebben fordulhat elő, hogy a csapat nem sebez túl sokat, de én mondjuk a cicussal igen. T28-al én esélytelennek látom, pont a lassúsága miatt, nem érsz oda vele a harcba.
Egy kérdés tank vs tank ügyben:
M48 Patton vs M60 Patton!
Összehasonlítva a játékon belül, az adatok alapján mindenben jobb - célzás időt és szórást leszámítva - a kifejleszthető M48! Miért mégis az M60 ami CW tank?Illetve jól látom, hogy ha a Standard B meg van, akkor teljesen felesleges mellé egy Kpz50t, ami szintén a páncélzatot leszámítva semmiben nem jobb mint a kifejleszthető standard B!?
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
és az sem baj kchryss, ha összefoglalva, magyarul is leírod, hogy miről is beszél
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nem csak a rombolást hanem úgy általában szinte minden effektet ki szoktak kapcsolni a profik. Feleslegesen vonja el a figyelmet.
Itt vannak iyouxin beállításai: [link]
Néha változtat azért rajtuk. Meg ha replay-ről csinál videót akkor fel szokta venni a grafikát magasabbra. -
válasz
peterson79
üzenetére
2 eset lehet:
1. néha zavarja a széteső környezet a játékban
2. kicsit gyenge a gépe hozzá -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Igen erről a videóról (is) beszéltem. Nem tudtad kivárni hogy összeírjam a dolgokat?

-
3
senior tag
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A népszerűbb mapokról én is olvasnék ilyen jó kis elemzéseket, mint a Kareliás. Persze tudom, az csak egy tankkal írtad, de más, gyorsabb medekkel is szerintem kivitelezhető a lényege.
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
A találati arány lényegtelen statisztika. Illetve akkor lenne csak lényeges ha csak a célzott, bizonyos valószínűséggel eltalálható célpontoknál nézné. De nyilván a rendszer nem tud különbséget tenni a lövések között.
Én szórom a blindokat mindenhova, ha 1% esélyem van eltalálni az 500m-re futkosó ebr-t akkor is megpróbálom mert miért ne. Ha narancs az indikátor és kicsi az esély az átütésre vagy ha egy pixelnyi kupolát kellene eltalálni akkor is próbálkozom. -
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, ez nálam is ugyanígy van. Van, hogy 1500 kombináltra jön a stráf, van, hogy 3000-re se.
Ami még feltűnt mostanában, hogy több olyan pálya is van, ami úgy van kialakítva, hogy ahogy mész a kulcspozícióba, simán spottolnak és lőnek is. Tipikus példa erre mountain pass (ami eléggé egyoldalú is) és a bányás (nem tudom mi a neve). Az egyik oldalról indulva simán lőhető a másik oldal összes hegyre vonuló tankja. Míg a másik oldal simán eljuthat a hegyig, nem veszélyes rájuk senki. Hasonló a helyzet a havas pályán is. És ugye úgy kezdeni a csatát, hogy fele hp-d már nincs is meg, nem annyira vicces.
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Obj268-cal mentem, amikor top of tree volt. Az mekkora csalódás volt. Régen, mielőtt abbahagytam az egy brutál jó td volt. De most... Minden átlövi szemből is, és az ágyúja akkora homályokat tud lőni, hogy csak na. Plusz a mostani villámcsatákhoz lassú is. A grillét nem próbáltam még, anno a WTF volt meg, csak azt ugye kivették (pedig azzal milyen pusztítást lehetne végezni a progetto hordák között.
Obj140-nel mentem pár kört, de annak az ágyúja sem volt az igazi, és legalább mindig ammorack-et kapott. Bónusznak még gyúlladékony is. Bár e két tulajdonsága a Pattonnak is megvan. De annak legalább fasza az ágyúja. WZ-vel is mentem párat, mert azt pont azért vettem meg, mert Skill azt mondta róla, hogy nagyon király. Én ezt annyira nem éreztem rajta. Nekem az IS7 jobban bejön a kettő közül. A nem goldozók illetve távolról lövöldözők ellen szerintem jobb az IS7 páncélja. Ha megnézed, az általam felsorolt tankok közül max. 1-1 van oldalanként. Nem véletlen, hogy mindenki a progettot, tvp-t, obj430u-t, obj277-et meg a SConquerort tolja. Plusz arty és ebr, de azok száma szerencsére limitált. Nem is értem azokat, akik e100-zal, JPZE100-zal jönnek rankedre. De az igazán hardcore user az Maus-zal nyomja. 
Na, én pont fordítva tolom.
8000 feletti ingame értékelést már sikerült 8k alá letornáznom, mióta tavasszal újrakezdtem. De azért már az 1400-as wn8 nagyjából megvan, de az is 2000 felett volt, mikor abbahagytam (még picivel talán felette van most is). Azért most már kezdek belejönni, de még mindig messze nem megy úgy, mint mikor abbahagytam.
A prémiumnak szerintem egyetlen előnye van: nem kell a credit miatt aggódni. -
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Vicces, mert nekem meg pont fordítva volt. Hétfőn délután simán felmentem rank 9+2 chevronra, amit még aznap este sikerült lerontanom. Próbáltam én már mindenféle elméletet felállítani, de mindig megdőlt. Győzelmi szériáim nincsenek, masszív szopóág viszont annál többször.
Van jópár tizesem, de mindegyik a régi rendszer szülötte. E100, T110E5, IS7, IS4, WZ, T57, AMX50B, E50, batchat, M48, Centurion AX, Obj140, T62 (ez nem biztos), Grille, Obj268, Obj268-4, Foch (kétféle is).
IS7-tel toltam viszonylag sokat, és egész jól is ment, de aztán meguntam, hogy minden köcsög arty engem lő. Meg a pánzél nem sokat ér, mert itt aztán egyből töltik a prém lőszert, és szevasz. Aztán jött a batchat, de az elég gyenge szerintem. Pont néztem, hogy milyen röhejes dpm-je van: 2100 valamennyi, ami még egy heavynél is gáz lenne. Aztán a Patton. Eleinte tök jól ment vele, de aztán megjelentek a klikkerek ott is. De mindegy, nem a tankon múlik, hanem a sofőrön (meg egy kicsit azért az rng-n is). -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem is tegnap 22 után sikerült az 5-ről a 7-ig felkúszni és sok csata sem kellett hozzá. Voltam győztes csatában első és vesztesben is első.
Illetve volt, hogy az segített a sráf szerzéshez, hogy a csapatban voltak nálam gyengébben teljesítők - meg is lepődtem, mert elkönyveltem, hogy ez tuti nem lesz sráf, hisz gyenge voltam, aztán nagyot néztem.
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem számít, mert a blokkolást is csillagozza. Ebben a tekintetben szerintem olyan, mint egy heavy. Megesküdni nem mernék rá, de talán még a bekapott sebzés is (nem artytól). Bár szerintem eléggé elbaltázottak ezek a szerepkörök, meg hogy ezekért jár az xp. Mert a Patton is csak hulldownban bírja, amúgy nem nagyon. És sajnos nagyon gyakori az ammorack és ha a hátulját találják el, akkor gyullad is előszeretettel.
Tegnap az egyik meccsen Serene Coast-on a dombról menekültem le, miután megint egyedül maradtam bármiféle arty támogatás nélkül. Az ellenfél SuperConquerorja meg nem a dombon, hanem jóval lejjebb a szikla mögül lövöldözött. Na, a lényeg az, hogy ő gyorsabban felért a hegyre, minthogy én biztonságosan leértem volna. Pedig előbb biztosan nem indult, mint én. Utánamlőtt, ami természetesen trackelt és sebzett is (nem ám sárga trackelő lövés sebzés nélkül, ahogy nekem szokta adni). Bár mindegy, mert sehova nem tudtam volna menni onnan. Azért kellett menekülnöm, mert már jött az ellenfél artyfókusza, mert a parton már mindenki halott volt. A Pattonnak van egy olyan csodálatos tulajdonsága is, hogy hátrafordított toronnyal csak légvédelmi ágyúnak jó. -
válasz
peterson79
üzenetére
A 774 a personal reserve bonus, ami épp 50%, igen, de gondolom ugyanezt értetted ez alatt. Ha be van kattintva a gyorsított képzés, akkor igen, ezt a legénység kapja. Azt viszont nem tudom, hogy mindegyik legény ennyit kap-e, vagy elosztja egyenlően köztük.
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
En meg az eletben nem lottem annyi repeszt mint a ranked alatt, SC-ben felesben APCR es HESH van keszenletben de volt mar, hogy csak repeszt lottem, hull down heavykkel bontogattuk egymast.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Én nem lövök goldot. Szerintem szánalmas, aki csak azzal tud érvényesülni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Nem az a probléma hogy sárga vagy zöld van az oldalamon, azzal van baj hogy a másikon nincs. Csaták jelentős része 3 perces, nyilván azért mert szar vagyok.
De megoldottam, 60TP full HE aztán bekaphatja mindenki, amíg elhullik a csapat én osszelovom ami kell. Majd ha helyreáll a privát MM, váltok tankot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Na nagy budos pacinak a himbilimbijet. Hogy kaparjon ossze sebzest az ember amikor 3 perces csatak vannak, olyan szintű bot retard csapattársakat kap maga melle es olyan randomot?

90%+ hatekonysaggal jottem a 3. istentudjamibe, nem tudtam még felkaparni magam az 5öös védett szintig és vagyok valami 20%-on.
Remelem egyszer megkapod te is rohadt nagyon hamar az ilyeneket.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem a csatáim 90%-a 5 perc max.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Mondtam múltkor, szerintem a legrosszabbul a középmezőny jár. Aki nem elég jó egy top 3-5-höz, de annál jobb, hogy a csapat végén végezzen. Ők vanak teljesen kiszolgáltatva az MM-nek. Ha nyerő széria van, akkor jönnek a sráfok, ha bukó, akkor pedig veszíti őket. Nem tudja befolyásolni eléggé a csatákat, hogy a saját oldalára billentse a mérleget. Ők azok, akik alig-alig haladnak, vagy csak napokig helyben topognak a védett szinteknél, miután az MM nagy kegyesen hagyta őket eljutni addig.
-
Macka
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem SQ-val jött legutóbb egy 7100 dmg-s kör, ráadásul vesztes csatában, csak sajnos nem az a küldi volt aktív.
Már minden meg van, csak ez kell a Chimerahoz.
Parancsbol nem szeretném kiváltani.Amúgy milyen a Chimera?
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Legkorábban augusztusban. Jövő héten kiadják az augusztusi tervet.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Hajrá! Én most kezdem a 3-as (kvali utáni első) divíziót.
(#205955) Macka
Nekem chieftain-nel lett meg.
(#205956) notika77
Ez a küldetés pont nem szerencse hanem inkább skill alapú. (Nem azt mondom hogy nem segíthet be sokat az rng, de ennél van egy csomó küldetés ami aztán tényleg csak a vakszerencsén múlik, na ez nem ilyen.) -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Én úgy tudom, hogy már az előző pöcsnél is jelen volt ez a probléma! Legalábbis nálam a garázsban ha a küldiket néztem, akkor mindig vissza ugrott az elejére. Bosszantó, nem mondom, de inkább ez maradjon, mint a tökéletesen becélzott - és teljes sziluettet látom - célpontra leadott eltűnő lövések!
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Régebben ezek a problémák nem voltak jellemzőek . Az utóbbi 1 évben szinte minden frissítésnél előjönnek kisebb-nagyobb hibák , és mire kijön a végleges javítás , már jön a következő frissítés . Kezdődik minden elölről...
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
És nem ő a legrosszabb a klánban!
Van még lejjebb... Szerintem tud Ő jobban játszani,csak direkt ronthatja a statját ennyire. -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Vagyis akkor a Div3-8-as szinten vagy és nem a Div1-en!
Nem mind1.Standard B: kedvenc tank, nerf híre előtt is ezzel toltam legtöbbet. Sajnálom, hogy hozzányúlnak.

hulp01: Az első divízió, ami a kvalifikáció után következik - ez a Div3 - vagy a Div1? Mert ha ez utóbbi, akkor szerintem nincs okod panaszra, az szép eredmény!
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem mindent osszevetve tetszik a ranked. Egyedul a sajat teljesitmenyem miatt vagyok csalodott, 100%+ felett terveztem vegigcsinalni a diviziokat de ez nem fog osszejonni. Valoszinu kozrejatszik benne, hogy tier 10 tudasom kicsit rozsdas, randomozni sem szeretek tulzottan abban a tierben.
En ugy tennem meg jobba a rankedet, hogy:
-kicsit reszelnek az xp szamitason, szerintem az a medium akik egesz vegig a piros vonalon az arty mellol csipegetett majd pattintott 1000-et a vegjatekban, nem erdemel srafot.-EBR-eket kitiltanam a jatekmodbol
-nagy kaliberu agyuk repesz lovedekeinek sebzeset csokkentenem, peldaul 60TP-vel nem kell celozni, odaver toronyfrontba barmelyik heavy-nek 500-at, ez aztan kompetencia
A tobbi az szerintem rendben van, foleg az arty-k es lightok szamanak maximalizasa, valamint az hogy keves a TD, elvezetesebbe teszik a jatekot mint a randomot, legalabbis szamomra.
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Az EBR-eket is ki kellett volna venniuk a picsaba ha mar az osszes tier 11 kampany/CW tankot kivettek. Nevetseges, hogy 10-bol 9-szer az a csapat nyer ahol az EBR jatekos ugyesebb, az a tank broken... Meg jo, hogy csak 2 lehet belole csapatonkent.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A rossebet! Volt olyan csatám, ahol Progival volt 5 killem, 3,7k sebzés, 2-3 spot, és második lettem. Előttem egy EBR végzett 4k sebzéssel, 2 killel, és 2k körüli assisttal. Nálam minden spotnál és killnél ott figyelt a csillag, ami annyit tesz, hogy a saját szerepkör szerint használtam a tankot, így elvileg extra XP-t kaptam azért is. A végén nekem valami 900 valahány XP-m lett, neki 1100. Még ha ő többet is kap, ám legyen, de ennyivel?
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Kisebb tier ellen jó, meg olyan járékosok ellen akik nem visznek gold ammo-t a csatába.
TS-5 HEAT- tel nagyon veszélyes, már kétszer jártam úgy, hogy jó játékos frontot tolt vele és megevett reggelire.
Egyébként jó sokat pattint, ma reggel egymás utáni csatákban 4k+-ot sikerült összehozni.
Az ágyú tud trollkodni a 0.4 pontossággal de ebben a csatában nagyon adta.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Azt nem írtam, hogy helyénvaló ez az eredmény. De egy jó játékos kezében egy ilyen ópé gokart ennyire pusztító is tud lenni.
Ez az a prém tank, ami tényleg megérdemli a nerfet. -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Már bocsi, de én a kerekes szarral sem tudok sebezni ennyit az egészen biztos!
Örülök, ha mondjuk a fele összejönne.
-
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Is7, WZ5-tel kezdtem, de aztán cseréltem a Tevepatára, Leo1-re és Progettora. Az utóbbiak jobban adták.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A kvalifikacioban en is szenvedtem, kemeny 6srafot kaptam. Semmi nem működött aztan letudtam a 20csatat onnantól meg hirtelen minden más lett. Nekem a medek adták. Cérna X , STB1, Progetto
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Szannek, de dolgozni is kell valamikor.
Heti 3-4 napon fogok tudni a Rankeddal foglalkozni. Elkezdem, aztan majd meglatom hogy haladok vele.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
értem. kipróbálom majd mindenesetre
-
válasz
peterson79
üzenetére
A lombkorona ad álcát, és lehet a tank egy magasságban vele, pl. a terepviszonyok miatt. A fa törzse meg ugyanúgy takar, mint mondjuk egy fal (ha a fa nincs kidöntve), de ez nehezen kivitelezhető, mert ugye a tank szélesebb.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Jó lenne ha lehetne tudni, de szitu függő. Régebben minden bokorról és fáról tudni lehetett mennyi álcát ad, volt is hozzá egy excel táblázat. Aztán ezt a táblázatot miután túl sokszor változtatták a pályákat nem frissítették. A hd pályák vagyis az 1.0 érkezésével meg az egész el lett cseszve. Utána még jött egy pach aminél a bokrok mérete változott azzal tovább rontottak a dolgon.
Most eléggé kiszámíthatatlan. Vannak bokrok amik meglepően sok álcát adnak, vannak amik semmit és van egyéb anomália is. Például a fű régebben nem adott semmi bónuszt most meg egy csomó helyen ad és egész nagy bónuszt. Például mountan pass a lejáró mindkét oldalán van egy füves rész mindkettő elég nagy bónuszt ad lapos tankoknak. Karelianál a sarokban ahol a sziklánál a heavy-k szoktak harcolni van egy rakás szép kövér bokor de bugosak és semmi camo-t nem adnak, olyan mint ha ott sem lennének ezért az a pozíció használhatatlan. Fishermans közepén úgy néz ki a fal mellett van közvetlenül a bokor mégis amint kinézel a faltól a bokor mögött kapod a spotot szóval szinte biztos hogy van köztük rés.
Egyébként a kidöntött fák egész jól szoktak működni. Két fát egymásra döntesz már elég szép bónuszt szokott adni.
Progetto nerfelése és a 2.0-ás felszerelések helyett egyébként inkább ezekkel a bokrokkal és fákkal kéne foglalkozniuk, meg a rosszul renderelt tereptárgyakkal amikor át tudsz lőni a sziklán ahol nem szabadna vagy amikor el kéne tudnod lőni mégsem érted miért tűnik el a lövedék a nem látható tereptárgyban. -
válasz
peterson79
üzenetére
Remélem nem fog bekerülni! Sand box-on volt (állítólag kiértékelik), a jelenlegi teszten még nincs bent és remélem egyikbe sem fog bekerülni.
A sand box-ról szerintem minden streamer (magyar és külföldi is) csinált videót, ha érdekel azokat már nézegetheted. Valamikor június elején indult.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
én szerencsés xD oké

aki szeretne szakaszban menni pár kört nyugodtan keressen fel. úgy is unom egyedül.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Mondjuk ugy, hogy ipari troll...
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
nem etetlek nézd meg nyugodtan a statom és a tankjaim első jel is fenn van..
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
igen már egy jó ideje
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
hát te nagyon okos vagy. ha ismernél, tudnád hogy nem használok semmilyen modot.
az ilyen okos tanácsokat meg legközelebb tartsd meg magadnak. ha okosságot nem tudsz írni a hülyeséget inkább ne. köszi -
KISDUCK
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A toxic playerek rosszabbak szerintem mint azok akik nem tudják mi a teendő. Meg hiába heavy vagy med vagy light egy tank, kategórián belül akkora eltérések vannak járművenként hogy nem lehet ugyan úgy használni őket, amit a meccsenkénti leosztás is befolyásol.
Ma T54E1-el bedobott himmelsdorfra T8-T9-be. Mondom felmegyek a dombra azt csipkedek. Volt nálunk egy phase 1 az bement banánba, de már nem tudom hogy volt-e vele valaki, de kiszotyizott. Mi pedig bevettük a hegyet sikeresen, kaptam egy nyalást T30-tól és maradt 1k hp-m a t30 pedig visszavonult az első bejáróig. Mi készültünk a lerohanására persze mindenki szarul állt a dombon hp-val, 1 lövést még túléltem volna, de ha valami nem úgy alakul ahogy kell akkor már nem érte volna meg benyelni a lövést. Megvártam míg ellövi magát a t30, ez egy tankunkba került utána pedig rohantunk lefelé, persze volt supportja a t30nak, de kis hp loss-ért le tudtam szedni. Szépen meg is nyertük a meccset úgy éreztem a tankomból kihoztam amit kellett, követtem az előre törőket és támogattam őket. Ám de visszakanyarodva a t30 és a dombhoz a halott phase 1-ünk nekiált stratégát játszani, ami vad pingelésben mutatkozott meg, ott blockoltam is hogy ne idegesítsen mert akkor nem tudnék figyelni a játékra. Garázsban kaptam is az üzenetet, hogy rohadt kemper ci#@ny kö*&ög vagyok. -
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Pedig Prokhorovkan ott nagyon jol lehet egyuttmukodni a dombon levokkel ha kozepen vagy es forditva.
Kozeprol nyomas alatt tudod tartani az ellenfel kozepen levo tankjait, tudod loni a hegyen levoket (ha valaki spottolja oket) es tudod tamogatni az 1-2 soron levo kempereket is.
A hegyrol tudod tamogatni a kozepen levo tankokat, nyomas alatt tudod tartani az itt tamado ellenfelet. Ha itt megnyeritek akkor lehet hatba kerulni az ellenfelet es tietek a csata.
Ahogy tapasztaltam a line 1-2 kempules 10-bol 1-szer nyer mikor annyir buta az ellenfel hogy szembol probal tamadni flankeles helyett.
Live Oaks-on ugyanez a helyzet. Amelyik csapat attolja a vasuti hidnal az tulajdonkeppen megnyerte, ovek a map control. Persze ezt a szituaciot is ki lehet vedekezni de leggyakrabban az tortenik, hogy a kemperek halnak 1-2 loves leadasa utan.
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
az előző, de 97-nél lett vége, majdnem sikerült a 100-at behuzni
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A BC 12-nel rossz celzas volt, elment mellette a lovedek. En legalabbis ugy lattam.
Az Obj 430U-t meg azert taraztam ki mert nyilt terepen volt, tudtam hogy bemegy a kotormelek moge, akkor hull downban lesz es nem fogok tudni mit kezdeni vele. De valamiert ugy dontott ott marad es megvarta nyilt terepen, hogy meg egyszer betoltsem a teljes tarat... En sem ertettem miert maradt ott.
A vicces az amikor megallok celzok es mellelovok majd elindulok es eleresztek mozgasbol egy snapshot-ot, ami meg bemegy. Ilyen az RNG.
-
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
MIkor volt az???Olyan soha nem volt.
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nem linkelgetek,de van akinek összejön 14K spotsebzés,0 saját. Mi kell hozzá? Botok szemben! Köszönjük meg nekik a közreműködésüket.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Akkor te ebben vagy szerencsés. Én meg abban, hogy ha 10-es tankokkal megyek, akkor oldalanként 1-1 kerekes van csak, esetleg kettő. Még egyszer sem találkoztam olyannal, amiket itt mutogatnak, hogy 4-5db van belőlük oldalanként.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A fenti esetet pl. itt:
Physics abuse
De tudsz választani más kategóriát is, ott vannak a szerkesztős cerkák a sor végén. -
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Tegnap nekem is volt egy csatám a 9-es svéd td-vel, ahol 1700 sebzésem volt (nem sok, de többre nem volt lehetőségem), és a csapatból 9-10 ember halt meg sebzés nélkül. Ami arty nélküli Malinovkán szerintem művészet. Persze vesztettünk. Aztán a következő körben meg 0 sebzéssel végeztem, mert az egy lövés, amit tudtam lőni, éppen pattant. Utána hiába váltottam pozíciót, olyan gyorsan ledarálta a csapat az ellent, hogy nem tudtam többet lőni se.
Aztán megint belefutottam egy nyomorult FV-be 8-as lengyel heavy-vel. Persze, hogy egylövésezett az a szar. Ilyen alfa sebzéssel annak simán tier limitesnek kéne lennie. Csak tizes csatába mehet, mert ott talán van esély túlélni az első lövését. De egy med simán el tud párologni ott is egy lövésre, ahogy már megtörtént velemi is korábban.
Aztán egy balfasz progetto65 tolt be egy 60tp elé obj416-tal. Az is kinyírt, mert már csak fele hp-m volt meg. Persze a progetto utána simán kinyírta a 60tp-t. És az ilyen játékosok úgy fel tundak bosszantani. Az ilyenért simán adnám neki az egy-két napos ban-t.Kezdem elfogadni, hogy ez a mostani meta nem fekszik nekem. Zavar, hogy folyamatosan romlik a statom, de ez van.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
A legénységi álca skill fix szorzó, nem függ a tank típusától.
(#205131) peterson79
Én sosem keverem az álca és a javítás skillt. Értem amit írtál, de én úgy vagyok vele ha vegyesen vannak akkor egyik sem lesz az igazi. Általában el lehet dönteni melyik fontosabb az adott tanknál és akkor azt rakom az összes tagra. Észben kell tartani hogy ha mondjuk nem a javítást raktad fel akkor úgy játssz hogy lehetőleg ne láncoljanak. -
válasz
peterson79
üzenetére
Minden százalékosan módosítja a tank alap álcaértékét. A pórkaja nem hat rá közvetlenül, mivel csak és kizárólag a legénységnek ad pluszt, és mivel a legénységnek nő az alapképzettsége, ez közvetetten növeli a tank álcaértékét is.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Jól emlékszel, de számold ki. Akkor van max-on ha mindegyik tagnak 100%-on van.
Ha például van egy 4 fős legénység és mind az 4-nek 25%-on van a javítás akkor az összességében egy 25%-os javítás, ha a 4-ből 1 tagnak van 100%-on a többinek meg semennyin az összességében szintén 25%-os javítás mivel 400 a max és abból van csak egy 100-as. -
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Függetlenek egymástól, nincs bónusz.
-
törölt tag
válasz
peterson79
üzenetére
Tegnapi napig elég jól ment.Ma 9csatából 1 nyertes,de úgy hogy volt olyan hogy a csapatból 8-9 0 sebzéssel volt a végén.Egyszerüen mentek mint a barmok,és sorba löték ki öket.Értem én azt ha valaki nem tud játszani,vagy nem akar.Akkor ne lépjen be,menjen pst tolni,focizni vagy egyébb.Nem várom el a játéktól én azt hogy full zsinórba tolok 20csatát,és mind a 20 gyöztes legyen.Na de ha már játszunk,legyen látszatja is.Csapattárs kilövést igazán visszatehetnék,+ mehetne az hogy aki tétlen,büntetés nélkül ki lehesen apritani.
-
Chris0321
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Mod biztos van hozzá ami mutatja meddig lát, vagyis régen volt (egy ideje nem játszom) még a parancsnok sérülése esetén a látótávcsökkenést is mutatta (kisebb lett a kör), azt hittem már bekerült a gyári térképre is régebben.
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Annyira nem néztem utána, de ha jól láttam még előző héten volt valami fogadása a nézőkkel. Talán arról hogy összejön-e bizonyos számú feliratkozó vagy ilyesmi.
Olyan komolyan azért nem hiszem hogy megsiratta. Mondjuk jó nagy haja volt már: [kép]Az drasztikusabb változás volt amikor pár hónapja a szakállát borotválta le. Elég nagy divat lett most twitch-en ez a hajvágás. Először mailandot láttam, ott vicces volt amikor daki nézte a klipet róla hogy két szép nő vágja mailand haját és közben sajnálkozott hogy neki meg nemhogy 2 de még 1 nő sincs aki levágná. Aztán pár hete CarryBarry jelent meg kopaszon, ő is fogadásból ha jól tudom.
-
dokee78
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Nem vagyok jó játékos,de szerintem jobb,mint a Centurion AX.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
azért én mégsem szoktam minden esetben igy észrevenni egy light tankot de hagyjuk
-
válasz
peterson79
üzenetére
Dehogynem. 24 órás, intenzív ébrenlét nagyon megterheli a szervezetet.
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
nekem megvan, eddig felemás: az első pár csata nagyon adta, utána copás
olyan mint a patton -
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Szigorúan csak a tornyot szabad kidugni (szerencsére a csőlehajlás az jónak mondható) mert mindenhol máshol papírból van. De ez azt hiszem az egész ágra igaz. A 10-est csak megvettem kicsi pénzért, legénységem nincs bele így nem is próbáltam ki.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
DPI-vel kapcsolatos dolog is lehet.
Első körben aProgramData\Wargaming.net\GameCenter\preferences.xmlfájlmain_windowszekcióját szerkeszteném.
A parancsikon tulajdonságainál a kompatibilitás fülön is lehet valami hasznos.
Esetleg a programkompatibilitási varázsló is jó lehet (nem ismerem), vagy a Windows egyéb kompatibilitással kapcsolatos szolgáltatásai.
Ha semmi nem segít, keress olyan segédprogramot, ami megadott méretűre állítja az ablakot (biztos van rá külön céleszköz, de az AutoHotkey is tökéletes). Csúnya, de biztosan működik. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
nekem van egy 30%-os de goldot nem tudsz rajta venni, csak tankot és prémnapot.
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Nincs mit ... azért (is) vagyunk itt , hogy segítsünk egymásnak ....
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
WASD
-
válasz
peterson79
üzenetére
Free Camera mod, de Aslainben is benne van. F3-mal aktiválható.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Hat inkabb legyenek agyhalott jatekosok, mint bot-ok. Nem PVE-zni szeretnel, az biztos....
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem jobb lenne a jatek ha nehany jatekos helyett a bot program iranyitana a tankjat!
-
egyedülülő
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem lesznek a botok az EU szerveren, ugyanis nincs rá szükség jelenleg.
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
úgy bizony, rajta vagyok már jó ideje, de nem akaródzik összejönni a kampány.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Aha, akkor valami teszt szerveren játszhatott akit néztem.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Májusban nem fogod megvenni mert májusban nem lesz FL, majd legközelebb júniusban. Illetve májusban volt egy fél FL, a mostani.
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Miből gondolod, hogy májusban be lehet váltani a tokeneket?
-
ako001
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
-
peterson79
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Tehát van valakinek kedvezménye amit át tudna passzolni nekem?
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
-
zozyk
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
OldSkools ProMod csomagban választható..

-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
már elérhető?
-
Dobi 562
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nem, direkt odairtam, hogy en szemely szerint.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Én sem írtam, hogy bármit is rossznak mondtál volna, csak a téma kapcsán megnéztem a 9-es felhozatalt, és megállapítottam, hogy talán ott van a legkisebb különbség a tankok között. Használhatóság szempontjából legalábbis.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Az igazság az, hogy ahogy végignéztem most a 9-es med listát... nem sok rossz tank van ott. Nekem ugyan sok nincs meg, de talán a WZ-120, Amx 30 és az Obj. 430 II, amikhez a legkevesebb ajánlást hallom. De ezekről sem írják, hogy rosszak lennének.
Szóval nekem az jön le, hogy a 9-es medek összességében jók. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Ebben a kontextusban még nem hallottam de nagyságrendekkel jobb mint a For Your Information.... :)
-
válasz
peterson79
üzenetére
A T30 ép lövésszel is nagyon pontatlan, ugyanakkor ha csak az egyik töltő él csak, az még nem katasztrófa, mert így nem dupla idő az újratöltés.
-
Bobyjack
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom mennyit játszottál T30-al, de ott még ép lövésszel is túl lassan és túl nagyra szűkül a kör. Halott lövésszel 50 méternél messzebb lőni és eltalálni valakit kész csoda.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem nagyon szituáció függő. És felmerül a kérdés, hogy bevállalod-e a bevételkiesést a fogyócikk miatt, és hogy úgy ítéled meg, lesz-e még másfél perced a második csomagig.
Kapcsolódó:
Ha van a raktárban egy csomó nagy javítóm, és elhasználok egyet a csatában, akkor miért számolja le az árát a csata végi összesítőnél? Simán mínuszba lehet kerülni miatta, holott egyszer már kifizettem, amikor megvettem. Vagy ha nyertem, de igazából mindegy. Legalábbis nekem úgy rémlik, hogy ott a -20k a kredit összegzésnél. Valaki lecsekkolná?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
Játékban a módválasztóra kattintasz és írja hogy mikor lesz. Hónap végén.
-
Derron
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek.
Én a maus ágon lévő 8 as tankra gondoltam, most hirtelen nem jut eszembe a neve.
Kicsit bosszantó, hogy küldetés miatt kell tankot húznom, és nem azért mert tetszik
-
Melorin
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, láttam azt a videóját
Szerencséje volt mert low tier tankok lőtték nagyrészt, de persze ő is direkt szögben tartotta a tornyát, nem csak bután ment előre 
Nekem is szerencsém volt amikor ezt a küldit csináltam, mert egy JGPZ E100 lövöldözött rám ahol én tökéletes sidescrape pozícióban ácsorogtam, direkt kilógatva az oldalamat csalogatólag
A csata végére már több blockom is volt mint ami elég, valami 10k
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Obj140-nel mentem pár kört, de annak az ágyúja sem volt az igazi, és legalább mindig ammorack-et kapott. Bónusznak még gyúlladékony is. Bár e két tulajdonsága a Pattonnak is megvan. De annak legalább fasza az ágyúja. WZ-vel is mentem párat, mert azt pont azért vettem meg, mert Skill azt mondta róla, hogy nagyon király. Én ezt annyira nem éreztem rajta. Nekem az IS7 jobban bejön a kettő közül. A nem goldozók illetve távolról lövöldözők ellen szerintem jobb az IS7 páncélja. Ha megnézed, az általam felsorolt tankok közül max. 1-1 van oldalanként. Nem véletlen, hogy mindenki a progettot, tvp-t, obj430u-t, obj277-et meg a SConquerort tolja. Plusz arty és ebr, de azok száma szerencsére limitált. Nem is értem azokat, akik e100-zal, JPZE100-zal jönnek rankedre. De az igazán hardcore user az Maus-zal nyomja.

Örülök, ha mondjuk a fele összejönne.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)