Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szia!
Nem kötekedni akarok csak az lenne a kérdésem,hogy miért takarod ki a neved a képeken?
Sokat vagy itt értelmes megszólalásaid vannak akkor meg miért!
Vagy szégyelsz rajta valamit? -
Simulacrum
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Milyen szintűekkel játszol? Ajánlom a heteseket, végig top tank vagyok velük, mert ugye most mindenki hatosakkal tolja.

-
Chris0321
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerinted ez a sokszor vagyok a csapatban a legkisebb dolog új keletű? Régen is sokszor előfordult, mégis sikerült fejlődni. Egyébként ha szeretnéd minden nap bemásolom az előző hozzászólásomat.
-
Chris0321
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Régen 3 tier különbség volt a normál, én az alatt húztam ki több tankot. Régi szép idők mikor IS-el mehettem tier 10-es csatába. Meg Tigrissel amit azóta 2x buffoltak. Atrykról ne is beszéljünk, Hummellel ami akkor még 5-ö szintű volt szintű volt, tier 10 ellen. A csapattársaim nyomták ezerrel a helpet és a támogatást kérünk az E-100 ellen én meg sebeztem rajta 100 hp-kat. Szóval most nagyon is jó ez a normál esetben 2 tiernyi különbség,
-
Simulacrum
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A vasárnap az ilyen. Aki régóta játszik már tudja. Én pontosan tudom, hogy ilyenkor csökkenni fog a győzelmi arányom.
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ez még az első verzió, ebben még a régi xvm van azt nem ártana frissíteni.
Azóta tettem bele bohóc skint, történelmi hang mod-ot és J1mbo célkeresztet, de ezt a mérete miatt nem töltöm fel.
-
dfsz34
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Sajnos ezt mindenki megszenvedi, hogy persze állítólag minden véletlen, aztán mégis vannak ilyen napok. Nekem is nagyon szenvedős ma, valami elképesztő, milyen nehezen tudok sebezni. Állandóan nulla sebzésű kritikált kapok vagy nemes egyszerűséggel mellé megy. Közvetlen közelről meg állandóan lepattanókat lő. Véletlen? Lehet, de hogy tényleg szinte egész nap, nem tudom, de ez nagyon bűzlik. Vannak napok, mikor elég ránéznem az ellenfélre és sebzek, vannak normálisnak tekinthető napok, amikor ha jól helyezem, akkor sebez és vannak ilyenek, mint ma, hogy talán minden harmadik lövésem sebez és folyamatosan ez van, minden tankommal.
A véletlen helyett én sokkal inkább el tudok képzelni egyfajta algoritmust, ami a sok siemka idiótát sikerélményhez juttatja, még olyan áron is, hogy aki éppen ellenük van, az egész nap de legalábbis hosszú ideig ezt tapasztalja.
A bélát nem bírom letripázni emiatt egészen egyszerűen és ami furcsa a csapattársaim is ugyanerre panaszkodnak a chatben. Rengeteg kritikál és nulla sebzés meg közvetlen közelről mellé megy. Érdekes mindenesetre.
A csapat összetételére már nem is panaszkodok, mert ez most már a normális, szokásos úgy látszik.
-
v!ct0y
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Miért nem nézed meg ? Bal felső sarok: küldetések...
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
125 csatát kellett megnyerni január 1.-ig.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A ma elért 50000 sebzésre jár.
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
az updates mappa az amiket letölt a játék.
szóval... letöltöd azt a pár megás telepítőt... elindítod. megkérdezi hova akarod telepíteni, ne azt a helyet add meg, ahol eddig volt/van a játék. utána elindítod a launchert, elkezdi letölteni a játékot. leállítod. az új wot mappába bemásolod az update mappát, és újra elindítod a launchert... ha mindent jól csináltál, akkor nem kezdi el letölteni a fileokat, hanem csak csekkolja őket... és telepít...
máshogy már nem tudom leírni.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Még mindig gyorsabb, mint órákig próbálkozni.
Legalább hamarabb tudsz tankozni.
Ez a hétvégi akció most egész játszhatóvá tette a játékot.
Tegnap lenyomtam vagy 60 csatát 7-es tankokkal.
Általában 12-14 7-es heavy volt oldalanként, a maradék pedig hatos.
Érdekes volt, hogy egyből mindenkiből kitört az agresszív vadállat, hogy se td se arty veszély nem volt.
Mivel scout se volt, ezért csigaszemmel, meg egy kis td üzemmóddal hatalmasakat lehetett aratni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig úgy tűnik, hogy ez a tegnapi széria most is megy.
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
biztonság kedvéért telepítsd egy másik mappába... állítsd le a letöltést, és az update mappát másold be az új helyre... elméletileg így nem fogja letölteni csak ellenőrzi.
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
ha megvan még az update mappa, azt mentsd ki, és akkor az újratelepítés nem lesz hosszú, csak végig ellenőrzi a letöltött fileokat...
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor passzolom.
Nincs ötletem, csak a teljes újratelepítés. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A vxm-et is törölted?
Lehet hogy az kavar valamit. -
Chris0321
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Vagy túl sokan mennek hegyre és az ellenség befoglal, vagy túl kevesen bekerítik és kiszedik a foglalókat. Ezt a problémát 3 kattintással megoldottam. Kikapcsoltam az új játékmódokat. Sajnos a játékosok nagy részének túl komoly problémát jelent eldönteni, hogy mikor mit kell tenni pl. mikor nekünk kellett volna támadnunk az ellenséget egy hülye beírta, hogy just def erre mindenki megállt védekezni. Hiába írta szépen, hogy most nem ez a verzió van arra a hülyére hallgattak és szépen el is vesztettük a csatát. Jó egyszer volt olyan is, hogy ugyanez a pálya, szintén támadni kellett egy csapattárs beírt, hogy def jeleztem neki, hogy most speciel nem. Megnézte rájött, hogy igazam van és bocsánatot kért. Beírtam, hogy semmi gond és mentünk támadni.
A lényeg, nem szabad túl sokat elvárni a csapattáraktól én is ezért csökkentettem az esetleges csalódások számát.diegho: Normál csatában ne legyenek olyan komoly elvárásaid, hogy a csapatod megvédi a foglaló tankokat.
-
nihill
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Himmelsdorfon azért kell felmenni a hegyre, mert az ellenfél is felmegy.
-
Jolet
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
szerintem mert, ha a hegyen és alatta áttör az ellen, akkor lazán körbe vesznek és ledarálnak hiába állsz be a körbe
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
A manipulálást én is max. 50 kiválasztottra értem.
Túlzottan megbonyolítaná a dolgokat, ha azzal is kalkulálnia kellene a rendszernek, hogy éppen kit tegyen szopóágra.

-
Pete55555
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az még nem is zavarna, hogy az MM a másik oldalra kékeket rak, a mi pirosaink helyébe.
Ne laggoljon a játék, ne legyen az, hogy én már rég a fedezékben vagyok, de az ISU, aki épp fordult rám, célzás nélkül kapásból kilő fordulás közben (ezekszerint még nem voltam fedezékben, csak úgy láttam 60ms pinggel.... az ISU-nak mennyi van ? 0 ?)
Ne tűnjön el a lövedékem, ne essen le a földre, és ne akadjon már el egy 10mm-es vaskerítésben...
A 25%-os hibahatárt meg vigyék le 5-10%-ra.Tudom, bilibe lóg a kezem....
-
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem "sima" 8 alatt tűnt fel, hogy a bezárás után még szól egy darabig a zene, tehát fut a wot. De pár másodperc után leáll magától.
A 8.10-ről egyébként jók a tesztszerós tapasztalataim. Nekem gyenge gépem van, egy régi monitorral, ezért élesben fejlesztett, de lebutított grafikával játszom alacsony felbontásban (pl. árnyékok, lánctalpnyomok kikapcsolva, 1024*768-on.)
Ehhez képest a teszten simábban fut a játék, nem néztem meg, milyenek a beállítások (otthon majd ránézek), de van füst, porfelhő, árnyék minden. Szebb és sokkal simábban fut, fps kb. ugyanannyi vagy picit magasabb is. Remélem, így marad élesben is. -
Jolet
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
ezt nekem is csinálja... win 8.1 rendszeren
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor a szükséges és megbízható progik valamelyikét nem csípi a wot.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Akkor a vagy a win vagy egy program a hunyó.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Valami mod esetleg?
Ha nem mod, akkor fut valamilyen folyamat vagy alkalmazás, amivel összeakad. -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
A jelenlegi rendszer ebből a szempontból jó. +-2 teljesen használható. KV-1 mit tud tenni tier7-ben? 122-essel tudsz sebezni mindent autoaim-al, 85-össel tudod sebezni szemből az összes tankot weakspoton. Amikor utolsó tank vagy, akkor nem a sebzés osztás a dolgod, hanem a zavarkeltés. Ha leadsz 3 sebző lövést és van 400 sebzésed, az már bőven jó, csak jól kell megválasztani a pozíciódat és a célpontokat. (hozzáteszem egyetlen tier7 tank sincs, amit ne tudna egy KV-1 szemből sebezni). Milyen idegesítő tud lenni, amikor mondjuk 7-es heavy-vel vagy szemben egy 7-es med és egy KV-1, a KV-1 pedig csak láncolgat, hogy a 7-es med meg tudjon kerülni és ki tudjon nyírni. A KV-1 belehal, de a 7-es med lehet 100%-on marad és cserébe egy 7-es heavy veszett. Már sokszor mondtam, hogy ez észjáték, gondolkozzatok, hogy mi a legrosszabb az ellenfélnek és csináljátok azt. Tudjátok mennyi a tankotok átütése, tudjátok az ellenfél gyenge pontjait, innentől egyértelmű.
-
Kakumix
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem kell a gyorsaság a felderítéshez, elég a páncél és a szerencse. T95 mint felderítő

-
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Túlzás? Most komolyan viccelsz? Amikor ez a játék indult a 6-os tankok simán mentek 10-es csatába, igen a med, heavy, td is. Most szuper MM van ahhoz képest. Ez a +-2 tier nagyon is jó.
-
scyllarus
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ilyenek a francia heavyk magasabb tierben. Alacsonyabb szinten meg jó az átütésük +2-es ellenfelek ellen is. (Mondjuk a célzásidő visszaüt). Akkor próbáld ki azt az ágat.
-
313313
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Engem, mikor bedobott IS-el 8-9-10-es csatába volt, hogy scoutolni próbáltam

Pláne még nem volt meg rá a nagy ágyú... Mikor a lista legalján voltam, maradt a felderítés... -
v!ct0y
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ezért kell 9-10 es tierbe tolni

-
vhw
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
A +4 tieres könnyű tankok egy túlzás, hisz minden szinten meglenne a felderítőtank...
Viszont ha a medek mehetnek +2 szinttel feljebb, akkor a nehezek ugyan miért ne? Hisz több HPjuk van mint a közepeseknek, és általánosságban lényegesen jobb ágyújuk, még ha a páncélzatuk "idővel" el is veszti hatékonyságát...
Egyébként... ott vannak a premium T5 nehezek, azoknak van könnyíettt MM. De olyan ágyú is jár hozzájuk...
-
Flayer
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szokj hozzá!
Én is kérdezhetném,hogy is 3-al mit keresek tier 10-be!?
2 tierrel magasabba bármikor berakhat! -
válasz
mefistofeles
üzenetére
A fél csapat nullázott, a többi minősíthetetlen.
-
PAtr0n
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nagyon hamar leszállóágra megy (1-2 éven belül), ez a játék. A normálisabb játékosokra plusz terheket rónak az idióta csapattársak, így a kemény magnak lassan elmegy a kedve az egésztől... Kábé arra a sorsra jut mint a WoW. Persze az se panaszkodhat még így sem, de iszonyat nagy visszaesés tapasztalható kábé a Panda óta.
-
emre
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Igen, a prémium garázst használom a patch óta.
-
PAtr0n
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ködös? Akkor te veled még nem történt semmi nagyobb volumenű rossz élmény? Mind1, akkor a semmiért magyarázom. Attól függetlenül, ha te ráéreztél egy jobb taktikájú játékra az csak jó.

-
PAtr0n
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
"inkább a folyamatos, lassú de biztos fejlődést tartom a magam részéről a helyes útnak."
Vegyél csak alapul egy elkényeztetett gyereket. Ha időnként nem teremted le, meg nem adsz neki lightos taslit, meg fogja tanulni mit nem szabad? Így működik az ember felnőtt korában is. Vagy vesztegeted az időd, és lassan tanulsz, vagy gyorsan alkalmazkodsz. Túlélés törvénye, semmi más. A tutyimutyi gyorsan elpatkol. -
PAtr0n
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Persze, nagy vonalakban úgy van ahigy írod, de kell mindig egy "löket" ami a fejődés útján igazán elindít! Sok ember van úgy az életben, hogy sok mindent kipróbál, sokat tapasztal, de még sem lesz belőle több az átlagnál, mert nem találja meg önmagát. Most nem azt mondom, hogy törd ketté te is a laptopodat, de mindig kell egy radikális fordulat ahhoz, hogy a maximumot hozd ki magadból. Ebből kifolyólag, lehetsz te ugyanolyan jó light tankkal is, mint TD-vel vagy akár heavy-vel, csak kell hozzá a nagy fokú fordulat.
-
PAtr0n
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az tény, hogy át kell értékelni a játékhoz való hozzáálást, anélkül nincs fejlődés. Nekem egy laptop majdnem teljes tönkre tétele kellett hozzá, de mindenkinél más hozza elő azt a radikális fordulatot ami jobb játékossá formál idővel.
Ami a lightos tankokat illeti, tudni kell azokkal is játszani. Ott a hirtelen döntések, reflex, és türelem a nyerő. En szeretem őket, és egyre jobb vagyok velük. Minden tank más-más stílust kíván. Ha sikertelen vagy az egyikkel, akkor az a játékstílus nem neked való, de megtanulható. Minden esetben igaz, hogy ismerd a helyedet a csatában, attól függően, hogy mivel mész. Könnyebb úgy tanulni, hogy csak egy kasztot erőltetsz folyamatosan. Tehát 10 kör lightozás után ne menj Heavy-vel, inkább pihentess. Persze könnyű ezt mondani, amikor a WG 5x szorzót ad az első győztes csatáért, és mindennel szeretnél nyerni. De általánosságban ez a stratégia nyerő... -
Vitiris
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Próbáld meg esetleg valamilyen kompatibilis módban indítani.
Tűzfalnál, és víruskeresőnél a kivétel listához adni a wot könyvtárát.
Töröld a WOT cache könyvtárát. user\xxxxx \AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\ alatti könyvtárak
A preferences.xml-t tartsd meg abban vannak a felbontás stb beállítások. Igy nem kell újra állítgatni
Nézd meg a pyton.log file-t! Ha nagyon nagy töröld nyugodtan.Én még nem találkoztam ilyen hibával! De érdekes nagyon, persze azonkívül hogy idegesítő.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
hmmm tovább fut a wot a háttérben? Az érdekes. Windows 7? Simán kikéne lőnie a taskot.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Hát nem azért kaptuk a low tier ajándék tankokat, hogy a garázsban álljanak....
-
sith7
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
múltkor valaki azt írta, hogy már nem lehet statot javítani alacsonyabb tierben, mert a damage van súlyozva a WN6 számításnál ... de cáfoljatok meg, ha nem így van

-
Enzolord
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Amikor lemennek sok csatás játékosok, akkor nagy többségük a tank miatt mennek le, mert van 1-2 tank, amivel nagyon fain a játékélmény, nekem is van 1-2 ilyen tankom, amit szívesen előveszek...
Nem alázni megyek le alacsony tierbe, hanem, mert pörgősek a csaták, gyorsak a vasak, a nagy részük, és ez jót tesz 1-1 tier 10es Kempinovkás 15 perc várakozás után..
-
Angel1981
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
A kékeknek "kicsit" sokat kéne várniuk a csata elindulására....
Nem, azt kéne, amit már többen javasoltak; amikor megvan a 30 ember, tudás szerint kb. egyenlően szétosztja őket.
Bár sem mindig olyan sima ügy, hiszen lehet, hogy mondjuk páratlan számú a kiemelkedő játékos, vagy gyengébb tankjaik vannak (pl. van két unicum, de az egyik T8-al, a másik T10-el. Nem egyenlőek az esélyek.) -
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Egyszerűen sárga csatában csak sárgák lennének, Pirosban pirosak, kékben meg kékek. Ennyi!"
Én ebből nem kérek. Most is akkora campfestek vannak a játékban, ha meg skill alapján lenne balansz, gyakorlatilag 15 perces lövés nélküli döntetlen lenne a csaták nagy része...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ligákat kellene létrehozni, minimum hármat (kezdő/haladó/pro) és az adott csatába csak ugyanabból a ligából tenne be játékosokat. A ligaszintlépést pedig ne lehessen golddal vagy premium account-al megváltani, csak ténylegesen a játékban mutatott teljesítménnyel. Ez szerintem sokat javítana az MM-en.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ezt hívják bajnok meg abszolút századnak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Az egyik legjobb a VII-es TD-k között, kötelező kipróbálni.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Jó kis járgány, nekem is bejött.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szerintem jelenleg a legjobb tier 7 td. Gyorsan lő a 105-össel, pontos is, nagyon gyors, a páncélja elfogadható, ha elrejted az alsólemezt. Mindenképpen óriási előrelépés a jagdpz 4-hez képest.
-
Drenadar
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
sőt az egész 0.8.9 almappát ki lehet törölni azt sem hiányolja a játék... legalábbis előző verziókkal működött nekem.
-
r.laci38
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Hát, megpróbálom, de előbb mentek!

-
r.laci38
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ja-ja.
Meg az se semmi, amikor megyek vissza védekezni, mert látom, hogy húzódik a piros csík.
Oszt mikor odaérek a zászlóhoz, ahol se fedezék, se kilőtt roncs, se semmi, meg tudnám számolni a fűszálakat DE azt a ****dt tankot azt nem látni!!! Na az a nem semmi.
Ennek a spot rendszernek a leírását becsomagolnám egy 60-as csiszolópapírba és azzal töröltetném ki a WG-s programozó csúnyábbik felét!
-
Iratus bug
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem játszol vele, szerintem érthető! Megvárod a következőt addig delete! Hidd el túl lehet élni! Amúgy meg a legpocsékabb a 8.8 volt nekem, én semelyik másikkal nem tapasztaltam hibákat eddig.
-
mynames
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én kipróbálnám azt hogy kivágom az applic. fájlt , és kipróbálnám úgy. Ha nem ok a dolog, visszarakod.
(#30372) bullseye:
Én megálltam az 50/100-nál. Ugyanezek a bajaim vele... De ahogy látom jól tettem...
(pedig az AMX M4 45-tel jól ment) -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Becsomagoljam a modjaimat?
Nekem csak a Sacred Valley lép ki, ha alttabozok betöltés közben. -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem szeretek, de pl. a teleportáló tankok szerintem sokkal zavaróbbak mint pár visszalépés.
-
vhw
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
8.8-tól kezdve semmit.
Nincs kedvem minden patchnél vacakolni velük. -
bullseye
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
és a gui/flash/Application.swf átnevezésén már túl vagy?
-
skopy
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel a kivágásokkal, nem tudom eddig sosem csinálta de ez a 8.9 óta rendszeres

Valaki tud segíteni abban felraktam pár modot a játékba és most megint angol nyelvű lett
Tudnátok segíteni hogy lehet vissza magyarítani
-
vhw
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nem a modot kéne utálni?

(jelentem; modok nélkül fagyás/kidobás mentesen megy a játék első naptól
) -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ez miért ilyen nagy probléma?(úgyis vége a körnek)
Engem a Sacred Valley dob ki asztalra betöltés közben ha alttabozok, de 10sec alatt visszaérek. -
PAtr0n
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Ez nem azt jelenti, hogy önzően játszok vagy efféle, de már nem akarom szétütni a monitort ha beüt zsinórban 5-6 vereség."
Akkor most leírom mennyi plusz zsetonba kerül nekem most a WoT! Jó kis történet lesz, egyesek rázzák majd a fejüket, hogy mekkora barom vagyok, mások meg majd jót nevetnek a szerencsétlenségemen amit magamnak okoztam a múlt pénteken. Tehát:
Végre szabadnapos voltam, gondoltam leülök picit játszani barátnőméknél, végre éreztem a testemben annyi erőt és elszántságot, hogy végre valamit villantsak ebben a sokak által (és sokszor általam is) gyűlölt játékban. Sör behűtve, barátnő szkúlban, muterja wörking, minden adott volt a "nyugalmas" játékhoz. Viszonylag jól kezdtem, T4, T5-ben hamar megvolt a 5x, gondoltam mi baj lehet megyek lentebb és megcsinálom kis tierekben is. A WR tartósan 60% körül volt, tehát nem lehetett rá panasz, és úgy érzem minden csatához viszonylag sokat tettem. De egyszer csak T2-ben jött a rémálom. PzJg I, Province map. 2 perc alatt úgy felhúzták az agyam, hogy repült az egér.... ami kimozdította a tápcsatit hátul (sokszor aksi nélkül játszok), és kikapcsolt a gép. Jól van mondom, ma itt kell abba hagyni. Csati megigazít, indítom, Win7 logónál áll, és áll, és áll. Az ideg visszatért, és rácsaptam tenyérrel a bill-re. Na itt indult a pokol. A H betű duplaszaltóval távozott a klaviatúrából. Mondom mi baj lehet visszapattintom, de csak nem akart a helyére menni. Kiszedtem egy másikat, összehasonlítottam és szomorúan konstatáltam, hogy bizony 2 pici műanyag letört. Ez így nem fog visszamenni -levontam a rendkívül bonyolult következtetést- , és indultam pillanatragasztóért közben azon gondolkozva, hogy honnét lesz új bill. Visszatértemkor a Win még mindig nem indult, ezért próbálkoztam a csökkentett móddal, ami viszont kékhalálra futott. Itt már tudtam, hogy ebből újratelepítés lesz, jó eséllyel sérült a Win7. Közben a visszaragasztás nem járt sikerrel, és nem elég hogy a billentyű nem ragadt jól vissza, valahogy összekentem a kijelző szélét meg a kávát, de még ma sem értem hogy történt. Hoztam hát szivacsot, és elkezdtem dörzsölni a kijelzőt, kísérletet téve a ragasztó eltávolítására. Egy pár hüvelykujjas súrolás után jött a legjobb pontja a napnak: a kijelző fogta magát, és végigrepedt fölfelé. Az addig ott tétlenkedő Win7 logó eltűnt, és szép összefolyt csíkok váltották le. Ez volt az a pont amikor már káromkodni se tudtam, mert nem is tudtam hogy éppen élek, vagy csak álmodok. Szépen összecsuktam az egész rendszert, eltettem a táskájába, és elindultam haza. 2 napig nem is tértem magamhoz.
Otthon rádugtam a monitort, szórakoztam még a Win indítással, és az I-re a pont is ott került fel. Kisszéken volt a lapos, a töltőkábele pont feltámaszkodott a PC-men ami a földön van. Kicsit hajlítani akartam a kijelzőn, erre annyira lenyomtam a töltőcsatit, hogy az aljzat újra elrepedt a nyáklapon (ugyanis volt már javítva) De szerencsére van már új aljzatom, ami azóta rá is került.
Az utóbbi napok kijelző és bill vadászattal teltek, aminek meg is lett az eredménye, zsír új kijelzőt és bill-t tudtam szerezni, hétfőn megyek értük, mindössze 25k-ért. Persze 25k kicsit sok egy olyan dologért amiért csak én vagyok a hibás, de azért örülök, hogy ennyivel megúszom. Minden esetre az SSD fejlesztés most csúszik emiatt.
A játékhoz való hozzáállásom most komolyan átértékelődött, senki ne legyen miatta ideges, nem éri meg, nekem elhihetitek
-
Enzolord
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Próbáld meg a hangáróra nélkül...
Az is lehet ludas.. -
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ha igaz ebben a hónapban már lesz WT ground forces, meglátjuk melyik a jobb.

-
dorka16
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tegnap 30cs 60% WR. 45 kill, 2000 átlagdmg.
Ma még nem tudom de lehet, hogy még jobb lesz mert az utolsó 18 csatából 14-et megnyertünk.
Ma csak az AT7 makacskodott az 5X-nél de 3-ra az is meglett ráadásul 6500XP-re sikerült (premium nélkül).
Ja és nem csak a ISU-val meg az obj.704-el megyek. Most vettem meg a Marder 38T-t: 4-ből 4 győzelem, második csata 2 osztály, 3-ik csata első osztály, negyedik csata tank ász.
Szóval nekem teljesen jó eddig a 8.9. Vagy is nem rosszabb mint a 8.8.
(#29400) Jo33by Kattints a nevükre és nézd meg lőttek-e és ha igen mennyit és mit találtak el?
ui. Ja volt egy szörnyű csatám az obj.704-el. Sand River támadás megyek fel a hegyre ahogy szoktam. 15 lövés 10 találat, 8 átütés. Na de a vége. IS7 jön. Oldalba lövöm -750dmg, megint meglövöm full oldalba lepattan, újabb lövés 750dmg. Már sérült volt maradt neki 21hp. Egyedül maradtam ő bebújt egy tank mögé na mondom most már úgy is mindegy legalább még őt kilövöm. Betöltöm a HE-t nehogy pattanjak (21hp) orrba lövöm. Találat 19dmg!!!!!
Maradt neki 2hp vazze!! 152mm ágyú HE lövedék!!! Rohadjon meg csak azért is kilőttem. 
-
Skyhunter
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Mivel alapvetően nem avatkoztak be a fájlstruktúrába (mint anno 0.8.6 környékén), nem értem miért nem működik....pl a zayaz féle damagepanel-t felraktam és működik, de ugyanígy még van 4-5 mod, amit használok, és bár egyik nagy oldalon (drongolab, mirtankov, batonywot) sincsenek feltéve, mint letesztelt, működő 8-9-es mod, de nálam hibátlanul megy......gyakorlatilag csak ez a hang mod nem megy.
Azért kérdeztem, használ-e vki ilyen hangjelzést és ha igen mi a trükk, hogy menjen?

-
Iratus bug
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Mister_X a "látótáv javító" modot kérdezte szerintem. Elég érdekesen hangzik.
Nekem a 8.9 tökéletesen fut vegyesbe válogatott modokkal. Nekem a 8.8 nem ment, nem töltött be a csata, kiugrált játék alatt ezért ki is hagytam az a verziót. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tegnap éjjel kölcsöngépen wotoztam a melóhelyemen.
Semmilyen mos nincs fent, csak tisztán a játék.
Néha ott is kilépkedett, vagy a fekete képernyőt mutatta.
A frissítés óta csinálja nálam. -
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nálam, is ezt csinálja.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
Itt vannak ilyen "javító" cuccok?

-
vhw
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Adott a csapat maximális létszáma (7), adott a maximális tier-pontszám (42) és a legnagyobb játszható tier (8). Ezen belül mindenki azt rak be, amit csak akar...
Innentől kezdve, ha valakik nem értik a 7 vs 7 mód lényegét, az nem az ún. MM sara...
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ami nagyon nem tetszett, hogy amint felraktam az xvm-et, iszonyatosan leesett az fps-em. Gyorsan le is szedtem, adtam a procinak +300MHz-et és most màr szépen fut

-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem 8.9 előtt 1600-1800 win7-el ment a játék. Tegnap óta 1100-1200. Vicc.
-
Bingisz
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ki mondta, hogy WN6 alapján fog osztályozni?
Amúgy meg kell néhány nap, mire rájönnek a siemkák, hogy ez nem olyan század, mint a régi. Ide saját csapat kell 5 tier8+ 2 tier1 felállásban.
Amúgy az első pár napban még nincs skill szerinti válogatás, de ezt mondták is.
-
Cseri0058
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
de így most mentem pár kört és ha jó csapatot fogsz ki isteni a játék! mentem kb 5-öt és eddig nem buktam.
szóval nagyon tetszik ez a játék mód!ma délutánra kéne össze kovácsolni egy csapatot.
akit érdekel a dolog az szóljon nekem a játékban: Cseri5
tier 8 lenne favorizálva.
-
Chris0321
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
A wotinfo-n már kinn van a Jimbo célkereszt, módosított motor és ágyúhangok, xvm, garázs modok.
-
Tomi0703
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Teszt még megy. Ott tudsz játszani, ha le van szedve.

-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Két meccset mentem. Az xvm színek alapján hasonlóak voltunk.

De nyilván ezek után is lesznek nyertes-vesztes meccsek.
Sok mindenen múlik a csata végkimenetele. Azt kell megtanulni, hogyan tudod befolyásolni egy meccs végeredményét, kihasználni a ziccereket amit az ellenfeled felkínál és elfelejteni hogy az ügyes én vagyok, a csapattársaim a bénák.
-
unravel
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én már próbáltam.
Barátlistáról tudsz hívni társat
Megadható hogy bárki jöhessen
Vagy beállítható, hogy milyen tankot keresel és "összesorsol" azokkal akiknek van ilyen tankja és csapatot keresnek.Induláskor pedig hasonló ellenfelet keres.
Hátránya tovább tart összehozni egy ilyen meccset mint randomot.
Chris0321: Elvileg kész van az Aslain mod a 0.8.9 hez
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Na ez jól hangzik

Köszi mindkettőtöknek

-
nihill
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ha használsz valami célzó modot, próbáld ki nélküle.
Nekem is volt ugyan ilyen, többször is. Azután történtek, hogy felraktam egy célzó modot, és miután leszedtem, utána megszűntek.
Nem 100% hogy nálad is ez van, de nekem megoldotta. -
diegho
nagyúr
válasz
mefistofeles
üzenetére
A játék első és legfontosabb szabálya: Nem játszunk mást csak standard battle-t.
-
Reaper
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem is 8800GT van 1gb vrammal, a többi az adatlapomon, mégis sokszor beesik 30 alá az fps. Mondjuk én 1920*1080ban játszom, de minden minimumon van, kivéve a látótávolság.
Pont ezért muszáj lesz a gépet fejleszteni, mert így még csúnya is és akad is.
-
Mr X
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én is azzal játszom, elbírja. Csúnya lenne, ha nem, tekintve, hogy a Far Cry 3-at is bírta.
-
F.B.I.
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Remélem a bga géppel még megmenthetőek, akkor lesz vagy 3 db.

-
Diarmand
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Ha mindenkit kizárólag a teljesítménye alapján értékelnének" akkor ez nem egy csapat alapú játék lenne.
Mi van?
-
SoulReaver
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
free for all

-
Vitiris
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Fent van már az is
A gond hogy a golddetectoros damege panellal nem megy, még fenn áll hibal :S
A megoldás hogyha a crosshair_panel_arcade.swf file-t lecseréled. Mondjuk a 817-s crosshair-val! Akkor minden rendben. -
nyunyu
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
De akkor az, hogy lehet, hogy előtte, tehát mikor még messzebb vannak akkor látom a tankot? 100 méterre bekapcsolják az álca gombot vagy mi?
Elotte mas tank spotolta, nem Te.
-
PAtr0n
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Alapszabály, hogy tankot minimum 75%-os legényekkel érdemes kezdeni, rá kell szánni azt a plusz kreditet, ha nem akarsz szopni....
-
nyunyu
félisten
válasz
mefistofeles
üzenetére
50%-os legenyekkel ne csodalkozz, ha a tank elejeig sem latnak el.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Mekkora zsugori zsidók! Fúúúúj!
-
törölt tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Miért? Elfogják venni vagy mi?
-
Iratus bug
tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Elgondolkodtató hogyan nyerhet egy olyan játék ahol a legtöbbször szidják egymást a játékosok és magát a játékot. Szerintem sok embernek kellett az a csirke t2 prem tank, vagy az ingyen garázshely.
Ugylátszik sok szavazó nem emlékszik rá hogyan alázta meg a WG a GameConn-on a saját játékos táborát... -
vhw
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tényleg nincs semmi jelentősége...
De homlokegyenest ellentmond a jelenlegi ismereteinknek... így, ha már ilyet állítasz, akkor legyél szíves...(letoltam már pár csatát én is, és sosem találkoztam az említett jelenséggel)
-
Diarmand
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Már meg ne haragudj, de [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- DXRACER Prince L gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(pedig az AMX M4 45-tel jól ment)

)