Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Sehol. Szerintem beetetés volt, tudták, hogy a frissítésből kibogarásszák a listát, így betettek pár kamu ajánlatot, hogy vonzóbb legyen a lista. Eleve gyanús volt, hogy 18 ajánlat szerepel a kiszivárgott listában, pedig minden évben egy hétig tart az esemény. Ami ugye 14 ajánlat. Még a hírben szereplő dátumokkal, és napi két ajánlattal számolva is csak 16 jönne ki, tehát 2 mindenképpen kimaradt volna.
-
Gyuri27
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Nem ez a szép. Hanem hogy ennyi wn8-al (nézzük a 30 napot 281) 42% a wr.
Ugyanez nekem 1150 (ez se jó, bár az utolsó hónapban folyamat szopóroller) 45,78.
Ennyit a nem manipulált mm-ről. Meg a nem létező szopóágról. Tudom majd a kékek, lilák beirják a tutit.
De ez az amit többször leirtam és hát a számok nem hazudnak. -
e-newsee
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Dehogy jár bann. Ez a saját hülyeségük, azért nem szoktak bannolni. Amikor bejött a festés nélküli Skorpion, akkor volt lehetőség cserélni a Skorpi G-t, akinek megvolt. Csak azt nem nézte a support, hogy akinek a garázsában volt, annak bérben volt-e. Szóval páran bepróbálkoztak (innen a topikból is), és bejött. Adtak egy örök tankot a bér tank helyett. Velük sem csináltak semmit, nem vették vissza senkitől, pedig biztos, hogy ki tudták volna nyomozni. És az egy 8-as prémium tank volt, nem is az ócska fajtából. Nem fognak erőlködni két sz@ros löveg miatt. Max javítják a hibát, így aki már felszerelte, annak megmarad, aki meg még nem, az így járt.
-
3
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Az említett tier 10-es lövegeket 0 XP-ért megszerezheted a cikkben szereplő tier 9-es tankokra (Emil II, M103), mert ugyanaz a löveg van az ág tier 10-es tankján. A WG a Team Clash tankokra egy az egyben a fejlesztési fában megtalálható tankok lövegét tette (nem generált nekik új azonosítót a játékban), ezért van lehetőség ingyen kifejleszteni őket. Hajnalban lesz micropatch, és lehet, hogy kijavítják ezt a hibát.
-
phoenix1989
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Pontos a 261 de kicsiket sebez, kicsi a kabitasa. A kilences ezert jobb. Sajnos ez az arty valtoztatas nem segitett rajta. Regen is az volt a baj hogy kicsiket lott bar akkor meg volt benne ap es az beteg volt. XD na meg laposan lő igy nem tudsz sok helyre belőni. Amugy szerintem jo de keves a loszer benne.
-
-
peterson79
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Az XP-be számít bele, mert minél tovább vagy életben annál több mindent tudsz csinálni.
Most a Te konkrét példádat nézve valószínűleg nem lenne különbség, de nem zárnám ki azt a lehetőséget, hogy a végén mondjuk még felszpotolsz valamit és arra kapsz pontokat.
Mondom, biztosra nem tudjuk, hogy mi fontos az XP-nél, de az egyértelmű, hogy minél tovább tartod a tankod életben, annál tovább jelentesz veszélyt az ellenfélre. Mindjárt más a helyzet, ha berohantok 3an 4en és ledarálnak Titeket, a többiek utána mit csinálnak? A bambák főleg semmit, de egy unikum se igen hozza le a meccset ilyen helyzetben.
A másik kérdésre válaszolva, vannak olyan tankok amikre érdemes rárakni a vertikális stabilizátort. Amiknek holdnyi méretű vagy lassan szűkül a célkeresztje. Nekem pl a T57 van, de sok másra is alkalmas lehet. Vannak ilyen ajánlott listák, hogy mire mit rakjál. Múltkor írtam, Yzne-nek van aktuálizált, új felszereléseket is számba vevő listája. -
kchryss
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Állítólagos kiszivárgott kalendárium lista ami vagy igaz vagy nem: Advent Calendar 2021: All Tanks & Styles Leaked! Exclusive Videos!
-
3
senior tag
-
válasz
dokee78
üzenetére
Azért mert a Improved Rotation Mechanics (fejlesztett forgás) igaz, hogy csak 10%-kal szűkíti toronyforgás esetén a célzókört a vertikális stabilizátor 20%-ával szemben, de 10%-kal növeli a torony (löveg) és a test forgásának sebességét is, ami nagyon sok tanknál előny.
Tour of Duty: Ha jól tudom még nincs kint a feladatok listája, de a jutalmakat elnézve már nincs is hozzá kedvem.
-
Viktoár
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Ha még így is lenne a free xp-t is össze kellett lapátolni és a terveket is. Valamint ha használt boostereket az is teljesen irreleváns ebből a szempontból. Egyik tech tree tankot sem adja ingyen a wg úgyhogy tenni kell érte.
A minden tank kifejlesztve az azt jelenti hogy minden tank kifejlesztve! A mikéntje senkit sem érdekel ne gondolj bele többet mint ami.
Ha érdekel hogy csinálta akkor kérj tőle egy WoT végigjátszás videót.

-
e-newsee
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Kifejleszteni ki kell, de nem muszáj megvenned. Elvégre úgy hívják, hogy "fejlesztési fa".

Ha megvan korábbról egy másik tank miatt, akkor nem kell kifejleszteni a köztest, egyből felrakható a top motor. Mivel nincs odaírva a szükséges XP a top motorhoz, szerintem már ki van fejlesztve neked. -
kchryss
veterán
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
El néztem.
A VIII-asba csak 3k XP kell.
Viszont,mindenképpen kell ezzel is játszanom,mert ahhoz hogy át tudjam ugrani a VIII-ast,még kellene elég sok free XP is amiből nem sok van.
Így hát,ha használható a IX-es akkor nem teszek a X-esbe tervrajzot,hanem mind megy a IX-esbe,hogy minél hamarabb ki húzzam a VIII-asból. -
hulp01
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Én a naggyal használom. Igaz, freeből fejlesztettem, szóval mással nem is próbáltam. Nagyobb a penje, és jóval több a sebzése. A DPM annyira nem gond, mert ha egyszer odacsapsz 300-at, meggondolja az ellen, hogy rádmásszon-e. Nálam most 10,4s a töltésidő (100%-os manuszok, BIA, venti és töltésgyorsító van rajta asszem, meg első helyen az új toronyforgatást segítő cucc, de az a dpm-nél nem számít). Így hasonlóan lehet vele játszani, mint a Leoval. Főleg ha mákod van és t5-be rak be.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Nem akarok semmit elszólni, de soha rosszabb ne legyen a mai ranked csatákban - top gun-al kezdtem az első csatában

Aki képviselt volt a Metal Wars eventben, az tudja, hogy a licit mikor jár - vagy járt le pontosan? Elképzelhető, hogy már le is járt és a licitem nem nyert, ezért kaptam vissza a kötvényeimet?!?

szerk: most írta vki a klánból, hogy 51K volt a licit alja! Betegek az biztos.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Sajnos a 10-esket nem cserélik ls nem is bővítik csak a 8-asokat kiegészítik! Ennyi változás lett most.
Azt tudja-e vki, hogy a kötvényes lila cuccokat el lehet-e adni és ha igen, akkor kötvényt kapunk-e érte?!?
(csinálnom kellene még vhogy gyorsan pár nap alatt minimum 2K-t
) rangsoroltban tudom, hogy ha befejezem a Div2, akkor az lenne még nekem 2100 kötvény, de nem látok rá sajnos esélyt, megrekedtem az 5-ös tuti szinten.
-
CirrMee
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Marad a tevepata...

Apropó, prő játékos a csapatomban. Természetesen nullás produkcióval...
-
peterson79
őstag
-
popey37
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
nekem Xeon e3-1230 v2 procis gépem van, megy rendesen. kb. az i7 3770 teljesítményét tudja.
nálad a lehetséges fejlesztés jobb mint a xeonos: magasabb órajel, gyorsabb memóriák. itt egy összehasonlítás:
[link]kb. 20-25%-al jobb az i3, amit a monitor nagyobb felbontása el is visz, lényegében a nagyobb felbontással nyersz valamennyit.
-
KISDUCK
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Ollieval egyet értek a várható teljesítmény csökkenés miatt, plusz a növekvő felbontás arányosan csökkenti azonos hardver mellett a teljesítmény csökkenést. Én otthonra vettem egy 2560x1080-as monitort és az 1920x1080 nál nagyjából 33%-al nagyobb és ennyi teljesítményt el is buktam.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Ha vársz egy kicsit, megnézem.
mod1: Hát ez szívás, nem tudom megnézni, mert azt írja, lejárt a rental period, pedig nem rentalként volt meg nekem. Szóval majd megy a ticket supportnak.
Amúgy 750k körül lehet az eladási ára, mint a Sturer Emilnek.mod2: hülye vagyok, összekevertem a tier 7-es Scorpionnal, az volt (ill. van) meg nekem. A Scorpionnal viszont 1 milla körül van az eladási ára, szóval lehet a Kruppnak is annyi.
-
3
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Hasonlót tapasztaltam én is. Mentem néhány kört, de ha nem artyval voltam, a legtöbb csatában már induláskor blokkoltak. Mintha a WASD lenne a világ legnagyobb kihívása. Amikor lighttal voltam, mindenféle tankokkal jöttek oda, ahová én, és többször is elállták a visszavonulási útvonalam. Most sem értem, miért. A szándékos és a figyelmetlen blokkolást általában észre lehet venni, utóbbit tolerálni is lehet, de az ész nélküli "azt sem tudom, hol vagyok" blokkolás idegesítő. Természetesen megestek a szokásos dolgok is, mint például, hogy az egyik oldalon pár ellenséges tank felőrölte és kivégezte a csapatom kétharmadát, vagy hogy 10v4-es túlerő és a pálya uralása mellett vesztettünk, mert a kollégák sem gondolkodni, sem együttműködni nem voltak képesek. A kedvencem az volt, amikor a 10v4-es csata vége felé (akkor már 5v4 volt) jeleztem, hogy lövöm az artyval a célpontot (gondolván, hogy a közeli csapattársam fedezékben - ezáltal életben - marad). Lőttem, a lövedék repülése közben a csapattársam kibújt, kilőtte az ellenséget, aztán kilőtte őt egy másik ellenség, én meg töltöttem, és tudtam, hogy a maradék három hülyével sem vagyok előrébb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Hazánkat elkerüli a Poco Pad X1
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két hete ez megy