Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Rohadt sokat változott tankelit az évek során, szerencsére a pozitív irányba. Mondjuk negatívba nehezen tudott volna mélyebbre menni mint ahol volt. Emlékszem pár éve amikor elkezdett streamelni annyira gusztustalan volt a stílusa hogy nem bírtam nézni. Folyamatosan hisztizett, rage-elt, és szidta a gyengébb játékosokat. Gyengébb játékosokat rendszeresen leautistázta és ebolát meg rákot kívánt nekik. Tisztán előttem van amikor prokhorovkán 410 hp-vel kiment egy super conq elé az kilőtte és utána teljesen elborult az agya hogy hogyan volt képes egy 400-as alfával rendelkező tank kilőni őt mikor neki 410 hp-je volt! 3 csatával az eset után még mindig ezen a +10 hp-s rng-n mérgelődött, akkor kapcsoltam ki az adását és vissza sem néztem évekig. Mostanában újra bele-belenéztem az adásaiba és meglepődve tapasztaltam hogy egész kulturált formája lett. Rage még mindig van, de már normálisabb stílusban.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, Jano pont azt írta le amit én, csak hosszabban, érthetőbben. Utána láttam csak, miután már megírtam a válaszom.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Csak ötös szintűeknél van lehetősége a duplikálásnak, ha úgy craftolsz, hogy rákattintasz a hiányzó díszre, mert kisebb szinten minden fajtából csak 1 van szerintem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Jaja, siman lehetseges, hogy tok veletlen, es csak pont igy jott ki, de az elmult egy hetben tobbet lotttem/kaptam, mint az elotte levo egy honapban osszesen.
Azert is kerdeztem ra, mert ha masnal is megszaporodott, akkor tenyleg hozzanyultak, ha csak nalam, akkor veletlen.Az uzemanyagos nez ugy ki, mint a tuzijatek?
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Megmondom Neked kedves Péter, hogy miért nem duplikálta! Elmondásod szerint az albumba ráböksz az egyik díszre. Innen átvisz a Kreátorra, ahol be van már állítva az a dísz, ami Neked pont kell. Ebben az esetben sosem lesz duplikálás, viszont drágább! Ha olcsóbban akarnád és nem konkrét díszt jelölsz meg, hanem mondjuk szintet és típust, akkor előfordulhat duplikálás.(mert nekem volt már figyelmetlenségem miatt) Abban az esetben, ha az olcsóbb verziót választja vki és az adott típusból még mind hiányzik, akkor nem lesz duplikálás. A következő készítéskor, ha azonos típust állít be, már előfordulhat. Valszeg 1-4 díszt készíttettél és nem 5-öst vagy épp szerencséd volt és abból a típusból még mind hiányzott! Remélem érthető voltam.
Amúgy nekem az rémlik, hogy mintha tavaly és előtte alacsonyabb szinten is több dísz volt azonos típusból és nem csak az 5-ösnél és kevesebb típus volt ugyan ennyi dísszel, tehát egy típusból (pl asztal dísz) többféle volt alacsony szinten is. Most viszont ez csak 5-ös díszek esetén van, alacsonyabbaknál minden dísznek más a típusa! -
válasz
peterson79
üzenetére
Az albumból kiválasztott és úgy legyártott díszeket szerintem még nem duplikálta nekem
Ug,y is ugyan olyan esellyel duplikal
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
A craftolásnál érdemes kicsit elidőzni a díszkészítőben, mert sokat lehet spórolni. Ha az albumból indulsz, akkor azt gyártja le, amire rákattintasz, kivéve, ha ugyanolyan díszből (pl.: III-as lunar gömbdísz) van többféle is. Mert akkor ott is duplikálhat.
Én úgy szoktam, hogy megnézem, melyik díszből van a legtöbb hiány az albumon belül. Például rengeteg féle gömb van. De ha neked csak pár darab van meg, akkor a szintet hagyhatod randomon, és csak azt állítod be, hogy gömb, és hogy melyik album. Amíg sok a hiány egyazon kategóriából, addig kevés eséllyel dupláz, cserébe viszont olcsóbb a craftolás. A duplikátorokat viszont tényleg csak akkor érdemes elhasználni, amikor már csak egy-egy db dísz hiányzik. -
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Tegnap lefestettem és felszereltem mindet és legényeket is raktam beléjük. Újat persze csak az angol TD-be, mert az semmivel sem kompatibilis - hogy cseszné meg a WG. Így oda a barakkban lévő 15 emberből raktam 3 illetve az olasz heavybe is tettem 3. Ide még parancsnoknak meghagytam a helyet a jó öreg Chuck Norris-nak.

GSOR-el mentem este pár karikát. Elsőre azt mondom, hogy baromi nehezen éri el a max sebességét, vánszorogva mondhatnánk és a töltésideje az botrányos. A lövege viszont elég kellemes. Gyors szűkülés és egészen pontos, na és az alfa az brutál. 1. osztályt sikerült eddig csak elérnem, pedig nem volt még magasan az ÁSZ határ, mikor kikapcsoltam a gépet éjfél előtt (1071 alap XP).
Olaszt a fentiekből kifolyólag csak akkor tudom majd kipróbálni, ha Norris papa már hadrendre fogható, ami ugye leghamarabb 25 nap, ha minden nap tudom teljesíteni a küldiket - vagy akár később majd többet is egyszerre, ha kimaradna.
ISU-152K: ezt még nem próbáltam ki, mert a GSOR-el mentem csak, de ami késik nem múlik szokták volt mondani.
Kchryss: köszi, hogy utána néztél
Nekem úgy rémlett, hogy mindig kaptunk egy kis tankot ilyenkor - meg talán újévi tankot is, de lehet keverem a két dolgot. 
e-newsee és HellGreg-nek is köszönöm

jr1994: nekem pont a mostani festések nem jönnek be annyira. Tavalyiak jobban tetszettek. Most csak a Magic-ért járó festés, ami tetszik, azt már ki is fulloztam. Innentől ha esetleg összejönne még egy, az már csak plusz, de nem epedezem érte. De ezért jó ez, mert mindenkinek más jön be.
-
Dr.Én
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Bíztam benne, hogy meg bírom állni azt hogy ne vegyek ládát. Aztán csak vettem, 2 x 11 láda.. 3 x 3 láda. Minden jött, ki véve tier 8. Ma reggel vettem egy új évi 25-ös ládát, hátha beadja. Délután kiderül meló után... Kíváncsi vagyok az angol TD-re...
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Cseh.
-
dualface
tag
válasz
peterson79
üzenetére
"Játszani nem nagyon tud, nem rakja ki a melleit sem..."
Köszi! Akkor nem is baj, hogy nekem kimaradt. Marad is így.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Magyar:
A csetresz (vagy csetres, csetrös) régies szó, több értelemben is használják. Gyakran haszontalan, értéktelen kacatot vagy mosatlan, koszos edényt jelent, de általánosabban, koszos, piszkos, mosdatlan jelentésben is előfordul.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Azt, mert úgy is vettem volna ennyit, de miért költenék rá többet, a kis csomagokkal, ha egyben ke Ftzőbb.

ST Guard az adventi Calendar 9. napi ajánlata
7650 gold és 8588 Ft a legkisebb csomagBÁ Nutrition: igen természetesen. Első feladat 2000 alap XP gyűjtése bármennyi csatán keresztül.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
36.180 Ft kb mai árfolyamon
-
EQMontoya
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Az elozo Battle Pass is T6-T8 kozotti tankokkal ment.
-
dualface
tag
válasz
peterson79
üzenetére

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
jatektudasra gondoltam, es nyilvan csak ugy hogy jellemzoen, ugyanis a jok jellemzoen lefarmoljak a rosszabbakat, viszont ha mar az ertelmi szint felmerult akkor inkabb erzelmileg is megvizsgalhato, mert a lexarom faktor sem egyforman mukodik es szerintem nem annyira kotodik a jatek iqhoz sem. talan iyouxin is tort mar ossze billentyuzetet duhkitoresek miatt ha jol emlekszem, pedig o valszeg jobb jatekos mint itt a forumon barki
meg mas tenyezok is lehetnek, mert pl szakaszban meg nem bosszankodtam egyszer sem. jo mondjuk igazabol az elmult egy-masfel evben igazan merges egyszer sem voltam -
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
WG bérenc vagyok. Van egy titkos weboldal, ahol le van írva, miket kell a fórumba posztolnom. Nem nagy ügy, egy sátánista team már előre megfogalmazta a mondatokat, csak át kell másolnom, és megnyomni a küldés gombot.
-
phoenix1989
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
egy csata amiben lősz 9 et az nem minta? egy csatán belüli dolgokról beszélek ezen mi nem érthető? de a következő csatámban ugyan ez volt a helyzet 1 lövés volt felette. az m4 54 és a pzkpf 7 is ebben a cipőben van. legalábbis nálam. a lövések többsége nagy többsége alatta van az átlagnak.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Az E50-hez adhatnál valami tanácsot , mert fullos már és ki is húztam a nagytesót ,de nekem a lomhasága miatt nem egy játszható darab így első körben .
-
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nálam eddig csak tegnap volt furcsa,mindhárom szerver kereken 100-as pinget mutatott belépéskor. 30-40 körül szokott lenni.
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
nem süllyedek le a szintedre, mert ott a rutinoddal legyőzől
-
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
sokkot kaptál, mi, anyira jó volt
By Üvegtigris -
popey37
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
tudod ki a szenilis? ugye nem kell kifejtenem?
kicsit megválogathatnád a szavaidat, nem vagyunk puszipajtások. szerintem.
ha egy kicsit is olvasnád a topicot, rájönnél, hogy ez nem csak az én felvetésem, hanem többeké.
a másik fele: 50 kilőtt lövedékből 15 okoz sebzést, ez szerintem bőven nem 25%. -
válasz
peterson79
üzenetére
Azért meredek, hogy hány embernek nem sikerült még a +/-25%-os szórást feldolgoznia a játékban.... úgy hogy évek óta játszanak.

-
válasz
peterson79
üzenetére
nope
-
válasz
peterson79
üzenetére
Biztos hogy fake a videó, hiszen egyik szereplőn sem volt maszk.

Amúgy nem. Az az igazi Chuck Norrisnak tűnik.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
YZNE lesz az
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Az új felszerelésekkel már nincs olyan hogy egy tankot így kell felszerelni. Többféle egyenértékű kombináció van, játékstílustól függően.
Leo-ra ahogy nézem a jó játékosokat venti és töltésgyorsító az alap és a harmadik felszerelés változó. Sok unikum turbo-t használ (iyouxin például szinte minden tankon használja), ők ki tudják használni hogy előbb érnek pozícióba, én általában úgy járok hogy minél gyorsabb a tank annál gyorsabban halok meg a hülyeségem miatt. Aztán legtöbben talán stabilizátort használnak harmadiknak, ennek meg az a hátránya hogy a leo-val legtöbbször álló helyből fix célpontra sznájpolsz és olyankor nincs hatása. Stabi alternatívája lehet még a IRM vagy az IA, utóbbi pont álló sznájpoláshoz jó, de állítólag nem úgy működik mint ahogy kéne neki. Aztán van aki optikát rak harmadiknak mondván hogy látótávból sosem elég, de a gyakorlatban pont az ellenkezője szokott igazolódni vagyis hogy optika nélkül is mindenre elég a látótávja hála a 410m-es alap látótávnak ami venti, csoki, bia, helyzetfelismerés és felderítő skill mellett 474m látótávot eredményez optika nélkül.
Legénységi skillnél nincs semmi meglepetés, szokásos med skillek kellenek rá. Bia, 6. érzék, pontosság javító skillek, látótáv növelő skillek, camo, (javítás). Ezek kellenek elsődlegesen, minden más lényegtelen.
Taktika elvileg az hogy távolságot tartasz, kihasználod a sebességet és a jó ágyút és flankelsz. Páncélra nem lehet számítani. -
Barret001
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Elején nem úgy nézett ki,hogy ilyen jó kör lesz.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Átérzem a problémád. Én egyik éjjel hirtelen felindulásból elkezdtem a lengyel med ágat, beleültettem 4 Mirny-st, majd leesett, hogy ott ülnek a CS-52-ben az 5. skilles legények
. Ezek után, ha már lúd, legyen kövér, alapon visszavettem a T8-as heavy-t, felszereltem és átképeztem rá a Mirny-s legénységet. Most valószínűleg ott fog rozsdásodni a garázsban, mert hiába tetszett, de T8-ban a kredit farmolás miatt játszok, arra meg vannak prém tankjaim.
Másnap reggel, mikor rájöttem mit csináltam, nem volt őszinte a mosolyom
-
válasz
peterson79
üzenetére
Bármikor válthatsz legénységet prém / reward tankban (ha nincs csatában
). Nem kell rá átképezni őket, csak beültetni. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Te emlékszem hogy sokáig farmoltad a kötvényt ebben a módban miután végeztél vele. Ugyanígy frontline-ban is vannak akik farmolják a kreditet még miután elérték a max szintet.
Én mindkét módot azonnal abbahagytam amikor a max szint meglett így nálam azt mutatják a számok hogy mennyi csata kellett nekem a tokenek megszerzéséhez.
A kill nekem is visszaesett az utolsóra. Eleinte próbáltam a szokásos agresszív módon játszani, de most folyton kiszoptam az elején a párharcokban szóval váltottam sunnyogósabb menekülősebb stílusra. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
peterson79
üzenetére
-
tomic
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Köszönöm

notika77 A kíváncsiság hajtott és a tanulási szándék. Gondolom te úgy születtél,hogy neked már ez is meg volt....
-
EQMontoya
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom, nekem 7-esekkel pl. nagyon sokszor van olyan, hogy nem csak 8-cal, hanem 9-cel is osszerakott. Neha 6-tal is, 5-tel pedig szinte soha. Szoval igy erosen aranytalan a szivatas.
-
EQMontoya
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom, en valahogy nem szeretek szellel szemben pisilni.
Es a +2 tier meccseken elegge az az erzesem. A +1 meg oke, de a +2 gyasz.
Raadasul valamilyen rejtelyes oknal fogva ennek az also vegevel sokkal tobbet talalkozom, mint a felsovel.
Arrol mar nem is beszelve, hogy lathatoan szandekosan csinalja oket a matchmakig, mert amikor 600+ tank van a queue-ban, akkor nehez elhinni, hogy ne lehetne csak 1 tier kulonbseggel osszehozni egy matchet. Ez ugye csak szintenkent atlagban tobb, mint 60, de azt mondom, hogy a kulonbozo osztalyok es hasonlo szempontok miatt abbol meg nem biztos, hogy kijon, de ket szomszedos szintbol biztosan.
-
adrian360
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
arty / OI /KV-2
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
arty szerintem is első sorban.
-
Viktoár
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nem tudom, nem szoktam foglalkozni azzal a küldetéssel. Idő közben egyszer csak teljesül.

Gondolom arty vagy repeszes tankokkal a legegyszerűbb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
ugyan ez van nálam is. asszony már tiszta ideg, hogy nem tud dolgozni mellettem a kiabálás és szitkozódás miatt.
De nagyon idegesítő, hogy ugyan olyan tankban ülünk, Neki beveri a frontomat, nekem lepattan a frontjáról!

Én most járok a 13,5 szinten. Megcsinálom már ezt a 1,5 szintet és akkor meglesz a 13-ik tokenem. Aztán majd jól beváltom kötvényre.
-
Djuree
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
felesleges, az égvilágon semmi értelme nincs. csak idegbajt kapsz tőle.
semmi olyan jutalmat nem ad ami létfontosságú. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
2x annyi xp-t kaptál mint a 2. EASY.
-
Viktoár
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák.
Én ezzel kombóval vagyok a legeredményesebb. Nem tudom miért de így jobban érzem a tankot, mint bármi más felszereléssel. Mondhatni hogy megtaláltam vele a lelki békémet. 
3 : Ha kiálltál a garázsból és leporoltad, gyorsan állj vissza vele mielőtt még baj lesz.

-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Néha vannak ilyen csillagállások, amikor a pályákon a tipikus helyekre nem megy senki, vagy csak egy. Ilyen a Fent említett malom, a rét Ensken, a vár Erlenbergen, vagy a murovankai varázserdő.
De olyanban is volt részem, hogy Mountain Passon az északi bázisról indultunk, és senki sem ment fel a kakasülőre, sem a hídhoz. Az a néhány ember pedig, aki a gleccserhez ment, nem ment annyira előre, hogy rálásson a hídra, így spotolatlanul átjött 3-4 tank, és a hátunkba kerültek. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Most olvasom ezt még csak. Tudás és szerencse keveréke. A szerencsét venném ki ebből a képletből

Egyébként próbaként ha valahol hát itt hoznám be, hogy nem számít a győzelem vagy vereség. Mindkét csapatban az utolsók veszítsenek sráfot. Az elsők meg meneteljenek. -
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Úgy látom nem ment át
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Még nem láttam. Elég nagy blama volt neki hogy iyouxin prém lőszer nélkül aránylag simán 3 markolta miközben ő ugyanolyan elvárt értékek mellett full golddal 85%-on szenvedett és a 90-et sem tudta elérni. Heavy játékban nagy a különbség köztük az ukrán javára.
A napokban egyébként iyouxin az obj279e 100%-kal próbálkozott, de szerintem nem lett meg neki. Addig láttam hogy kirage-elt és azt mondta utál már eu szerveren játszani mert itt minden csata 3 ebr 3 arty és ilyen mm mellett nem lehet heavy-vel sebezni. -
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Rejtett küldetés. Nem találod? Leülhetsz. Egyes.
-
jano_77
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
sajna chat banon vagyok nov.2-ig, így nem tudok senkinek visszaírni! Jozefguccinak is ezért nem válaszoltam, bocsi Jozef.
-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Dettó. Tegnap is mentem kettőt, elsőben gyors halál, másodikban jó volt a csapat, de a 3. fázisban a Halhatatlan kibabrált velünk, és nem ért be mindenki a célba.
A hangulata nekem nagyon unalmas. Semmi rendes háttérzaj, csak a néma csend, és a puffogtatás, rohadt nagy sötétség, néha fogalmam sincs, hogy az ellenfél bucka mögött van-e, mert nem látok mást, csak az ikont a feje fölött. Akármekkora királyok ezek a japók, Silent Hill ide, vagy oda, számomra semmi hangulata nincs ennek a játékmódnak. Ha jó a csapat, akkor maga a csata úgy ahogy izgalmas, de az atmoszféra nulla.
A botok pedig tényleg botok. Szikla mögött csiki-csukizva kilőttem 4 Panterát, mert egyedül maradtam, azok pedig nem estek rám egyszerre, hanem megálltak, és csak toronnyal követtek. Volna, de amint visszamentem a szikla mögé, mintha nem is foglalkoztak volna velem. Volt, hogy az egyik, amit lőttem, úgy várt egy töltés után, hogy oldalra állt a tornya, és amikor meglátott, akkor kezdte el fordítani felém. Csapattárs sehol, mert úgy alakult, hogy egyedül maradtam. Szóval nem tudom, mit nézett, de lefarmoltam halál nyugodtan 4 ellenfelet egyedül két bekapott lövés (abból egy lapattanó) mellett. Egyedül bemenni nem szabad a bolyba, mert akkor minden irányból kapod a lövést, és láncolnak, gyújtanak, motort lőnek, te meg meghalódsz szépen gyorsan, de messzebbről, egy oldalról (mondjuk egy szorosban) sima kacsavadászat.
Szóval ja, elszórakozni jó. A pályát szívesen látnám nappali verzióban akár randomban, mert az nem lett rossz. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Mivel a kiírásban nincs lista így videók alapján összeírtam milyen pályák vannak rankeden.
Megint eltér az eu és a ru szerver.
19 pálya van mindkettőn, de van 6 ami csak eu és van 6 ami csak ru szerveren.
13 pálya ami mindkét szerveren van:
Highway
Himmelsdorf
El Halluf
Erlenberg
Karelia
Lakeville
Live Oaks
Malinovka
Murovanka
Sand River
Serene Coast
Steppes
Tundra
6 pálya ami van eu szerveren de nincs ru szerveren:
Cliff
Pearl River
Prokhorovka
Redshire
Ruinberg
Westfield6 pálya ami van ru szerveren de nincs eu szerveren:
Abbey
Ghost Town
Kharkov
Mountain Pass
Paris
Pilsen
Sok pálya ami egyik szerveren sincs:
Airfield
Berlin
Ensk
Empire's Border
Fisherman's Bay
Fjords
Glacier
Mannerheim Line
Mines
Minsk
Overlord
Siegfried Line
StudziankiNekem sokkal szimpatikusabb a ruszkiknál lévő 6 pálya mint az eu-n lévő.
Az egyébként felháborító hogy nincs erről semmilyen hivatalos infó pedig elég fontos tényező. Nagyon nem mindegy hogy egy tanknak milyen pályák fekszenek. EBR például sokkal erősebb eu szerveren, mert ruszkiknál nincs prokhorovka, redshire és westfield amik álom pályák neki cserében van egy csomó városi és cső pálya.
Ráadásul már az előző epizódhoz képest is változtattak. Akkor emlékszem volt mountain pass és berlin is most meg nincsenek ezek. Hír meg róla semmi ...
Ha valamit elírtam és mégis van olyan pálya amiről azt írtam hogy nincs akkor javítsatok ki! -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Nem. Rankedben nem érvényesek a pályatiltások amiket beállítasz.
Viszont nincs minden pálya ami randomban van. Van amikor bele szokták írni a cikkbe, hogy melyik pályák vannak rankedben, de az utóbbi időben el szokták sunnyogni. Ráadásul előző rankednél más pályák voltak a ruszki és az eu szerveren.
Előzőnél ha jól rémlik nem volt például mines, prokhorovka, ruinberg, abbey eu szerveren, ruszki szerveren ezekből abbey volt ott viszont berlin nem volt. Talán airfiled és siegfried is hiányzott.
Elég sovány szokott lenni a pálya választék, és van amikor nem is értem valamelyik pályát miért zárják ki. Például volt hogy egy aránylag jól balanszolt pályát (prokhorovka) kihagytak míg a totál egyoldalú fjordsot bent hagyták.
Én mielőtt elkezdem a rankedet szoktam nézni streamereket hogy mivel játszanak, milyen pályák vannak és ott hova mennek kezdésnél. Így már a pályákhoz igazítom hogy mivel érdmees játszanom és tudom melyik pályán hova megyek az elején. -
válasz
peterson79
üzenetére
En erre szavaztam:
Repesz, rammer, venti
A venti kb mindig jo...
-
válasz
peterson79
üzenetére
Vihetsz magaddal 6 fajta consumable-t, ebből kettő 20k creditbe kerül, egyik 7 mp-re sérthetetlenné tesz, másik visszaadja az összes HP-d meg mindent megjavít a tankodon. A többi csak 3k-ba kerül, és persze nem ennyire hasznosak.
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Én nem hallottam, de lehet, hogy kiadják az új felszerelések kötvényes változatait is.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Igen, hala a jo egnek a legutobbi Ranked ota nem lehet reward tankokat hasznalni, only techtree...
-
CirrMee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Semmi helyére nem került, ez egy új Felszerelés.
Nem hinném, hogy Skill üres felszerelési hellyel használta az E4 -et. Ha meg nem volt üres, valaminek a helyére oda tette.
-
válasz
peterson79
üzenetére
Ezt nem tudtam, hogy univerzálisra is cserélheti, de mindegy, nekem elég annyi, hogy nálatok működik. 2 tankom nincs még kifejlesztve, korábban kaptam olyan nemzetit is, ami már fullos szóval az nem akadály.
-
válasz
peterson79
üzenetére
A tankra szóló tervrajzot váltja nemzetivé és ennyi. Nem volt benne más logika (nyilvánosan). Augusztusban még így is működött. De a lényeg, hogy ti kaptok nemzetit is vagyis nem vették ki az esélyét csak egy extrém hosszú szopatáson veszek részt a számomra rosszabb oldalon

-
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem átváltás nem lesz, mert mindig van valami új ág, amit épp előkészítenek, vagy frissen jött be, és ezért mindig lesz mire elhasználni. Elvileg...
Most pl itt a lengyel közepes, de jön az olasz nehéz, tervben van a japán TD, és még ki tudja, mik. -
Warton
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Töltésgyorsító + venti + tetszés szerint valamelyik látásnövelő
-
peterson79
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Leopárd 1-re mit tegyek majd?
-
válasz
peterson79
üzenetére
A Battle Pass 318-át levontam, mert az csak bekavart volna. Ez 92 azon felül jött.
Kb. szeptember eleje óta nem kaptam nem univerzális töredéket a napi küldikből, de csak szept. 27-én csináltam az aktuális mennyiségről mentést. Az akkor aktuális BP szintről nem csináltam, de ha a megszerezhető 318 univerzális töredékből addigra volt is már meg, ha most levontam akkor is csak az arányon szépítettem. Hiszen most 92:0 az arány, ha az első 30 már meg is volt, akkor most 122:0 lenne az arány. -
köpet
aktív tag
válasz
peterson79
üzenetére
Obj. 140-el az első három csatámból kettőben eldurrant a lőrekesz, második találatra, a harmadikban kigyújtottak egymás után kétszer, a másodikra nyilván nem töltött még vissza a tűzoltókészülék... na ekkor kezdtem azt gondolni, hogy ezek nem lehetnek véletlenek, tier 10 körül már lehetnek olyanok, akik célzottan modulokra mennek és nem vaktában, mint én.
Nem mindig tudom hajtépés nélkül tudomásul venni, ha a p..cs rosszabb végére tesz a játék, de egyre többször sikerül. Igyekszem tanulni mindenből, a stat is szépen lassan emelkedik, bár ezzel majd akkor foglalkozom behatóbban, ha megállt.
Két dolgot viselek nehezen: az RNG kiszámíthatatlanságát, ami miatt a biztosnak látszó helyzetek simán átfordulhatnak, illetve azt amikor a csapat nagy része beássa magát és igyekszik más spotját lőni a biztos távolból, csesztetve a lightokat meg mindenkit, akit előre vetett a sors. A kettő nyilván összefügg valahol, és nem tetszik, amerre mutat. -
válasz
peterson79
üzenetére
Az a gond, hogy nagyrészt szerencse kérdése, ha nincs táras gyors heavy-d. Mert választhatsz gyors heavy-t (pl. IS ág, legyel ág), de nem biztos, hogy fel tudsz annyira gyorsulo, hogy elég legyen. Ha sikerül akkor még mindig kilőheti bárki más. Vagy választasz egy alig mozgó bunkertankot (lőwe, vk 100 stb.) és megvárod, míg rád esnek

-
válasz
peterson79
üzenetére
pl. 50-100 és rárongyolsz az ellen light-jára

ui.: persze nem a kerekesre, mert az elgurul
Sajnos ez is egy olyan küldi, amivel a csapatod ellen dolgozol.
(#209476) peterson79: ha nincs gyors heavy-d, akkor szerencse kérdése, hogy odaérsz-e időben vagy lerammolja-e pl. az O-I-d egy low HP-s nagyobb tierű akármi
-
válasz
peterson79
üzenetére
A legnagyobb baj a pálya közepén spawnolással az, hogy tegnap 3x adta egymás után ugyanazt a pályát a pálya jobb és bal szélén lévő spawnokkal, amik közül a jobb oldalit nem lehetett kiválasztani csak a balt
. Elég sokan voltunk a környéken. Később beadta ezt a kombinációt még 2x a 10 csatából. -
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Az első etapban 28 csatából lett meg a 15. szint. A második etapban majdnem 60 kellett hozzá (nekem). De ha visszaolvasol, nem mindenki szerepelt ilyen rosszul. Ha tudsz nyerni, akkor majdnem mindegy mennyit ad a küldetésre.
Ebben az etapban már egyet sikerült nyerni, meg volt pár helyezésem is, úgyhogy ha jól számoltam már csak a küldetésekből meglesz, nem feltétlenül kell a helyezés. De ha eddig összejött pár jó kör, akkor ezután is menni fog. Küldetésekből napi 600 pontot lehet bezsákolni. Ha már nagyon változtatni akartak rajta, akkor szerintem a végét kicsit hozhatnák feszesebbre is, mert túl sokáig benn tud ragadni egy tank. Főleg így, hogy az elején sokszor túl közel rakja a játékosokat egymáshoz. Ha akkor kilőnek, elég sokáig nem tudsz már menni azzal a tankkal. -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Az előző is ugyanennyi volt. Az előtte lévő vagyis az első etap volt 200 pontos és talán 3500 sebzésért.
-
Melorin
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
6500 sebzés USA, UK, Poland tankokkal valami gusztustalan volt.
A csata első percében lőjek ki 3 tankot. -
Djuree
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
köszi, lehet lenyomom. 2-3 évet kihagytam.
de már kezdek belejönni, már vannak jó köreim... -
válasz
peterson79
üzenetére
Csak 1 ticketem maradt, és az a baj, hogy T55-tel rögtön bedob a játékba, WT-vel meg 1-2 perc várakozási idő, tehát nincs esélye együtt játszani.
Amúgy jó poén volt előbb egy játékban, hárman rájöttek, hogy nem fogom megölni őket, körbevettek úgy, hogy gyakorlatilag hozzáértek a WT-mhez. Aktiváltam az elektromos kisülést, és mindhárman meghaltak (kevesebb mint 600 hp-juk volt).

-
válasz
peterson79
üzenetére
Nekem még hiányzik 3 matrica, de én is azt fogom csinálni, ha összegyűlik az összes, hogy a maradék ticketjeimmel hagyom nyerni a T-55-öket.
-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Szerintem nem. Nincs csapatsebzés, és úgy gondolom, hogy a wt-t és a sentineleket csapatnak értelmezi a rendszer.
Amúgy az is a wt javára játszik, hogy a t55-ök időkényszerben vannak. -
Met
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Elolvastam most.
Ezt szoktam csinálni. A többiektől is ezt látom mostanában.
Tegnap talán az utolsó csatában mindenki életben volt a végére. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Jó lesz akkor. Írás/pingelés több mint elegendő kommunikációra.
-
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Legközelebb figyelj oda jobban
-
Thrawn
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
Az E4 akciós, az E5 nem.
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
A legelején sehonnan. Aztán a tizedik másodperc környékén szerintem neked is eszedbe jut valami, amikor látod, hogy a társaid a WT spawn pontjához közeli sentinel spawn ponthoz mennek, nem ahhoz, ami a pálya másik felén van (gyengébbek kedvéért: a WT csata elején mindig ugyanonnan indul (Fisherman's Bay: kikötő, Redshire: folyómeder, Studzianki: domb))... Több példát nem sorolok, de jósláskor ezeket nézem: energiaszint, megmaradt tankok mennyisége, WT HP-ja, hátralévő idő, térkép.
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Ne kérjél bocsánatot ... mert nincs miért !!

Hívjátok meg szakaszba ... -
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Miért ? Nincs vele semmi gond . Ja ... hogy őszintén leírja azt , amire gondol ? Egy alakoskodó világban tényleg kirívó . Szerintem jól járnátok vele szakaszban . Tegyetek egy próbát !
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Legfinomabban úgy tudsz kérni, ha veszel az előző hozzászólásomban említett csomagokból.
Miért nem az az agyatlan, aki nem tudja felfogni, hogy nem arra a sentinel spawn pontra kell menni, amelyiknél ott a WT? Miért nem az az agyatlan, aki nem reagál a pingelésre, és a lehető legrosszabb helyre megy, ahol semmi haszna nincs, de legalább kipurcan? Miért nem az az agyatlan, aki folyamatosan az utolsó két-három helyen végez, a legjobb sebzése 5000 volt, mégis újra és újra bemegy a csatába? Stb. Ha mások felfoghatják számomra ijesztő és deformált módon ezt a játékmódot, nekem miért lenne tilos?
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Számoltam. Könnyű megjegyezni ilyen kevés csatát. És a kulcsok száma is ennyire jött ki a küldetésekből.
Ruszki szerveren lehetetlen nyerni a T55-ökkel. 3 órája játszom és csak 2 győzelem jött össze eddig. Komolyan mondom annyi afk és retardált van hogy az eu szerveren ehhez képest géniuszok játszanak. -
Papooo
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Ha Redshire pályára tesz be ET-vel, csak be kell menni a léghajós spawn pontra, és a győzelem garantált. A mellette lévő dombról jól lehet aprítani a másik három lerakási ponton tevékenykedő ellenfeleket.

-
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Jaja, ez egyértelmű. Én is csak azért kényszerültem rá, mert elcsesztem, és a fishermans bayen beszorultam a faluban az egyik sarokba. És a WT is pont oda ment középről. Viszont nem volt túl jó játékos, mert viszonylag sokáig fel tudtam tartani, amíg a csapat többi része lehozta a spawn pointokat. Amúgy az elején futok előle én is, ahogy csak bírok.

-
szbalogh
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Nem volt szerencsém tegnap. Csak T55-el mentem de kb 6-7 csatából egyet nyertünk. Volt olyan, hogy egy teljes szakasz elbújt a pálya sarkába...
WT-vel meg nem is kerültem csatába. Első nap kb 500:1 volt a T55-WT arány a várakozóknál. Tegnap meg fordítva.
Hívjatok szakaszba, mert már a hajam téptem. HE_Storm -
hulp01
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Jó kis összefoglaló. Annyit azért hozzátennék, hogy előtte mindenki nézze meg, hogy nem rombolható-e a ház, ami körül elkezdene fogócskázni a wt-vel. Plusz van ilyen lassító izéje, amit ha be tud vetni (van neki éppen, vagy eszébe jut a játékosnak), akkor azért már elég nehéz elbújni előle a ház mellett, mert annyira nem lomha. Valamint tud energiabombát is "dobni", ami ha low hp-d van, akkor simán kinyír (nekem volt ilyen killem is). És ezek házon keresztül is hatásosak, szóval nem tudsz elbújni előlük, max. eliszkolni a hatókörükből (ami nem túl nagy).
T55A-val az elején érdemes a lightokat rammolni. Általában lőni sem kell, simán meghal, főleg ha turbó üzemmódban vagy. Bár volt, hogy megszivatott, és kifordult előlem.
WT-vel már csak azért is megéri a killre menni, mert amikor felveszik az energiát, akkor minden t55 visszakap valamennyi hp-t. Simán lehet, hogy az addig egylövéses tank kétlövésessé válik (és valamennyi rng itt is van, szóval tudsz róluk pattanni, láncolni őket sebzés nélkül). -
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Ehhez nehéz mit hozzátenni. Nagyon szépen összeírtad mire kell figyelni. Én is pont ezekre figyelek és így játszom.
Még talán annyi hogy T55-nél hiába csinálsz mindent jól, ha tökfejek a társak akkor esélytelen egyedül lehoznod ezért érdemes szakaszban játszani értelmes játékosokkal. Ruszki szerveren 6 csatát mentem abból 1 győzelem pedig mind a 6x 10 ezer felett sebeztem és top3 sebző voltam.
WT-ből szerintem sem mutatja kinek hány élete van még.
(#208943) Djuree
3 pálya van (redshire, studzianki, fishermans). Mindegyiken van több hely is ahova el lehet bújni.
(#208947) Raidon
Én tegnap játszottam 2 órát és ma is 2 órát. Így lett meg a teljes WT kollekció és a T55 kollekciónál 20-ból 14. Bár ezt félve írom le, mert majd jön Janó és megmondja hogy "ferdítek".
Kulcsok miatt szerintem felesleges ládát vásárolni. Nekem 7 kulcs jött össze a két nap alatt és nem vettem semmit:
- 1-et kaptam az egyszer teljesíthető random csatás küldetésért
- 1-1-et a t55 napi 3 győzelem küldetésért
- 1-et a 10-es kollekcióért
- 3-at a 20-as kollekcióért
A 7 kulcsból 5-öt használtam még csak fel, de ez az 5 elég volt ahhoz hogy kimaxoljam a kollekciót.
5-ből 5 győzelem az 5 láda, plusz 5 killenként egy újabb láda max 7x. Mivel mindegyik WT csatámban 10-15 kill simán összejött így ez gyorsan meg is lett. 12 ládából könnyen kiszedtem a 10 kollekció darabot, csak arra figyeltem hogy mindegyik nyitásnál addig nyitottam újra amíg nem adott be kollekció darabot.
Prém napokat a sima láda is ad, nekem összejött +3 nap. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
szerintem waffenbol nem latod kinek mennyi elete van, eleg eros igy is ha tudja mit csinal.
meg egy jo tanacs, kerulj ossze olyanokkal akik tudnak +10k-t loni akkor nyersz
ha nem akkor bukta -
Djuree
félisten
válasz
peterson79
üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
peterson79
üzenetére
Lehet amúgy hogy igazatok van és csak én fogtam ki nagyon balfék vadászokat. De eddig 5 csata a WT-vel, mind az 5 győztes és még csak szoros sem volt egyik sem.
-
3
senior tag
válasz
peterson79
üzenetére
Szakaszban elég nehéz két vállra fektetni.
Abbahagyom, mert a sötét humorom kihozhatja az emberekből a sötét állatot.
-
zodo
nagyúr
válasz
peterson79
üzenetére
Ismerős, mikor a kis AMX-el jól esne a tárat beleszórni valakibe.
jano_77
Köszi.
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Az én E50-em nem éppen gyilkos fajta .... szór az ágyú , mint a fene .
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Bezzeg arra van kapacitás , hogy egyéni statisztikát vezessenek arról , hogy a játékosok merre indulnak el különböző tankosztályokkal egy adott pályán . Sok választási lehetőség nincs - ezért nem is értem miért kell - , vagy balra , vagy jobbra , vagy arccal előre . Van egy negyedik is
Marad a seggén és vár . Mondjuk én sokat nem variálok . Bejáratott útvonalam van minden pályán .... ha szívatóra tesz a játék , akkor rend szerint egyedül , vagy jó esetben másodmagammal megyek a megszokott irányba . Ennek a vége a szinte azonnali garázsmenet .
-
ooloo
őstag
válasz
peterson79
üzenetére
Mennyiből tartana láthatóvá tenni a darabszámot ? Egy programozónak 2 perc .... gondolom .
-
válasz
peterson79
üzenetére
Úgy vettem észre itt durván van RNG

Sok a 0 dmg crit lövés.
Kicsit erősebbnek tűnik a francia amúgy. -
válasz
peterson79
üzenetére
Hát nemtudom, simán nyertem előzőben szinte mindíg.
Most nem egyszer esik meg az, hogy épp elérem a lvl3-at, valaki már 5-ös tankal jön ellenem.
Ha melléd spawnol egy francia tank, kb megnyerted a kört. Hatalmas előny ha kikapsz valakit az első percekben. -
e-newsee
addikt
válasz
peterson79
üzenetére
Tuti, hogy valamit nehezítettek rajta. Az előző résznél tele voltak a fórumok azzal, hogy milyen pite kihúzni a 15-ös szintet. Nekem is sikerült kb. 3-4 este alatt úgy, hogy 1-2 órát játszottam, és a legjobb eredményem a 2. hely lett. A FL-hoz képest rohadt könnyű lett, nem lennék meglepve, ha állítottak volna valamit. Oké, hogy a nyeremények is kisebbek, és eleve nem tudsz vele kreditet farmolni, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem úgy rémlett, hogy mindig kaptunk egy kis tankot ilyenkor - meg talán újévi tankot is, de lehet keverem a két dolgot. 

. Ezek után, ha már lúd, legyen kövér, alapon visszavettem a T8-as heavy-t, felszereltem és átképeztem rá a Mirny-s legénységet. Most valószínűleg ott fog rozsdásodni a garázsban, mert hiába tetszett, de T8-ban a kredit farmolás miatt játszok, arra meg vannak prém tankjaim.
Steel Hunter nekem nem letezik, szót nem ér ez a jatekmód. Frontline bármikor, tökéletes játékmód és farmolni is rohadt jó benne. Ha van idom jatszani...