Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Amíg elérhető a kötvényboltban addig megveheted. Ha már egyszer eljutottál arra a szintre, akkor unlockolva marad, nem kell még egyszer eljutnod oda. Értelem szerűen, ha cserélik a tankokat, akkor már nem fogod tudni megvenni. Érdemes a legvégére halasztani, mert ha vagy annyira jó játékos, hogy feljebb jutsz, akkor ad kedvezményt az árából. Asszem div2-n 500 bond a kedvezmény, de ez nem biztos, lehet, már rosszul emlékszem rá. Amúgy szerintem a következő rankedet se kell megvárnod. Ha feloldottad, akkor már bármikor megveheted, ha összejön rá a kötvény.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Nem, nem azért mert free xp-ből bármikor rátolhatnám.
Szimpla matek na meg miért tegyek keresztbe magamnak.
IX-es TNH T Vz. 51-nél bevált, nem is erőltettem a két lövetűt és azóta sem tettem fel rá.Szimpla IX-es löveg:
- töltés idő 12 mp
- szórás 0,36
- célzás idő 2,5Dupla IX-es löveg:
- töltés idő 27 mp ami + 3mp a szimplához képest és lövések közt + 2,5 mp azaz 29,5 mp hogy kitárazzon.
- szórás 0,4
- célzás idő 2,7 tehát lassabb és pontatlanabb avagy simán benne van hogy 1 lőszer csak úgy elszáll aztán jöhet a várakozás.
X-es heavy esetén a képlet ugyanez csak szolidabbak az eltérések. -
tasiadam
veterán
-
popey37
addikt
válasz
dokee78
üzenetére

itt a pontos leirás: győzelem, sebzés, asziszt, túlélt csaták, tapasztalati pont. ennyi, semmi mást nem számol hozzá.
csak azt nem tudom, hogy a vesztes csaták többi összetevőjét beleszámitja e, vagy csak a nyertes csatákat.
erről nem találtam sehol infót.nekem az átlagsebzés csatánként és az átlag tapasztalati pont csatánként sokkal több infót ad mint a személyes értékelés
-
-
Addel
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Próbálgattam, anno emlékszem nagyon kemény tank volt, nagyon megmaradt bennem, hogy a ferdinándal nem tudtam szemből soha átlőni, de akkor a gold lőszert még valóban gold-ért lehetett csak venni. Minden arra mutat (kapott buffok is), hogy mostmár csak arra jó, hogy rohadt messze állj vele, és csak akkor lőj, ha nem látnak, mert bármelyik 6-7-8 tank keresztül hugyozza. De minden esetre jobb lett.
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Tudom hogy már megtörtént de én ezeken a menü pontokon át szoktam.
-> Support report
-> Reports & Appeals
-> Report a violation
-> Unsportsmanlike conduct
-> Physics abuseSajnos csak a blokkolást és kitolást fogadják el és talán ténylegesen büntetnek érte.
Semmi értesítést nem küldenek a végeredményről, max. egy halandzsa hogy "elnyerte méltó jutalmát" és ezt hidd is el.
Minden más esetben a sablon szöveget tolják, olvasd a fair play cikket és/jelentsd a játékon belüli lehetőségek egyikével. -
Barret001
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Olyan nincs,hogy kis tier...Ezt aPRO-k találták ki,mert szerintük lent a kezdők játszanak...Ez mese.Meg kell nézni mindig az első 3-4 játékost a nyertes csapatban.Kicsit könnyebb alacsony szinten,mert a játékos állomány nagyobb százaléka kezdő,mint fent. Aki jó magas szinten,az lent még jobb lesz! Ez is igaz. Viszont egy mondjuk "zöld" játékos még lent is csak töltelék,mert a 3-4 pedózó játékos (gyakran szakaszban) elkeni a száját. Tier4-ben,az első 3-4 játékos gyakran sebez 1800-2000 felett,ez még Tier8-ban is jónak számít.
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Engem kimondottan ebből a csomagból a Phase érdekelt és a 9 token nem is volt érte sok. Mivel abból a szezonból lett 18 pontom és egy tankra (Kunze) nem akartam ellőni, meg medekkel nem is vagyok olyan jó magasabb tierben, ezért a CF4-et vettem még ki akkor mellé. A Concept érdekelne még, mert jókat olvastam, látam róla. Bár harcoltunk fej-fej mellett vele úgy, hogy én a Phaseval voltam, és akkor ott a Conceptet előbb kiszedték, mint engem (2 db 60TP volt velünk szemben) de gondolom, erősen játékosfüggő (és játék) hogy éppen az adott csatában ki hogyan teljesít vele. A rankedre szerintem nem sok esélyem van, nem vagyok olyan jó, hogy egyáltalán nekiálljak, de lehet, hogy kipróbálom magam benne. Max arra jó lesz, hogy megerősítsem magam abban a hitemben, hogy ide még karesz vagyok.
. -
válasz
dokee78
üzenetére
Skill4ltu konkrétan arról szó szerint beszélt, hogy túl sok olcsó vodkát ittak a WG-nél, és úgy jöttek elő ezzel a nagyon rossz ötlettel. Eddig bármelyik CC véleményét láttam, hallottam, mindegyik ki van akadva miatta. Skill eddig pl azt állította, hogy a játék még nagyon messze van attól, hogy meghaljon, de most szerinte ez az első lépés a komoly hanyatlás felé.
-
Warton
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Őszintén szólva én nem értem, hogy mit sír itt mindenki a 9-es prémium tankon. WG pénzt szeretne, aki megveszi lelke rajta, aki nem veszi meg az nem veszi meg. Nem értem mit kell drámázni ezen!?
A 30+ tierIX. tank mellé bekerül még egy, ami egyáltalán nem tűnik OP-nak, csak creditet és bondot termel és bármilyen svéd ht legénység belerakható.
-
nomic
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Hasonló véleményen vagyok mint a CC-k, ez egy rosszabb korszak felvezetése. A későbbi tier 9 prémiumok úgyis jobbak lesznek a tech tree tankoknál, ami már csak azért is probléma, mert a tier 9 úgy általánosságban a legjobb tier, tele jó tankokkal, és már a nyolcasokkal szemben is hatalmas előnyben vannak, hisz sok kilences tank amolyan tier 10 "lite". Na most akkor képzeld el ezt prémiumként.
Tök jó, hogy visszavonták a crew 2.0-át, most jönnek egy még nagyobb baromsággal, a sok hülye meg úgyis megveszi.
Nem tudom, lesz e olyan mint a Warships esetében, de az utóbbi hónapokban elég sok rant volt a CC-k részéről.
-
nomic
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Elég nehéz megfogalmazni, valamilyen tulajdonsága miatt sokkal jobb az átlagnál, de szélsőségesen rossz dolgokra is szokás használni. Kb. olyan mint az OP+1. Az Object 279 például broken, mert tier 8-asoknak esélye nincs ellene, viszont tier 10-ben pár másodperc alatt szétkapják. Nincs megfelelően balanceolva.
-
Geller72
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Hát mégiscsak itt van a 2x460 HP-s autolader.
. Hurrá. Biztos kihagyom, nekem az adatai nem szimpik. Lassú, fajlagos Le aránya tré. (13.54 Le/t). A gundepje egész jó, de sok mindenben nem ok. Az alváz papír, de a tornya a kupolán kívül esélytelen. Talán majd a fejlesztési ágon lévő T9-10. -
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
és jano_77
Keresőszó: Wot Enjoy Your Well-Deserved Reward for ... xy évszám. -
jano_77
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Szolgálati évek? Úgy érted, hogy az accountod hány éves? Mert akkor természetesen a regisztrációd napja körül kellene kapnod üzenetet, email-ben, amiben benne lesz az ajándékod. Nekem pl a múlt hónapban volt és kaptam is a Progetto bérlést - illetve kompenzációként 1 milla kreditet - és 3 nap prémet.
-
jano_77
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
AHA én pl kaptam egy ilyet

Ez most azt jelenti, hogy kapok egy Progetto-t - és ha meg van, akkor az árát kreditben - vagy csak egy bérlés mondjuk 10 csatára kb? Mondjuk a 3 nap prémet nem tudják csak örökbe adni, ha jól sejtem.
Ismét van egy összefoglaló, hogy ki, miből mennyit ért el a játékban a kezdése óta. Sokkal több infó van most benne, mint korábbi években.
jr1994: fogyócikk leárazás konkrétan a múlt hétvégén volt (igaz csak 25%, de volt)! Merre jártál?

hulp01: talán azért nem sikerült megszólítania, bevonzania a töméntelen sok ruszki játékost az AW-nek, mert ott nem volt az érezhető, mint a WOT-ban, hogy az orosz vasak mindig mindenben jobbak mint pl a németek vagy egyéb nemzetek. Legalábbis játékban érezve és nem a nyers számadatokat nézve. Csak erre tudok gondolni illetve arra, hogy akkor a WOT már több éves előnyben volt és a magához dédelgetett hatalmas játékos bázist már nem tudta elcsábítani. Én is kipróbáltam és tetszett is, de úgy voltam vele, hogy ami időm van, azt egyre fogom felhasználni és nem osztom meg, mert akkor egyikkel sem tudok rendesen haladni a WOT-ban pedig már addigra rengeteg időm és nem kevés pénzem is volt.
Amúgy az AW még létezik, életben van, lehet játszani, fejlesztik folyamatosan? Mert most, hogy itt már minden tank ki lett fejlesztve, lehet átpártolnék oda.
-
Baltazár123
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Crew 2.0: Join the New Sandbox Test! (worldoftanks.eu)
Ha elindítod a sandboxot, akkor itt is rákattinthatsz. Kapsz tokeneket, ha jól számolom maximum 90 szedhető össze és egy sor ajándékot lehet majd érte venni, ahogy szeretnéd. Van egy lista a fenti linken, ha lejjebb görgetsz. Van prém nap 30 tokenért, 2d kamo styleok, 2 db, dazzle meg a truth in sandbox típusúak, 60 tokenért. A truth in sandbox egész jópofán néz ki.
A formáját nem tudom, ez az első sandboxom, de gondolom a store-ban majd megjelenik, mint vásárlási lehetőség sandbox tokenért.Nem rossz ez a crew2.0 meg a field mod sem, csak túlbonyolítottak, de maga az ötlet nem rossz, szerintem.
Mindegyikben sok hasznos új dolog lesz, csak most még mindenkinek sír a szája a változás miatt
-
Swinegod
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Láttam már lila játékost 49% winrate-el. Azt csinálta, hogy Kranvagn-el sniperkedett tier 8-ban. Valszeg a teljesen széthúzott szarjával összefarmolt talán 2 tárnyi dmg-et majd lőtt még 1 tárat mikor épp lerohanták, így jött össze valami 3800dmg-e. Messze sokkal több volt mint bárki másnak a csapatban de vesztettünk mint a fos mert persze az enemy top heavy csak legyalulta a kis 8-as szarokat és betolta az oldalt
-
Geller72
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
A 432-nek kemény kis kobakja van, ráadásul kicsi is az a torony. Én személy szerint béna vagyok a lightokhoz, ez már eldőlt. Nekem is megvolt, de eladtam. A kerekesek közt már nem annyira brillíroz, ha az enemy spotterei kerekesekből állnak, nehéz felvenni velük a versenyt. Amúgy a kis alfa ellenére gyorsan tölt, flankelni ok, de jobban a vége fele a csatának, ha még akkor életben vagy. Nem egyszerű vele játszani. T9-10-ben fel kell kötni a gatyát Az átütése már a bengák ellen oldalról sem mindig működik. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 30+ tierIX. tank mellé bekerül még egy, ami egyáltalán nem tűnik OP-nak, csak creditet és bondot termel és bármilyen svéd ht legénység belerakható.