Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
Mindig annyiért adják az adott prémvasat, amennyi az in game értéke.

Más kérdés, hogy milyen pakkban férhető hozzá - pl. BTSV, ami egy 30.000-es pakk volt, de abból valami 29.000-et ténylegesen megkaptál aranyban, vagyis maga a vas semmivel sem került többe, mintha esetleg in game is megvásárolható lenne. -
jano_77
nagyúr
-
Diarmand
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Teljes mértékben jó, nincs ezzel az elosztással semmi gond

Attól eltekintve, hogy nem tudom melyik tankról van szó, de gyanítom, hogy az E50M lesz az

Ha neked bejön ventivel, akkor használd úgy, én csak azért szeretem az optikát, mert jobb egy top meddel minél messzebb látni, hát még ha sunnyogsz egy bokorban. Nem kell, hogy mondjam mekkora előny, ha tied vagy a csapaté az első lövés.Ami a Jagdpanzert illeti, annyit ér rajta az álcaháló, mint dfsz-nek azt mondani, figyelj mán haver, dobj egy spottot
(nem bírtam ki, bocs Zsolt)
Nem kell rá a háló, helyette mehet a szerszámos láda vagy akár a repeszpáncél is jó, ahogy írtad, mivel ezzel statikusabban játszik az ember, mint egy E100-zal és könnyebb arty célpont, mint az a mozgó monstrum. -
jano_77
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
a dátumokat csak nem kell lefordítani!?
De csak Neked , csak most:
Tier II - V.:50%
Tier VI - VII.: 30%
Brit: dec.15. 9:00 - dec.20. 8:30
Orosz: dec.20. 9:00 - dec.25. 8:30
Német: dec.25. 9:00 - dec.30. 8:30
USA: dec.30. 9:00 - jan.04. 8:30
Francia: jan.04. 9:00 - jan.09. 8:30
Kínai: jan.09. 9:00 - jan.14. 8:30
Janpán: jan.14. 9:00 - jan.19. 8:30Tier VIII - X.: 15% és dec.15. 9:00 - jan.19. 8:30
-
scyllarus
veterán
válasz
Pete55555
üzenetére
Te kevered a dolgokat...
"PZIV-hez meg akkor lett nyúlva, mikor a HE lőszert baszogatták, tehát ugyanúgy szívott a KV-2, meg a Hetzer is pl." Nem akkor lett először hozzányúlva. A 7.5 patch lett itt megemlítve. Korábban (amikor én játszottam még vele) a "sima" PzIV-en volt Schmalturm, meg egy remek ágyú (valamilyen 7,5-ös, 150 körüli pennel, ha jól rémlik). Akkor kapott nagy nerfet, amikor ezeket elvesztette, ehhez képest a HE piszkálása lópikula. -
dfsz34
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Eléggé odavágtak a hellcat-nak, elvették a "fun factor"-t, ami volt a tankban. Ilyen tolatási sebességgel alig lehet az artyk elől elmenekülni. Lassan tölt az alfához képest, stb stb
Nem mondanám rossz tanknak, de már szenvedős vele menni és nekem ez volt az utolsó normál, nem prémium tankom, amin örök álcafestés volt. Ezentúl csak a gyakran használt prém tankokra teszek, másra nem.
-
KisApám
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Nekem megvan.
TIER V-ben vagy ha TOP TIER vagy jókat lehet vele menni.
Átütése tényleg gyenge, GOLD lőszert sokat kell használni vele, szerintem.
Oldalról nagyon papír. Amúgy HÁTUL IS 100 mm-es páncélja van a testén, a tornya is körbe jó.A MOSTANI AKCIÓBÓL
MELYIK TANKOT AJÁNLANÁTOK?(a TIER III-as francia páncélvadász - FCM PAK - már megvan. Az tetszik.)
-
törölt tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Meg ne vedd!!!
A kedvenc zsákmányállatom.
Pár hete két excelsiort daráltam le szemtől szemben a churchill 3-ammal.
Közben még szünetet is kellett tartanom, mert feltűnt mellettük egy hetzer, és attól jobban tartok, ezért gyorsan kiszedtem.
Nem a játéksok voltak sz@rok, hanem az excelsior. -
h1mpi
félisten
válasz
Pete55555
üzenetére
Előnyei
Nagyon jó mobilitás, masszív páncélzat, jó gyorsulás, limitált MM.
Hátrányai
Gyenge páncélátütés, nagy a mozgás és a toronyforgás közbeni szórás, gyenge DPM, alacsony alfa sebzés, papír torony, papír tető, papír oldal páncél, érzékeny a lőszerrekeszre, a legénysége nem egyezik a nagy szintű brit nehéz tankokéval.Szerintem több a hátrány, mint az előny. Nem éri megvenni egyiket se nagyon gyengék még egy ezresért is.
(#76251) memphis221: Azt láttam, de az kicsit már túlzás árban...
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Egy artym van, hetente egyszer-kétszer megyek vele, de észrevettem én is hogy a végjátékban rám rontó ellenfelek közül az elsőt td módban általában ki tudom szedni. Ez a 0.9.3. patch előtt nem így volt. Mivel keveset artyzok nem hiszem hogy az artysta tudásom lett hirtelen epic.
-
Mottie
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Érdekes, én is max átlagos vagyok, 54% WR-rel. Vannak jobb és rossz napjaim/csatáim. De sokszor én magam sem vagyok a helyzet magaslatán. Ha egy "lila" játékos 1 nap 4-et nyer 20-ból úgy hogy saját magának megfelelően játszik, ott elhiszem, hogy valami manipulálva van. De én/mi azért vagyunk az átlag környékén, mert ennyit tudunk.
Ha jobb lennék, többet nyernék. -
vhw
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
"mert nem vagyok annyival jobb, amennyit a (nevezzük akkor RNG-nek) ront rajtam"
Elképzelhetetlen a gondolat, hogy; nem vagy annyival jobb, mert ennyire vagy képes? (legyen az bármennyi)
Azért nem tudsz tovább lépni, mert valami rosszindulatú akadályoz?
Miért kell ez?
Így könnyebb? Kényelmesebb így felfogni a játékot? -
Diarmand
senior tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Manipuláció? TÉNY? Így nagybetűkkel? Akkor engedtessék meg nekem is: BIZONYÍTSD

de sebzés, spotolás...bármi is egyik napról a másikra leesik.
Még ekkora marhaságot... erre nem tudok mit reagálni, szerintem ezt te sem gondoltad komolyan

fsb1000 kétszer is leírtad, hogy nem jó a példám, de hogy miért nem, azt már nem tetted. Tudod jól mire lehet ebből következtetni ugye?

-
benvolio
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
Pete55555
üzenetére
én akkor érzem jól magam ha tudom fejleszteni az adott tankot, nem szeretem ha nincs célja a játékomnak. akkor élvezem ha tudom hogy miért játszom, amúgy valahogy csak időpocsékolásnak érzem, mert van (lenne) jobb dolgom is mindig. meg meg is unom az adott tankot, pont elég az a csata amivel ki tudom húzni a következőt. ki kéne fullozni az accot.

-
Viktoár
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Nálam az arany nem választható opció,függetlenül attól hogy a játék része, (ki is venném a játékból) nem szeretem mert ez olyan "fizess és sebezhetsz" mentalitás a wg részéről.Nem akarok a részese lenni.
Az esetek többségében elég a sima lőszer is,amikor meg nem (az említett csata) akkor tehet egy szivességet a wg csapata.

Láncolgattam én az is8-at de a melettem álló löwe menekülőre fogta,az e75 meg valamiért úgy gondolta hogy ő superman és berongyolt a 3 bázisfoglaló közé.Bánatára valószínűleg kryptonit lőszerrel lőhették mert seperc alatt bedarálták.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pete55555
üzenetére
Ez érdekes, szóval ha mondjuk van egy 4 magos procid, és eddig ugye kb. 100/0/0/0-ban terhelte őket, akkor az első kb most is 100% lesz, a többin meg 10-10-10 ?
Lényegében. Max annyit tudnak tenni, hogy rágyúrnak a fizikára, hogy az eredmény 100/20/20/20 legyen, de ez általában újabb megjeleníteni való részecskéket jelent, amiket ugyanúgy a túlterhelt első szálon futó grafikus motornak kell megjelenítenie. Ezért mondtam, hogy ez nem megoldás. Ráadásul a Fizika oroszlán részét adó ballisztika állítólag a szerveren fut, szóval a felszabaduló erőforrás minimálisnak tűnik számomra.
Tomi0703: Minek neked cipő? Az aluljáróban kéregető koldusnak nincs lába. Ha menni akar valahová bőrkesztyűt húz, felül a gördeszkájára és löki magát.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pete55555
üzenetére
Modokkal meg nyilván a megjelenített + információ és hangok lekezelése visz el erőforrást, ami hiányzik a grafikának, de basszus... Egy jó hangpakk annyit emel az élményen, hogy inkább az, mint +10 FPS...
SHiZUOKA: WoT-ba nagyon sokáig nem lesz multicore támogatás. Ami a közeljövőben megvalósul, az annyi, hogy a fizikát kiveszik és átrakják Havok-ra, ami rendelkezik MC támogatással. De maga a játék ettől még ugyanúgy 1 szálon fog futni, csak a fizika lesz többszálas. Ezért mondják, hogy senki se számítson komoly javulásra, mert csak az az erőforrás fog felszabadulni, amit jelenleg a fizika emészt fel. Az a fizika, melynek a zöme -WG zserint- a szerveren fut.
sz: Ez a többmagosítás legegyszerűbb formája. Így kezdődött anno az egész. Kivették a játékokból a fizikát, mert annak általában saját motorja van, így könnyen kezelhető külön is, és odatették a fő motor mellé külön szálra pórázon. Ahhoz, hogy a WoT natívan több magon fusson, új motort kellene alá írni, ami képes több magon futni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Pete55555
üzenetére
Mondjuk egyelőre nem kell készpénznek venni, de már többször hangoztatták, hogy a többmagos támogatás nem fogja szignifikánsan javítani a játék teljesítményét.
Legutoljára itt volt róla szó, bár ne legyen igazuk. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pete55555
üzenetére
WoT alatt full minimumon is CPU-Limitem van, mert technikailag a WoT egy kalap sz*r. Épp ezért csak a WoT miatt nem cserélek semmit, mert hülyeség.
Csináltam pár FRAPS benchmarkot a korábban említett T34-1-es Fck WG karika replay-ével.
Maximum - vSync + Mods - Avg: 33.289 - Min: 14 - Max: 49
Maximum + vSync + Mods - Avg: 36.254 - Min: 17 - Max: 50
Maximum - vSync - Mods - Avg: 41.461 - Min: 21 - Max: 61
Maximum + vSync - Mods - Avg: 42.583 - Min: 23 - Max: 62
Minimum + vSync + Mods - Avg: 51.812 - Min: 22 - Max: 63
Minimum + vSync - Mods - Avg: 58.446 - Min: 35 - Max: 63
Minimum - vSync + Mods - Avg: 62.929 - Min: 29 - Max: 93
Minimum - vSync - Mods - Avg: 80.343 - Min: 42 - Max: 110sz: Minimumon is a megjelenítési távolság fel van húzva maximumra, illetve a minimum FPS azért csalóka egy kicsit, mert ezt az értéket a tank felrobbanásakor éri csal el.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pete55555
üzenetére
Ezt nem értem hogy mondod, kifejtenéd ?
A GPU terhelése full grafikán se éri el az 50%-ot. Minimumon (most) a 30%-ot sem éri el. Csaták alatt gyakran lekapcsol a VGA low3D-be. A GPU ilyenkor 300MHz-en ketyeg.
Az a baj, hogy a CPU-k egymáshoz való viszonyát fel tudom mérni, de a WoT egy olyan világi csoda, amivel nagyon nehéz számolni. Igazából azt kéne tudni, hogy egy 5+GHz-es FX veri-e WoT alatt a 4+GHz-es Phenom2-t annyival, hogy megérje a befektetést. Vagy hogy egyáltalán mi limitálja igazán a WoT-ot, mert nonszensz, hogy 4.2GHz-en Full Minimumon nincs fix 60FPS...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Pete55555
üzenetére
Leszámítva a kérdést, amit feltettem, mert arra még nem kaptam érdemleges választ.
Természetesen nem akarom a végtelenségig húzni, de az 5GHz-es értéket mindenképp átlépném, ha bírja. Fogyasztás nem számít, mert amennyivel többet megeszik a proci, annyival kevesebbet kér a VGA. A hanggal megint csak nincs gond, két VGA-ra méreteztem a radiátort.
De mint mondtam, a lap mindenképp marad. Nem fogok egy felső-kategóriás vízhűtéses lapot lecserélni egy 15-20k-s lapra csak a WoT miatt, így kéretik leszállni az Intel vonalról, mert nem játszik.Szerk. Most olvasom, 50k-s lap, 25k-s hűtővel... Oda mondjuk egy FX 6300, vagy akár egy 8350 is passzolna, egy olyan hűtővel szép órajelet lehetne elérni...
Az az alaplap hűtője. Azzal önmagában nem érsz el semmilyen órajelet a procin.

Bár azt is megteheted, hogy eladod a lapot, procit, meg a hűtőt, és veszel 20k körül 1155 lapot, 40-ért ivy i5öt, szorzózárast, és van egy sokkal gyorsabb procid, amit még a gyári hűtő is lehűt.
Játszom én WoT-on kívül mással is. Az általad javasolt váltás elég komoly érvágás lenne.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Pete55555
üzenetére
Ezt mondták már nekem...
Állítólag a HD modellek se tettek jót a játéknak.
Azt hittem van erre jó megoldás, esetleg egy xvm csere, vagy valami.
xvm-től tényleg nem kéne tönkre mennie a játéknak, oké, hogy csökkenti az FPS-t, de akkor se legyen már gond vele... most már tényleg az emberek 80%-a használja.Apropó a Vit_Colormessages_ministat_0.9.0_v2 ki lett már javítva?
Olyanokat csinál, hogy késő délután "kifagy" és nem számolja tovább a napi statot, illetve a klán csata eredményeit nem írja ki jól (azt írja: kész, tele mindenféle érthetetlen betűjellel) -
Iron Funeral
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
A baloldali az teljesen rendben van, valójában a tankod oldalának tetejét kapta el a lövés, de így látszik.
A jobboldali meg a lövegpajzsról pattant bele, u.n. "shot trap" effektus révén (ez kivételesen létező dolog, a Bovington tankmúzeum Tiger-jét is így iktatta ki egy Churchill, 100%-ban szerencse). -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Pete55555
üzenetére
Nem szoktam panaszkodni de ma az MM alkotott érdekeset nálam.

Nálunk két T6-os light volt a legalján (én voltam az egyik AMX 12t-vel) míg az ellennél a két alsó két darab AMX 13 75. Éljen a fair play.
2 napja meg hárman mentünk szakaszba 5-9s gépekkel. Legalul voltunk míg az ellennél a legkisebb tank 6-os volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És gratula a sok sebzéshez.

(nem bírtam ki, bocs Zsolt)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép ajándék