Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Pont nem a csajokról volt szó, mert ott alapból aktív.
Hanem a többi legénységi tagnál. Mivel csak 100%-on lesz aktív, így addig gyakorlatilag halott skill. Fejleszthetnél addig olyat, aminek azonnali hatása van, aztán utána skill resettel átrakni bia-ra, ami onnantól működik is. -
munnergep
senior tag
-
Stanislav84
tag
válasz
dokee78
üzenetére
1. Ha mindenkin 100%-os álca lesz érdemesebb ventit rakni álcaháló helyett. Többi jó.
2. Mostani patch óta nem kell, hogy csak női legénységi tagokból legyen meg a BIA... ha 2. képességként kifejleszted a "fiúkon" a BIA-t, akkor ugyanúgy aktív lesz. A lényeg, hogy mindenkinél 100%-on legyen, mert csak akkor aktív.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Alig 2k csatával kilóra veszed a prém tankokat. De ez nem a te hibád, hanem a WG-é, mióta feladták a "szabályukat", miszerint egy prémium tank maximum olyan erős lehet, mint egy közepesen kifejlesztett normál tank. Olyan prémeket dobálnak ki, amik nemhogy egyenrangúak, de erősebbek, mint nem prémium társaik. A kezdő játékos meg nagyobb szintű tankok híján vásárolgatja őket és jobban is játszik velük, mint a többi tankjával, de ez csupán azért van, mert a WG túl erős prémeket kínál. Ha nem hiszel nekem, nézd meg mondjuk a T5-ös T25-öt meg mondjuk az Stvr S1-et. A T25 gyakorlatilag rosszabb, mint egy vele azonos szintű tank, míg az Stvr közel jobb tanknak mondható konkurenseinél.
-
sequator
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Én is a Lorr40t-t várom, azt biztosan megvenném. Ez az Strv is jó lenne a felderítetlenül lövöldözős missionökhöz.
Viszont, ha most megveszem, akkor nem lesz pénz a Lorr-ra, ha meg kivárok és végül nem lesz Lorr az akcióban, akkor a WG nem kap egy vasat sem.
Nem értem miért jó ez nekik, miért nem lehet kirakni előre a választékot, hogy az emberek tervezhessenek a pénzügyeikkel. Nem hiszem, hogy csak azért mert valami meglepetésként jön akcióban, akkor kettesével-hármasával veszik a népek a tankokat.sautia
-
Stanislav84
tag
válasz
dokee78
üzenetére
Legutóbb buffolva lett a T-34-85M és mit nem mondjak elég jó lett. Szóval mindenképp megéri kifarmolni. Így egy kicsit sajnálom, hogy most nemrég megvettem a Rudyt, de ezt én is meg szeretném szerezni.
Amit láthatsz még, hogy a 34-85M-nek a mobilitása a legrosszabb (talajellenállási értékek figyelembe vételével), cserébe viszont a legjobb a DPM-je és a test páncélja is kicsit jobb. De túl nagy különbség nincs.
szerk.: Látom már más megelőzött tanks.gg linkkel.

-
-
törölt tag
válasz
dokee78
üzenetére
When you are frustrated or angry at the game, there is a bigger chance that you will make rash decisions, which will only lead to more anger and frustration.
The best way to influence the game is to keep a cool head and to help your team out where ever that is most needed.
Coordinating and trying to work together with your team is another way that you can easily achieve victory. If you play "lone wolf", in almost all cases this will lead to a disappointing end of the battle for you.E sorokat érdemes volna átgondolnia néhány jelenlévő, meglehetősen agresszív felhasználónak is. Egyetértek Zodoval, korrekt válasz.
-
DaGuardian
tag
válasz
dokee78
üzenetére
Nekem ilyen "aczélkemény" statjaim vanna az Strv S1-el:

Persze ez is sokkal jobb, mint amit általában a többi tankkal megyek, de pár héttel ezelőtt már szó volt az ostrommóddal rendelkező svéd TD-ről.
Valami olyasmi történt az új MM esetében, hogy megváltoztatták a térkép preferenciáit, és jóval többet kerül városi pályákra, valamint a meccseként kb. 5 db. 0-400-as WN8-al rendelkező emberke is bekavar.
Ezeket a játékosokat kevésbé lehet "támogatni" TD-vel, mint a korábban kisorsolt, "átlagosabb" játékosokat.
Az utolsó 100 gém alatt 3 százalékot esett a WR, sőt a 4000 sebzéses küldit is Ferdinand-al csináltam meg, ami tök égő.
Viszont ezüst szerzésre bőven jó, mivel sebzés az van, goldot pedig alig-alig kell használni.
Megjegyzem, hogy az XVM még mindig a régi táblázatot használja WN8-ra, szóval az S1-el játszott gámék azok egy nagy büdös nullának számítanak náluk. -
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, nálam az van 64 bit Ultimate
Szerk: Gépigények
-
KisApám
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Mert az idióták azt hiszik, hogy több helyen is át lehet menni a folyón úgy a túloldalra, hogy a hidakat nem használják.
Én most így hasra ütésre 2 helyet tudok. A5-nél és K-nél van 1-1 keskeny rész.(#140889) Jadro
Hirtelen a TIGRIS 131-re gondoltam. De az új, és prém.
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Nem de csak Replay Analyzer-el tudod visszanézni a csatajelentést.
Más:
Rheinmetall Skorpion G és Lorraine 40 t ismét a házban, mindkettő három csomagban kínálva.

(#140866) Dr.Én
Kivártam mert elfogyott a prém fiók hogy hátha valami jó csomag lesz de hát nem.
Alap csomag is drága nekem, táras tankkal sincs tapasztalat és van másik 3 nyolcas prém medem.
Lehet rámegyek a Tigris 131 suprem csomagra.
30 nap prém, gold ami úgy is jó ha van és 100% BIA-s 5 fő na meg a PZ.KPFW. B2 740 (F) amit gondolom jóváírnak kreditben mert nekem az már meg van. -
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Nem ismerem azt a modpackot csak annyira hogy pipálgatni kell mit akarsz.
Nálam xvm/config/sajátmappa/minimapLines.xc -ben lehet kapcsolgatni.Nálam löveg jelölés van aktiválva.
/**
* Minimap lines. Only for owned vehicle.
* Линии на миникарте. Только для своей техники.
*/
{
"def": {
// "inmeters": true - make line size to be in real map meters.
// "inmeters": false - make line size to be in minimap interface clip points. Minimap interface clip side is 210 points.
// "inmeters": true - дистанция линии в метрах реальной карты.
// "inmeters": false - дистанция линии в точках миникарты. Сторона миникарты 210 точек.
// "enabled": true - включен; "color" - цвет.
// Own vehicle direction definition.
// Шаблон направления корпуса своей техники.
"vehicle": { "enabled": false, "inmeters": true, "color": "0x60FF00" },
// Camera direction definition.
// Шаблон направления камеры от своей техники.
"camera": { "enabled": true, "inmeters": true, "color": "0xFFCC66" },
// Dots definition.
// Шаблон точек.
"dot": { "enabled": true, "inmeters": true, "color": "0xFFCC66" },
// Horizontal gun traverse angle definition.
// Шаблон угла горизонтальной наводки.
"traverseAngle": { "enabled": true, "inmeters": true, "color": "0xCCCCCC" }
}, -
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Nem használók modpackot

Xvm, Tank ikon és Napi statNem tudom milyen szögre gondolsz de beállításokban van Térkép: ki-be kapcsolása, kicsinyítése és nagyítása a gombkiosztások közt.
Általános fülön pedig az Áttetszőségét lehet állítani vagy a Kamera látószögének jelzését be-ki kapcsolni.(#140796) galervin93
Rátettem mert rettenet volt a kisebb löveg persze a nagyobbal se lett sokkal jobb a helyzet.
Vártam hogy túl legyek a tankon, hétvégén meg is vettem a 7/1-et de pihen míg nem lesz legénység akció.(#140798) jano_77
Ott volt a smile de elhiszem hogy nagy mák kell egy-egy megfelelő mm-hez egy-egy küldi kapcsán.
-
Papooo
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
A képzettséget nem a typeban kell kiosztani, hanem a tankban amibe belemegy.
Mivel a Type 64-nek van külön rádiósa, de a normál kínai lightoknak pedig a töltő a rádiós is egyben, ezért majd ezt is figyelembe kell venni.
Nálam a töltőn és a rádióson is helyzetfelismerés van, a töltőn persze inaktív a képesség, amikor a typeban harcol. -
emre
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Az xvm-ben azt hiszem itt lehet bekapcsolni:
Vagy külön moddal: Battle Observer
Én az utóbbit használom, és itt van egy régebbi hsz-em, hogy néz ki. -
Antonius1978
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Hat igen, hasznald ki hogy van Type64-ed, van benne 100%os legenyseg ? Ha igen, akkor majd bele tudod tenni az 59-16-ba oket, nekem a 4es kinai Stuartban volt legenyseg, ami felkerult az 59-16-ba, es maradt meg egy legeny, pont az kell majd a Type64-hez,mert az 5 szemelyes.De a legenyeket kepezd at az adott kinai tank(ok)ba, mert buntetlenul visszaulhetnek a Type-64-be, igy 1 legenyseget 2 tankkal tudsz huzni.
-
zodo
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Kb egy kalap mert vagy adja vagy nem.
Top tierként szépen lehet aprítani +1 +2 is össze lehet szedni jó pár találatot ha az rng is akarja.
Nem tudom, nekem meg van a STA-2, FV4202 is a nyolcasok közül és előbbit szeretem míg utóbbit annyira nem mert nekem kicsit lomha így az 58 Mutz kb a kettő közt tanyázik.
Tornya szintén tud nagy td-ket pattintani ha akar, löveg is egész jól használható még nagy távban is.
Karira kaptam wg-től és akkor nagyon tetszett és még az ász is összejött de aztán nagyon nem ment, lehet én akartam sokat.
Kreditet szerintem ő hozza a legjobban a három közül.Napokban mentem egy ilyen kört. replay
-
Stanislav84
tag
válasz
dokee78
üzenetére
Itt kicsit tévedsz... amiről te beszélsz az a francia heavy ág.
Bár kicsit csalóka, de a francia med ág valójában a light tankokból ered és a Bat chat ap tier 9-en, illetve az amx 30 szintén tier 9-en az első "komolyabb" medium tankok.
Arra, hogy melyik jobb... neked még igazából egyik sem, mert ezek a tankok már komolyabb tudást igényelnek, ugyanis egy idő után mind autoloaderek. (light 6-ostól, heavy 8-astól; persze kivétel az amx 30 és 30B)
Javasolnám inkább haladj tovább a szovjet heavy ágakon először, majd az amerikai heavy/med ágon, mert sokkal megbocsátóbb tankok és sokat tanulsz is bizonyos dolgokról a használatuk közben. (sidescrape, hulldown, stb)
-
lacibacsi
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Nem olyan túl régen volt akció T8 prém tankokra. Csak úgy, mindenféle sallangok nélkül.
Azonban az ilyen fajta akciók is jól jönnek annak, aki szeretne egy kis gold-ot, vagy prémiumot. Most te is megveheted a Revo-t! 2k HUF-al többe kerül, mint magában, de ennyiért kapsz 6k HUF extrát. Ne mond, hogy nem éri meg! -
Razermazer
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Hát jó szívvel nem tudok ajánlani tier 5-t prém tankot, mondom ezt úgy hogy van kettő is egy churchill 3 egy excelsior. Következő mindegyik tier limites ez jó, kifullozva a legénységet a churchillből halálosztó géppuskát lehet csinálni, ha odaér a sűrűjébe mészárol, városi pályán érzi elemébe magát, ezt 10 ből 1 szer adja be az mm, máshol vége az artyk kiszedik percek alatt.
Excelsior nagyon jó páncélja van, nagyon jól gyorsul, jó a sebessége is, ágyúja pontos 3,7sec töltésidővel fullos töltővel, angolokra jellemző íves lassú lövedékekkel, lehet vele csörtetni előre had lőjenek pattan ha ap-vel lőnek, de mostanában már tudják hogy apcr kell ellene, ementáli a végkifejlet. Én azért megyek velük mindig pár kört, de inkább már tier 7-8 valahogy jobb, tier 5-6 az katasztrófa.
T25 semmi extra, meg a chinu-kai-t szokták még ajánlani, de neki nincs is páncélja, olyan mint egy td.
Szerintem egy nemzet kifejlesztett ága jobb tier 5-ben mint a kapható prémek. Oda még viszonylag hamar el is lehet jutni legelölről, elegendő freexp-vel meg ki is lehet hagyni lépcsőket.
Én most elkezdtem a skoda med ágat pontosan a t24 és t25 miatt, és azt végig szándékozom vinni a tier 10-ig üsse kavics. Tetszik a t25 táras megoldása, light-oknál is volt skodában táras bejött.
Kár, hogy nem ruháztam be a lorrien 40t-re francia ágból majd lesz még, akkor lecsapok reá. -
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Miért rohansz ennyire?
Most vettél T8-at, nem megy vele. Nagyon nem. Most pedig ki tudja, mikori elemzések alapján akarsz venni egy másikat.
Ha már mindenképp el akarod költeni az aranyad, várj meg egy tesztszervert és próbáld ki ott a kinézett tankokat, aztán el tudod dönteni, hogy melyik az igazi.
-
Razermazer
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
De amit olvastál az fv4202-ről az még a tier 10-es verzió ez pedig az erősen lebutított verziója, amit most kapsz.
Ahogy írtam angol tank nem fog tetszeni én mazohista vagyok és adott legénységem van bele, ezért annyira nem gáz. De például ma csak vesztés van vele, tegnap csak nyertem, ma az strv-vel zsinórban nyerek 1.000.000 kreditet össze is szedtem vele, és majdnem megvan az első karika.
Eléggé idegesítő a lassú töltésidő 6.75 a gyenge damage-t még megbocsátanám, ha kicsit fickósabb lenne a töltés. Majd a testvériség skill dob rajta, akkor talán lesz 6 sec. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

szerethetnek Téged a WG-nél 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)