Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Nem vicc. Ha nem a saját tieredbe rak be, akkor óvatosnak kell lenni. Szép üt a 122-tes, de ha előrerohansz és egyből kinyuvasztod magad, akkor nem sokat ér. Még saját tierjében is óvatosnek kell lenni, mert iter6-ban a TD-k, sőt szinte minden átüt. Ügyesen kell vele harcolni, úgy kell csinálni, hogy te mindíg tudd őket lőni, ők meg ne találjanak el

Tudom, könnyű mondani, ráadásul a töltési idő is sok. Ezért kell vigyázni, mert amíg töltesz nagyon ki vagy téve a medeknek, pölö e8 sherman és társai. -
GrooveHero
addikt
Mer' nem kő előrerohanni, hanem hátul kell maradni és egy kicsit ilyen hogyismondjamcsak "sunyi" módon kell vele játszani. A nagyok előremennek, teszik amit tenniük kell, vagy nem, te meg mész mögöttük és amikor kialakul a tűzpárbaj pölö városi csatában és visszahúzódnak tölteni, akkor előrebújsz, adsz nekik egy 400-as, ha a 122-es van fent rajta. Nem tudok jobbat mondani, köcsögnek kell lenni azzal a géppel, ha nagyobbak közé dob be
-
Stauffenberg
nagyúr
Múlt hétvégén is szopóágban voltam, de akkor a jó oldalán. Eleinte vicces, hogy különösebb ellenkezés nélkül lyukasztod ki az ellenséges tankokat, de 5-6 kör után ez is unalmassá válik, főleg ha a tankod nem elég gyors (pl: KV-4) és nem tudsz időben odaérni sehova és a társaid mindent eloroznak előled.
Ezen felbuzdulva ezen a hétvégén is bátor voltam, pedig megfogadtam, hogy hétvégente nem játszom, mert a szokásosnál is idegesítőbb a játékos összetétel. Hétköznap is sok a barom, de késő estére kicsit tisztul a kép. Akkor már 3-4 csapattárs is akad aki nem buta, mint kő, ez pedig bőven elég lehet egy masszív győzelemhez.
De mindegy, azt hiszem megemésztettem az ebédem, inkább elmegyek edzeni egy nagyobb bringás tekeréssel. Többet ér, mint a sok retardált barom között idegeskedni.
-
bozont
veterán
Ha goldot használsz hozzá akkor igen, de csak a "fun" miatt, keresni úgy nem sokat lehet vele.
mod.: Mondjuk még régebben, mikor még a 107-es is volt a KV1-re, akkor feltettem a 122-est amíg meg nem lett, mert sokkal jobb volt mint az alap ágyú. Most nem tudom mi a helyzet, mert nagyon sok minden változott azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest