Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#97415) KisApám válasza rlazol (#97412) üzenetére


KisApám
addikt

"a csapatok összeállításánál az MM a súlyozás mellett nézi az elmúlt időszak győzelmi arányát is, és ennek megfelelően adott esetben lehetőég szerint nehezítheti illetve könnyítheti a dolgodat"

No itt jön ki, ki a jó játékos :P

Ha az igaz, amit leírtál (nincs fordítási hiba - ezt most nem tudom megnézni, a melóhelyről le van tiltva az oldal), akkor egy jó játékos - gondolom - a rosszabbik esetben csak minimálisat eshet vissza.

Ha így van.

Pl.: én nem vagyok űber jó játékos (zöldike, 7817 csata, 1662 WN8 és 55,15% WinRate - ez az első acc, és az első kb. 3000 csata úgymond fejetlenül, agyatlanul), de az elmúlt 334 csatám alatt 59,28% a WinRate), és egyetlen egy olyan napom nem volt 2 hónap alatt, hogy 50% WinRate alatt lépjek ki.
(Legutoljára Szerdán 20 csata és 80% (!) WinRate - nem szakaszozom [max. dinamikus, de az l*szar - no teamspeake és chat sem igazán], és nem vagyok klánban sem).

Ha nehezített is, gondolom valami "összeadok és osztok" WinRate %-ot csinálgat.
(Talán pl. elmúlt 2 hét alatt legyen átlag 60% WinRate, ebből -10% azaz 54% WinRate a "célzott" lerontási érték??? Vagy mi... - a la vakegér).
DE szerencsére az elmúlt kb. 1-2 hétben engem ez nem igazán érintett. :N

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.