Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#97385) WOT-H-A-C válasza rlazol (#97376) üzenetére


WOT-H-A-C
veterán

Szia. Én kiváncsi lennék a statodra, akár privátban is...Csal-e az MM. Nem tudom, viszont ha úgy tartja kedve olyan szoporollerre vág, hogy öröm nézni. Ugyan nincs sok csatám valamivel több mint 16k (egy ideje nem figyelem a statom) , de az első 3 csatámból megmondom , hogy kell-e még folytatnom vagy hagyjam inkább. Valahol 7.5 környékén kezdtem játszani, akkor még lehetett. Nem voltak olyan "véletlenek" "furcsaságok" mint ma. Mikre gondolok? Pl. célkörön kívül becsapódó lövedék, tankon keresztül menő lövedék sebzés nélkül, aztán a kedvencem- Sigfrid Line , védünk a templom mellett camp-elek figyelem a feljáratot, jön a med jobbról spot-olva odaér a nyílt utcához, eltűnik majd beér a házfalhoz újra spot-olva és tova kocsikázik!Vagy amikor pattanok az E4-el a 13-90 tornyának oldaláról.-Azt kimondottan szeretem, mikor vissza megyek Tier 1 be "lazítani" Van 3 győztes csatám. Aztán elkezdenek fogyni az ellen csapatából a Tier 1-es tankok. Pár csata és én vagyok egyedül a t1 c.-al és szembe 5 db T18. Igen erre mondják, "hogy van benne kihívás" :DDD Aztán még sorolhatnám a furcsa eseteket amiket láttam ez alatt a pár év alatt.... Abban egyetértünk , hogy az MM nem műküdik jól.Viszont azt senki se gondolja , hogy Sergej meg a csapata szamaritánusok. Elöttem a kép ahogy röhögnek rajtunk...Persze ilyenkor jön a kérdés miért játszol akkor, nos igen.. Talán már megszokásból, meg amikor ad a játék jó néhány kört pergetni a rég klántársakkal,kollégákkal és pár körön keresztül szidni egymást meg játékot. Igazából irigylem kicsit azokat akik nem játszottak akkor amikor még jó volt a játék!!! :)

"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.