Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#93004) jagada


jagada
őstag

E25 témára visszatérve szemből a jól döntött páncéljával nemegyszer pattintott már Tiger 2-vel golddal :Y :Y és azt se felejtsük el, hogy bokorban ülve egyszerűen észrevehetetlen miközben 2 másodpercenként köpi a skullót és a célköre szét sem ugrik a lövések után, az embernek kb. egy lövése van vele szemben, mire újratölt már a garázsban találja magát. Ha netán mégis felfedezik rohadtgyorsan tud poziciót váltani és újra eltünni. Aki nem tud vele hatékonyan aprítani az csakis USER ERROR!! Rendszerint golddal használják, amit esetlegesen nem tud belőni (lomha vaksi heavyk) annak esélye sincs, hogy felspottolja, hogy honnan lövik. Egyébiránt tönkre lehet lőni tankot anélkül is, hogy hp ügyileg nem sebződik, egy kilőtt láncú- motorú- tornyú- ágyúcsövű TD vagy heavy esetleg light tank halott töltővel és vezetővel kb 0 veszélyt jelent a harctéren, ezt meg 10 másodperc alatt összelövi az E25.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.