Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#77013) Warton válasza szbalogh (#77002) üzenetére


Warton
őstag

Mindenki így csinálja, én is. Én se prémmel húztam ki a 10-es tankjaimat, a Leo1 kivételével. Amúgy se a kihúzással van a gond, hanem a megvétellel.

De
1. Teljesen más egy olyan accounttal, ahol tele van a raktárad mindenféle modullal, felszereléssel stb. Mint egy csupasszal.
2. T9-ben a csaták alap accounttal veszteségesek, tehát szükséges nem kevés tartalék credit, hogy huzamosabb ideig tudd ezt csinálni anélkül, hogy másik, alacsonyabb szintű tankkal ne kelljen menni.
3. Elég optimista vagy, hogy akciókról beszélsz. Kb. fél éve már nem sok valódi akciót láttunk, ahol számottevő creditre lehetett volna szert tenni, leszámítva a megszerezhető prém tankokat. Gondolom, hogy a jövőben ez még ígyse lesz.

Saját példa:
Amikor az IS-4-et grindoltam, ami csak T9-es tank volt régebben. Kb. úgy kezdtem neki az IS-3-mal, hogy egy darab credit sem volt a kincstárban. Feltételezem, hogy a csupasz accountnál is ez lesz a helyzet T8-as tank megvásárlását követően. Pár csata után menni kellett pár kört a KV-el (akkoriban ez volt az egyedüli alacsonyabb szintű tankom, ami a mostani KV2-nek felelt meg), hogy meg legyen a credit a javításra/ lőszerre. Aztán a kifejlesztés és az IS3 eladása után újra lehetett pörögni T5-ben, hogy meg legyen a lóvé az IS-4-re. Embertelen volt számomra. Amikor megvettem az IS-4-t kb. két hétig hányingerem volt a játéktól. És ez csak a T8 és T9 közötti átmenet. A T9 és T10 között még ennél is rosszabb. Persze akkor nekem is könnyebb volt, mert nem volt gyerek meg család meg ilyen földi dolgok és rengeteg szabadidőm volt.

Ahogy itt korábban más leírta az idő is pénz, tehát az, hogy mi itt ingyen kapunk tankokat azért elég nagy illúzió. A valóság amúgy az, hogy a WG fizetés nélküli melósai vagyunk, akiknek az a feladatuk, hogy a gazdag nyugatiaknak, akik fizetnek a játékért legyenek játszópajtásaik.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.