Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#72051) Kean_Sorbo válasza ddt500hu (#72045) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Ja. Csodálkoztam én is, mert a mai napon több 4-5 ezres kört mentem vele. Gondolom a kilőtt tankok és spot miatt lett ennyi az XP, pedig egyszerű volt a csata mint egy faék. Még azon lepődtem meg, hogy az arty nem talált meg (biztos amatőr volt ;] ).

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#72052) rlazol válasza zsolthee (#72049) üzenetére


rlazol
addikt

nekem az első igazi nagy szerelmem volt ebben a játékban. Most megcsalom a P2-vel, de megvan még. Alapvetően sniper. És ha meglesz a full motor+lánc, meglesz a mozgékonyság. És bár alapvetően papír, meglepően tud pattintani, ha jól van forgatva. - emlékszel, téged is pattintottalak a t32-ben pedig közel voltál!
Nézz meg pár replay-t - egészen más stílust kér.

Szinte bármit átüt, ha jó helyen lövöd, arannyal meg végképp bármit, ami szembe jön. de nemigen használtam benne aranyat.

Próbálj meg második vonalban maradni vele, csipegetni. Használd a tűzgyorsaságát (töltésgyorsító!) de ne hagyd kinn sokáig sehol (nagyon modulérzékeny a lelkem). Amikor letisztult a kép és mindenki sántít lehet közéjük robbanni. :K

szikla mögött bujkálós fordulóharcban esélytelen.

a ráteszel egy csigaszemet, kigyúród felderre a legényeket és találsz egy jó sniperhelyet nem túl elöl, nem túl hátul, 2k spot is simán összejön a dmg mellé.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#72053) zsolthee válasza rlazol (#72052) üzenetére


zsolthee
senior tag

2 skilles a legénység és fullos rajta minden. Mozgékonynak így sem mondanám. Én először szovjet most pedig brit közepes gépeken nevelked(t)em. Megszoktam a jót, most nem találom vele a helyemet.

(#72054) rlazol válasza zsolthee (#72053) üzenetére


rlazol
addikt

hát nem fog úgy körbetáncolni egy királytigrist, mint az orosz medek, az biztos. :DDD
Viszont 350 méterről biztonsággal belövöd a teknős kupoláját. És 450-ről is jó eséllyel.
Használd eleinte TD-ként. Lapulj meg, sniperkedj, csipkedj. Ha valaki elszakad a csordától, a tied. Ha át kell menni a túloldalra, ne menj át koppanásig, állj meg 150 méterrel hátrébb és onnan oszd az áldást.

sokan írták már korábban, hogy idő megszokni a stílusát, de utána nagy a szerelem.

ha akarod a hosszú hétvégén szakaszozhatunk is, bár nem vagyok egy csúcsjátékos. De a párducokat ismerem.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#72055) #43783936 válasza zsolthee (#72053) üzenetére


#43783936
törölt tag

A párduc inkább egy papírtestű heavy.
Sok hp, szuper átütés, hatalmas dpm.
Ha ügyesen kihasználod ezt a három tulajdonságot, akkor nagyon szórakoztató.
Imádom. Szerelem volt első látásra :D
Fix helye van a garázsban.

(#72056) h1mpi válasza zsolthee (#72049) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nekem az M10 volt meg, de sírva adtam el... (Az 5K-t sirattam persze) :))

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#72057) scyllarus válasza zsolthee (#72053) üzenetére


scyllarus
veterán

Nekem is megvan a mai napig, meg is marad. 55% WR-em van vele. Az a 198 pen nem tűnik soknak, de annyira jó az az ágyú, hogy mégis mindenre elég. A sor aljáról sniper, feljebb igazi medként is használható. Abáltam már le vele T32-őt is 1-1-ben, ugyanaz a pen, hiába a nagyobb alfa, erősebb páncél, de a tűzgyorsaság és a pontosság győzött.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#72058) sith7 válasza ddt500hu (#72045) üzenetére


sith7
nagyúr

szerintem a spot dobta meg

(#72059) dfsz34 válasza xAttilax (#72050) üzenetére


dfsz34
őstag

Hogy jön ide a bulldog? Annak egy lényegesen komolyabb, gyorsabban töltő, nagyobb átütésű ágyúja van, egyedül az alfa kisebb, de ugye ott a 10-es tár, de a sima ágyú is kiváló, az nagyobb távolságra jobb (még pontosabb, gyorsabban céloz stb, stílustól függ, hogy melyiket érdemes használni). Emellett a bulldognak kiváló az ágyú depressziója, gyorsabb is, jobban lehet vele manőverezni stb.

A type62-nek f.s az ágyúja, nem is lehet egy lapon említeni a bulldogéval, az egyéb tulajdonságokról nem is beszélve, na most innentől a kérdésed szerintem meg van válaszolva, messze nem egy kategória a két tank.

Persze ha sok a kredited, akkor meg lehet kicsit erőszakolni a type62-t, de továbbra is ott a kérdés, hogy minek? Amikor a wz-k, teljesen hasonló stílusú tank(ok) messze jobbak, ha maradunk a kínai vonalon, de akár ott a bulldog is, amit tényleg lehet harcra használni.

Azt megértem, ha valakinek ez az egyetlen prém tankja, esetleg az egyetlen normális és kreditet akar vele termelni. Ez lehet egy indok, hogy miért megyünk egy f.s tankkal, de pontosan az ilyenek nem fogják az aranyat köpni belőle. Előveszem én is néha, egyébként van is aranyam benne, de komolyan nem emlékszem, hogy valaha is lőttem-e vele aranyat, talán párat. Normál lőszer, he, ezzel is össze lehet pár száz, esetleg 1000 körüli sebzést szedni, szerencsésebb körben még többet meg a spot hozzá, a kreditet hozza, ennyit tud ez a tank, eszembe nem jutna arannyal tömni, hogy de királyság a 220 pen és mekkora egy istencsászár vagyok (mert ugye a nyomoréknak a chat-beli válaszai kb errre utaltak, hogy most azt képzeli mekkora überkirály, közben csak egy sajnálnivaló agyi nyomorék, akin maximum mosolyogni és szánakozni tudok).

Mondjuk tényleg furcsa, hogy neked a bulldog ugrik be, lehet, hogy nem ismered ezeket a tankokat...

[ Szerkesztve ]

(#72060) xAttilax válasza dfsz34 (#72059) üzenetére


xAttilax
senior tag

azért a bulldog ugrik be, mert emlékszem amikor felrakta a replay-t és néztem, hogy milyen komoly átlag dmg-d van :) aztán megláttam, hogy mennyi az átlag felderített ellenség... 1.68. ez egy med érték. Szóval te a light tankot max medként használtad és most meg fikázol mást, hogy nem úgy használja a tankját ahogy kell. Értem én, hogy komoly ágyú meg minden de akkor is light!!

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#72061) #43783936 válasza xAttilax (#72060) üzenetére


#43783936
törölt tag

A spot nem növeli a VW8-at, márpedig van akinek csak az számít, mert arra áll fel. :D

(#72062) xAttilax válasza #43783936 (#72061) üzenetére


xAttilax
senior tag

Ezzel semmi probléma nincs, csak akkor ne fikázzon mást.

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#72063) Pete55555


Pete55555
addikt

Szeretem az ilyen csatákat. Az arty már csata közben dícsérte a scoutokat, és a végén is megkaptuk, hogy "superb job scouts"
Hab a tortán, hogy enyém lett a legtöbb xp is :)

Kép1 Kép2 Kép3

...Szeretem leracsniztatni...

(#72064) LobiDrg


LobiDrg
aktív tag

Sziasztok.Érdeklődnék hogy a T-44 teljesen kifejlesztve mennyire használható ha T10-be dob ? Látom nem valami acélos az átütése de goldot nem szívesen használok :)

(#72065) RCH663 válasza zsolthee (#72049) üzenetére


RCH663
aktív tag

Szia!

Mint írták mások is, a német med vonal egészen más stílus, mint a többi nemzet.

Panther: "szívószállal" felszerelve, megfelelően használva nagyon dúrva tud lenni. Ne akarj vele verekedni, mert nem arra való. Bár elölről, kicsit beforgatva szépen pattint azonos tier-ig, mindenütt papírból van.

Viszont kegyetlen pontos, és ha tudod a gyenge pontjait a többi tanknak a pantherrel azt ki is tudod lőni. A szívószál löveg tényleg vérszívásra való. Messziről apránként bármit le lehet vele gyengíteni, vagy be lehet vinni a kegyelem döfést. (Sokszor ha megszorítanak egy HT-t vaalahol, de nem tudják kilőni, mert pattint, és jó helyen van, oda nézel a szívószállal, ás vége is.)

Álcaháló kell rá, mert nagy dög és mindenhonnan kilátszik. Stílusra kicsit talán a Hellcat-hez hasonló, csak fele a sebzés, de gyorsabban tüzel és nagyon-nagyon pontosan.

Mint írták, Ha nem toptier vagy, akkor TD szerepben kell lenni.

A Panther 2 egészen más lesz, az igazi support tank, ami mesterlövésznek is jó, szerintem nagyon egyben van.

Az e-50 meg talán a legbrutálabb med t9-ben, szinte havy-ként pattint, és páncélozott elölről, de gyors, és igen nagyot harap.

(#72066) Diarmand válasza dfsz34 (#72047) üzenetére


Diarmand
senior tag

Szánalom magasfoka. Retardált kiscsákó köpi az aranyat egész csata alatt a type62-ből, 34-t lőtt, 2k sebzés mellett, a gatyája is ráment szerintem, de biztos azt gondolja, hogy mekkora játékos ő.

Ilyet én is szoktam és igen, kurva nagy gémernek érzem magam, mikor a magam kis - a te szavaddal élve - fos tankjával több sebzést kiosztok, mint a top tier nehéztankok! Képzeld, annyi aranyat lövök a type62-vel amennyit nem szégyellek! Vágod? Mi közöd neked ahhoz, hogy ki, mivel, mit és mennyit lő?

hogy azért sírok, mert kiszedtek

Pedig ez a nagy igazság, az egész hsz-edről süt, hogy az zavar, hogy nem bírtad legyűrni a kis aranyos (LOL) type-ot, téged meg megzabáltak a haverjai. Innentől nincs mit magyarázkodnod.

A type62-t egy f.s ágyúval f.s tanknak tervezte a wg, meg lehet erőszakolni a dolgot és a komoly átütésű arany lőszerrel nyomni, de tényleg nem értem minek? Amikor annyi kiváló könnyű tank van a játékban, amiket nem kell arannyal sem etetni...

Válaszoltál saját magadnak, nem tűnik fel? :C
Közel sem a legjobb könnyűtank a type62. Viszont az aranylőszerrel kb egálba kerül a többi táras hetes meddel szemben. És ismétlem magam, akor lövünk vele aranyat, amikor kell. Amikor akarunk. Engem is lőnek azzal, pedig spotterben ülök.

Az egyik következő csatában egy másik type62 szintén... ...holott csak egy szánalmas szerep tévesztett idióta.

Tedd már fel a két replayt, mert sanda gyanúm, hogy az egyiknek volt lehetősége a flankra, a másik meg nem :U Ha nekem sincs lehetőségem, akkor biza töltöm az aranyat. Tíz van nálam, van, hogy ellövöm.
Btw szereptévesztett idióta? Mivel a type62 nem hagyományos spotter, így nem hiszem szereptévesztett idióta lenne, aki medként akarja használni.

Hogy jön ide a bulldog? Annak egy lényegesen komolyabb, gyorsabban töltő, nagyobb átütésű ágyúja van, egyedül az alfa kisebb, de ugye ott a 10-es tár, de a sima ágyú is kiváló, az nagyobb távolságra jobb (még pontosabb, gyorsabban céloz stb, stílustól függ, hogy melyiket érdemes használni). Emellett a bulldognak kiváló az ágyú depressziója, gyorsabb is, jobban lehet vele manőverezni stb.
A type62-nek f.s az ágyúja, nem is lehet egy lapon említeni a bulldogéval, az egyéb tulajdonságokról nem is beszélve, na most innentől a kérdésed szerintem meg van válaszolva, messze nem egy kategória a két tank.

Ez a legjobb! :C
Ha te magad is elismered, hogy pl a Bulldog messze jobb, mint a type, akkor a faszér sírsz, hogy aranyat töltünk bele páran, hogy kompenzáljuk egyéb gyengeségeit :U

A második hsz-ed többi része kb arról szól, hogy megkérdőjelezed azt, hogy minek játszik valaki egy szerinted használhatatlan tankkal. Nem nagyon van értelme nem csak ennek, hanem az egész hozzászólásodnak...
ennyit tud ez a tank
Tehát inkább nem töltesz be aranylőszert és bukod a csatát, mintsem esetleg levetkőznéd ezt a nagyon gyenge sznob álarcot, hogy te nem lősz aranyat, mer' az skilless-ség. Hagyjuk már a szar dumát csávó. Én inkább betöltöm ha muszáj és lövök kétezret vagy afölöttit és megpróbálok mindent megtenni a győzelemért. És ezért lennék szar-szemét-szánalmas alak? Mert teljesíteni és nyerni van kedvem? Gondolkodjunk már, mielőtt leírunk valamit.

(#72060) xAttilax
A type-pal még ennyi sem, 1,14 a felderített gépek száma. De ő nem medként játszik vele. Tudod mi az érdekes? Hogy nem is oly rég írtam a topicba, hogy dfsz kikúrt nagy kemper. Elég csak megnézni a nem-light tankjaival a felderített ellenségek számát és nyeríteni/fuldoklani lehet a nevetéstől. Medekkel 0,33 és hasonlók. Konkrétan a spottereken kívül NINCS olyan tankja, amivel átlépte volna a számára bűvös 1,0 meccsenkénti felderített ellenségek számát. De még batchattel sem :DDD

De azért ő szid másokat :U

(#72067) dfsz34 válasza LobiDrg (#72064) üzenetére


dfsz34
őstag

Szerinted? Gyakorolj a most említett type62-vel arany nélkül és akkor lesz benne gyakorlatod :)

Viccet félretéve, szemből ne támadj csak olyant, akit biztosan tudsz sebezni (wattafak td-k meg a társaik a papír tankok). Gyenge pontokat csak elméletben lehet meglőni, a gyakorlatban ha szembe állsz egy nagyobb vassal, akkor egyrészt ő nagyobb puszit fog adni, másrészt nem tudod/mered megvárni a teljes becélzást és úgy meg felejtős a gyenge pont (rossz rng mellett még teljes becélzásnál is felejtős).

Nem tudom melyik ágyúval nyomod, de D-25-44-nek borzalmas a célzás ideje, azzal tényleg csak közelről szabad lőni. Ha rád néz egy E5 vagy brit nehéz, azok fele ennyi idő alatt már becéloztak teljesen, neked meg még mindig szűkül :) Szerintem az LB-1 jobban fekszik a klasszikus med stílushoz.

Úgyhogy marad a sunnyogás meg a flankolás. Elméletileg lehet vele tornyozni is, pattintani tud, de ahhoz nagyon jó pozíciót kell találjál, mert depresszió az nem nagyon van. Elég gyors a tank, mozogni kell vele pontról pontra, ha találsz magányos bölényt (TD-t), akkor meg a seggébe beállsz vagy leláncolod és kiszeded.

(#72066) Diarmand Rendben, te vagy a király, a 220-as pen a type62-ben megsemmisítő dolog. A tudásod meggyőző. Így rendben vagyunk? Azért ha szembe kerülsz egy jumbo-val, akkor próbáld meg egyedül kiszedni :) Továbbra is állítom, hogy én jót szórakozok az olyan helyzeteken, mikor jön a nagy arc arany gyerek, aztán megszenved még egy kisebb tier tankkal is, utána meg (mivel ő is érzi talán, hogy kicsit nagyon szánalmas) a chat-ben "jókat" lehet beszélgetni.

[ Szerkesztve ]

(#72068) sith7


sith7
nagyúr

nem ide

[ Szerkesztve ]

(#72069) ddt500hu válasza Diarmand (#72066) üzenetére


ddt500hu
veterán

Hol egy popcornzabáló szmájli? :)

(#72070) sith7 válasza ddt500hu (#72069) üzenetére


sith7
nagyúr

(#72071) dfsz34 válasza ddt500hu (#72069) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem kell, mert elismertem a tudását, gondolom ezt várta, megkapta :)

(#72072) LobiDrg válasza dfsz34 (#72067) üzenetére


LobiDrg
aktív tag

Löveg tekintetében az LB-1-re gondoltam :) Akkor trükközni kell vele.Medekkel még nincs nagy tapasztalatom most kezdtem el őket hajtani.Gondolom érdemes lesz álca skillt raknom rá.A T43-at a végére nagyon megszerettem és azzal is el tudtam lenni T9-ben.Azért a biztonság kedvéért megnézem teszt szerveren hogy miképp muzsikál.Jövőhéten akcióban lesz a T44 és meg szeretném venni de ha nem jön be akkor más lesz mert van pár gép ami ki van fejlesztve és érdekel is :)

[ Szerkesztve ]

(#72073) fradi81 válasza LobiDrg (#72072) üzenetére


fradi81
veterán

"T43-at a végére nagyon megszerettem"

Akkor a t44-et már a közepére meg fogod szeretni :)

moto g72, Ninebot d28e

(#72074) ddt500hu válasza dfsz34 (#72071) üzenetére


ddt500hu
veterán

Nem gondoltam, hogy ilyen hamar megadod magad. Sic transit gloria mundi.

#72070) sith7 :R

[ Szerkesztve ]

(#72075) #43783936 válasza ddt500hu (#72074) üzenetére


#43783936
törölt tag

Nem adta meg magát, csak szelektíven olvasott. :D

(#72076) ddt500hu válasza #43783936 (#72075) üzenetére


ddt500hu
veterán

Csak úgy tesz. :)

(#72077) PAWI


PAWI
tag

Sziasztok, senki nem találkozott még ilyennel: [72048]

Esetleg nem tudnám az ő accountjáról a a magaméra átküldeni valahogy a felét az aranynak, ha már így alakult?

(#72078) #43783936 válasza PAWI (#72077) üzenetére


#43783936
törölt tag

Írj a supportnak, hátha megoldható a dolog.

(#72079) Stigma.HC válasza PAWI (#72077) üzenetére


Stigma.HC
senior tag

Szia

Próbálj előtte ide írni [link] itt talán többet tudnak segíteni ilyen ügyben.

"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

(#72080) Diarmand


Diarmand
senior tag

Mogyesz75, ddt500hu elolvasta ő és fel is fogta amit leírtam, csupán túl sokszor bonyolódott már velem vitába és jött ki minden esetben szarul ahhoz, hogy ismét tegyen egy próbát és próbálja menteni a hülyeségeit. Ilyen egyszerű.

(#72081) Veatta válasza Pete55555 (#72063) üzenetére


Veatta
aktív tag

E 100 nem volt kill stealer kicsit sem :)

(#72082) PAWI válasza Stigma.HC (#72079) üzenetére


PAWI
tag

Köszi nektek! Írtam, kíváncsi leszek. :R

(#72083) Pete55555 válasza Veatta (#72081) üzenetére


Pete55555
addikt

LOL tényleg :D

...Szeretem leracsniztatni...

(#72084) v!ct0y


v!ct0y
veterán

Hát ez a tog egy rakás szar :DDD

(#72085) ddt500hu válasza v!ct0y (#72084) üzenetére


ddt500hu
veterán

T6-ba nagyon adja! :DDD

(#72086) gy-daniel


gy-daniel
tag

Legjobb tank!! Csak ne legyen nagy a pálya, és arty sem tesz jót, ha van:). Bár most mindenhol TOG-ot fogunk látni... Én még akcióban vettem, de így kaptam 3500 goldot legalább. Jah, meg a kv-2-őt sem szeretem, ha Togolok:). /nehéz elfutni előle :D / (Mostani csatában is 7db tog volt...)

[ Szerkesztve ]

(#72087) dfsz34 válasza v!ct0y (#72084) üzenetére


dfsz34
őstag

Vannak "specialisták", azoknak valók az ilyen tankok, mint a tog, de lehetne még sorolni... :) A kreditet viszont elég megbízhatóan szállítja, kb 18-20e nettó körönként prém nélkül. Akinek nincs más prém tankja és bírja az idegesítő lassúságot, annak jó kis farm tank.

A könnyű tank téma. Amikor a könnyű tank kb annyit lő össze, mint a két következő tank. Éppen hogy megnyertük, balf.sz jóskáék a nehéz tankokban majdnem elbaltázták. Azt nem tudom, hogy tudtam volna-e rammolni az is6-t, de láttam, hogy már nem tudok betölteni, mondom megpróbálom teljes gázzal, ha belepusztulok is, talán kirammolom, de előbb kiszedték. Ja és igen, az is6-ra aranyat töltöttem, a sasszeműek felfedezhetik. Idő hiány és a házak között nem lehet jól flankolni, na meg forgatott is6, ez tényleg nem papírkutya, nagyjából ennyi az indokom az arany használatra. Legfőképpen az idő hiány, ha lett volna több idő, akkor megflankolom valahogy. Na én csak ilyen egészen kivételes esetekben töltök aranyat és mégis talán egész jól megy vele, de hát csak ennyire elég a tudásom :) Az egy más kérdés, hogy az is6 is aranyat köpött, de az már legyen az ő hülyesége.

Nagyon szeretem a T71-t, gyorsaság, félelmetesen jó kamo, tűzerő, brutális látótáv (per pillanat így áll: 457/519m). Ha várhatóan nerfelik és tönkreteszik a bulldogot, akkor majd megyek ezzel szórakozásból, addig csak a napi duplákat, mert a bulldog hasonló stílusú de tényleg még jobb tank több vonatkozásban is.

Map: Sand River T71 3 225 (x2 minden nap az első csatáért) 34 285
Csatában elért Achievement 2 Kiválóság jele, Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

[link]

(#72088) scyllarus


scyllarus
veterán

Én nem is fogom elővenni egy darabig (vasárnap lesz meg, ha minden igaz). Megvárom, amíg a paradicsomok rájönnek, hogy nem tudják használni. Addigra a TOG-tenger indukálta arty-áradat is csillapodik majd. Utána jó lesz vele játszani.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#72089) PAWI válasza dfsz34 (#72087) üzenetére


PAWI
tag

Én is imádom a t71-em, Nálam örök darab lesz szerintem. :K Jó meccs volt, grat.

(#72090) dfsz34


dfsz34
őstag

Egy jó kis weboldal:[link]

Le lehet kérdezni, hogy melyik tankokkal megy jól és melyikekkel rosszul (betöltés után a wn8 suggested tanks)
Nekem az top5: bulldog, t37, batchat, lorraine és a T67
és a top5 sz.r: m4 sherman, sta-1, T-34 (az orosz), superpershing és chi-ri

hm a bulldog,t37 és t67 sejtettem, de a batchat meg lorraine meglepő, hogy ennyire adja

az sta-ra csak most raktam fel a top löveget, nem tűnt fel, hogy ilyen sz.r
az sp-n is meglepődtem kicsit, bár a 170pen az kevés, főleg, hogy rengetegen full arannyal nyomatják

az m4, t-34 érdekes, nem tűnt fel, hogy ennyire sz.rul ment velük a játék
a chi-ri az nem meglepetés

[ Szerkesztve ]

(#72091) dfsz34


dfsz34
őstag

A TOGnak hála, új sebzésrekord az E-25-el :)

Map: Ruinberg E 25 4 100 (x2 minden nap az első csatáért) 65 826
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

[link]

(#72092) mtade válasza dfsz34 (#72091) üzenetére


mtade
aktív tag

A Tognak hála az ötös japánra lett meg a tankász, himmelsdorfon a 3as togszakasz ùgy gondolta, hogy nekik csak 3x kell R betűt nyomni és win... :) 1000dmg és 2000 spotdmg lett a vége...

Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford

(#72093) Angel1981 válasza PAWI (#72048) üzenetére


Angel1981
veterán

Egy próbát megér, de félek, hogy ezt buktad - de ne legyen igazam.

Majd írj légyszi, hogy mi lett, mert érdekel!

(#72094) jano_77


jano_77
nagyúr

T-34.....de a játékban nem így néz ki!? Ez tényleg ez a típus?

Sokkal inkább hasonlít egy T-54_re :U

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#72095) Drenadar válasza jano_77 (#72094) üzenetére


Drenadar
veterán

az elméletileg egy t-55-ös :)

(#72096) jano_77 válasza Drenadar (#72095) üzenetére


jano_77
nagyúr

Terror házában ennyire értenek hozzá a bizti őrök akkor. ;]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#72097) Drenadar válasza jano_77 (#72096) üzenetére


Drenadar
veterán

Hát t-34 biztosan nem! :D

http://www.terrorhaza.hu/hirek/rolunk/szabadon_a_terror_hazaban.html

"A múzeumba lépõt egy T-54-es tank fogadja, amilyet 1956. november 4-e után a szovjet csapatok használtak. Az ágyú csöve a látogatók felé irányul. A háromemeletes, körfolyosós ház belsõ udvarán az épület tetejéig érõ tablón 3500 áldozat fémlemezre maratott arcképe látható"

de sztem ennek sem szabad hinni, mert a t-54 -es sem így nézett ki pontosan :D

[ Szerkesztve ]

(#72098) Pete55555 válasza jano_77 (#72094) üzenetére


Pete55555
addikt

T54/55
És a Terror házában nem szabad fényképezni ;]

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#72099) KaLeun válasza Veatta (#72081) üzenetére


KaLeun
senior tag

Most volt az ellenfélnél egy hasonló Top Gun IS-7, természetesen a büntető "gg" az nem maradt el.

Cila

(#72100) zsolthee


zsolthee
senior tag

Köszönöm a tanácsokat a Pantherrel kapcsolatban. Eldöntöttem, hogy a Hellcat-stílust próbálom ki vele. Most azt vettem vissza 2 napja és a nerf nem volt rá rossz hatással: brutálisan jó az ágyúja, 2 ászt is akasztottam vele tegnap és tegnapelőtt.
Visszatérve a vérszívóra: türelmesebb leszek vele, mert az E50 tetszik, must have... :) De ha eljutok addig, pantherek repülnek. Mert melyik a legnagyobb király med, a legnagyobb fun???
A Cromwell.
Aki mást mond, hazudik! :D Megvettem akciósan az utódját, de nem akarom áttenni a legénységet. :N Nagyon baba kis tank, ilyet még nem tapasztaltam egyik ágon sem. Mint egy vipera. Észreveszem a gyenge pontot és már ott is vagyok. Vezetőn még csak javítás van és 6th sense sincs, de úgy ment mint a golyó. Milyen egy jól képzett legénységgel és mindenféle extra felszereléssel? :Y
Ha valaki nem figyel, pikk-pakk lebontom. Szinte minden csatában akad egy két áldozat akit körbetáncolok. :))
Esélyük sincs. ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.