Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#67109) vhw válasza zsolthee (#67106) üzenetére


vhw
addikt

A harminc ki tudja hány térkép közül van egy(!) ilyen, amin ezt el lehet játszani.
Mellette van legalább ~10 olyan, amin gyakorlatilag nem lehet mit kezdeni scouttal - egy alulfegyverzett med szerepbe kényszerítenek.
Van megint jó pár, amin néha összeakadhat egy jobb csata, ha olyan a csapat, vagy nem lakják be az ellenséges med tankok a terepet. (itt se a spoton van a hangsúly, csak elég tagolt a táj, hogy lehessen sunnyogva lőni - gyorsan lelécelni)

A végére marad olyan ~5 térkép (malinovaka, murovanka, prohorovka, highway, red shire) amin valóban lehet csinálni valami érdemi spotolást.

A jelenlegi irány meg az, hogy még ezek közül is heavy-baráttá alakítanak - a még ez után érkező friss térképekről nem is beszélve...

(És itt nem csak a könnyű tankokról van szó, hanem a páncélzat/torony nélküli TD-kről - Nashorn, Dmax, ARL stb... - lassan már nem lehet 200-300 méternél távolabbi lövést leadni; a tegtöbb T8 alatti TD pedig képtelen effektív harcra ilyen távolságból)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.