Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#61047) dfsz34 válasza Mclovin (#61037) üzenetére


dfsz34
őstag

Hát, a fene tudja, 800 átlag sebzés 400 csata után, szerintem nem túl acélos. 850 kéne a zöld szinthez wn8-ban. Azt azért már 200 csata után illene megcsinálni átlagban. A pro szint 1575 vele, magasan van nagyon, de szerintem ahhoz már erős arany használat is kell, mert ha nagyon alulra kerül, akkor kevés lehet a normál lőszer és ha az ilyen csatákban kevés sebzéssel zár az ember, akkor az lehúzza az átlagot szépen.

Azt is tudni kell róla, hogy a nagy ágyúval kel életre, sőt inkább azt mondanám, hogy amikor az első skill sor (hatodik érzék és kamo) felkerül rá, akkortól már komolyan kell venni.

Kb 200-250 csata kell az első skill sorhoz vele, azaz szerintem 250 csata után érdemes átlagot is nézni. Szerintem neked érdemes lenne jobban elmélyedni a használatában. Nekem 164 csata után 1125 az átlag, de soxor érzem, hogy még bőven volna mit tanulni a kezeléséről. Főleg a teljes skill sor hiányzik, a hatodik érzék segítene sokat, a 3 100% kamos legénnyel meg egy szellemmé válna a tank, a rádiós látótáv növelője meg megdobná a látótávot és ahogy QB mondta (bár a t71-re, de abszolút igaz a hellcat-ra is), hogy látótáv = élet.

A használt modulok is fontosak lehetnek, én optika, bino, töltésgyorsítót használok. Látótávra rágyúrva, már 5 ászom volt vele eddig, úgyhogy nekem bevált. Mozgok vele sokat, azért kell az optika, de ha védenem kell egy pontot (a kempelés pc megfogalmazása :) ), akkor meg a bino fog segíteni. Kell rá mindkettő.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.