Hirdetés

2020. április 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-13 02:08:09

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#551) jano_77 válasza Atlantis (#544) üzenetére


jano_77
(veterán)

Simán nézhetnék a WN6 vagy akár már a WN7 értéket és a szűrésbe bevehetnék ezt is!
De ami az én és jó pár ember véleménye - akikkel játszottam már együtt -, hogy semmi szűrő nincs ebben a játékban......SŐT!.....sokszor kell várni 1 percet vagy többet, mert a drága MM addig csűri-csavarja, míg össze nem tesz egy teljesen retardált csapattal. Többször tapasztaltuk, hogy ha többet kell várni, akkor ott bukó van. :W
Amúgy írtam, hogy nem a 2 szinttel van a bajom, hanem azzal, hogy olyan "vörösökkel" - agyhalottak - tesz össze a játék, hogy mikor kitol az ellen elé és én belé lövök, még Ő kérdezi meg, hogy most ezt miért?!?
Fogalmuk sincs az ilyen kreténeknek a játékról.....nem mondom, én sem vagyok pro, bőven van még mit tanulnom, de akkor is......heavy-kel campelnek a bázisokon, vagy éppen hegyeken, vagy éppen egy scout tank arra a kérdésre, hogy vajon miért a heavyk takarásában a város felé halad ahelyett, hogy a másik oldalon spottolni azt feleli, azért mert Ő egy alap tank.....menjen az anyjába vissza az ilyen láma és törölje le a játékot a gépéről! :Y :W
Biztos vagyok benne - bár nem értek a programozáshoz -, hogy meg lehetne oldani azt, hogy a nagyjából egy szinten lévőket tegye össze egy csatába! Még azzal sem lenne baj, ha lenne egy-két kretén, de ki lenne egyenlítve a két csapat, de nem 1x és nem is 2x volt az elmúlt 2 napban nekem is olyan, amit Mcray leírt, hogy a csapatom full vörös 400 alatti WN6-al, míg az ellenfélnél 1000 alatt nem is voltak, több 1800 feletti illetve nagyobb részt 1200 felettiek.......biztos kiegyensúlyozott így a csata és van miért küzdeni!? :U :F :o

(#550) munnergep: én el szoktam ismerni, mikor balfasz voltam és azért haltam el ideje korán.....de mikor azért halok meg, mert a sok retardált faszkalap campel és baszik segíteni, mikor látják, hogy többen is lőnek vagy mikor 3-ad magammal tartjuk fel egyik oldalon az ellen 10 tankját, a másik oldalon pedig a mi 10 tankunk nem tud átvergődni a maradék pár tankon.....na ez felbassza az agyam nem kicsit!

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#552) Bingisz válasza Atlantis (#544) üzenetére


Bingisz
(addikt)

Szerintem a mostani MM-el egy baj van: sikerült teljesen megerőszakolni a platoonkezelést. Régen volt a sok sírás az egy oldalra került platoonok miatt. Most gyakorlatilag addig nem dob be, amíg nem talál egy másik platoont amit bedobhatna a túloldalra. Ha ti két tier 5-el vagytok például, és csak egy tier 7 platoon várakozik, akkor biztos, hogy bekerültök a tier 7 csatába úgy, hogy az ellenfélnél még az alul lévő arty is tier 6. Ennél szerintem nincs bosszantóbb dolog a játékban.
Azt viszont csak halkan említem meg, hogy ez a sok sírás eredménye.
Arra leszek még kíváncsi, hogy mi lesz itt a tier 10 artykkal a random csatákban...

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#553) Fel válasza Mcray (#547) üzenetére


Fel
(addikt)

Nem véletlen! Igenis jól látható oka van.. A tegnap nekem is irtó ratyi lett: [link]. Ennek ellenére semmi összeesküvést nem látok, keresek mögötte. Egyszerűen irtó gyenge a játékosállomány, amivel a wg nem tud semmit sem kezdeni.
Érdekes, hogy korábban úgy tapasztaltam, késő estefelé érdemesebb próbálkozni, tegnap a szar csaták nagy része este jött össze (folyamatos lemmingezés, egy-két oldal üresen, stb..).

(#554) sequator


sequator
(senior tag)

A tegnapi nap nekem is borzasztó volt. A T-34-85 és a GwPanther még 1-2 csatából duplázva lett, de aztán vége:
JgPanther: folyamtosan T9esek közé kerültem, éppen csak átlagos játékosként sokszor az első ötben végeztem.
Tiger II: T9-es T10-es csaták egymás után, lemmingek és camperekkel egy csapatban.
Panther II: ezzel meg aztán végképp kiteljesedett a nem létező szopó ág, T10-es csatában a szívószál löveggel 5. lettem, a fele T9es és T10esünk mögöttem a csata végi összesítőn

Már éppen ki akartam lépni, de mentem egy kis lazító kört a micromausszal, ami hozta az elvárt szintet. :)
Ezen felbuzdulva mentem egyet a JgPantherrel, az legalább sikeres volt, bár nem sok XPt ért, mert a másik oldalon volt a nagyobb csata.

Ezután ismét folytatódott a szenvedés a két 'nagymacskával', sajnos nehezen tudok belenyugodni, hogy nem sikerül legalább a napi duplát megcsinálni. Úgy érzem a tegnapi nap jó lecke volt, hogy ezen változtassak.

sautia

sequator

(#555) GaburroSan


GaburroSan
(aktív tag)

HA még nem volt akkor itt [link] lesz majd a kövi Type nyerési lehetőség! Persze majd ha kijött a 8.5 ;)

(#556) Angel1981 válasza zozimoto (#521) üzenetére


Angel1981
(veterán)

Ez nem semmi, gratula! :R

(#557) munnergep válasza jano_77 (#551) üzenetére


munnergep
(senior tag)

De feleslegesen ne nyomd fel az agyad rajta, hiszen 3an feltartottátok az ellen nagy részét!
Ha közben szívtad az életerejüket lefelé, akkor ismét jól végezted a dolgod. A noobmeter meg szépen tükrözi, hogy tanulsz-e mindenből vagy sem. (nézd meg az effi növekedésem és a wr-em az első 3 grafikonon. Köszönőviszonyban sincsenek :))

[ Szerkesztve ]

"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up." / "Dr.Schultz, five thousand dollar ni##er, is practically my middle name."

(#558) jano_77 válasza Bingisz (#552) üzenetére


jano_77
(veterán)

Ezt ki is felejtettem! Pontosan így jártunk, amit leírtál.
2db 5ös tankkal bekerültünk egy T7-es csatába, szemben egy 7-es pro szakasz.......a festéket nem tudtam lepattintani egyik tankról sem!?! Akkor miről beszélünk?!?
Amúgy az artys dologról csak annyit, hogy nekem többször volt olyan, hogy egyetlen arty sem volt a csatában. Viszont volt olyan, hogy 6-8 felderítő egy oldalon.....no arty!
Persze volt olyan is, mikor berakott 4 arty-t is a csatába!
Olyat is ritkán láttam eddigi 5xxx csatám során, hogy egy scout tank legyen a TOP tank!?!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#559) Mcray válasza Atlantis (#549) üzenetére


Mcray
(senior tag)

Alexwolf

Ha ezzal azt akartad mondani hogy hülye vagyok, akkor bocsi, de a történtek után nem tudom értékelni :)

Atlantis

Nekem is van 3 bukós szabályom. Nem tartottam be. Mégis mit vártam? Azt hogy Wargaming emlékeztet majd rá? Lófaxt.

Legalább elővettem a világ legjobb egyjátékos taktikai RTS-ét és fergetegeset játszottam vele éjjel. Pont ezt a pályát:
Warfare

[ Szerkesztve ]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#560) Atlantis válasza jano_77 (#551) üzenetére


Atlantis
(veterán)

Tudom, hogy bosszantó, de sok sebzést az ilyenek ellen lehet elérni, mert biza jó eséllyel az ellenséges csapatba is jut belőlük bőven. Ha mindenki közel egy szinten lenne, lehet, hogy a győzelmi arányod növekedne, de a sebzésátlagod és ezzel a XP és kreditbevételed csökkenne. Legjobb példa erre, ha században mentek, csak ott kompenzálva van valamelyest ez a tény, mivel győztes csaták jobban fizetnek, mint random csatában. Században ugye jó eséllyel közel azonos tudású játékosok játszanak egymással, jobban eloszlik a sebzés, a személyenkénti bevétel csökken, persze kinek mi a fontos, én a győzelemnél többre tartom, ha sok sebzést tudok kiosztani.

Bingisz: ez igaz. Mi ha szakaszban megyünk, igyekszünk 3 azonos osztályú és típusú tankot betenni. Pl.: ha 3 T9-es HT-vel indulunk, az esetek 90%-ban T9-es csatába kerülünk mi vagyunk a 3 top tank. Onnantól meg szüret. :)

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#561) jano_77 válasza Atlantis (#560) üzenetére


jano_77
(veterán)

Ezzel nincs is baj, egyet is értek.....de mikor senki nem segít neked és az ellenféltől meg rád ront 3-4 tank, akkor ne mond nekem, hogy mind a 4 kinyírod, mert akkor Ők tuti nem lőnek rád! Aztán meg baszhatod az egész csatát csak nézni tudod, hogy a sok marhát hogyan lövik halomra és megy fel a pumpa! :W :O

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#562) Atlantis válasza jano_77 (#561) üzenetére


Atlantis
(veterán)

Dehogy nyírom ki, annyira én se vagyok jó játékos. Ez ilyen, tudom, érzem, nap mint nap, hogy bosszantó. Viszont azért ez nem általános (még) és cserébe vannak nagyon jó csaták (nyerők és vesztesek egyaránt), amik miatt játszik az ember tovább. Ha ezek nem lennének, már nem foglalkoznék a játékkal.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#563) AlexWolf válasza Mcray (#559) üzenetére


AlexWolf
(senior tag)

sosem mondanám, hogy hüle vagy....mert Azok ezt is látják! :)

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#564) Axel007


Axel007
(tag)

Sziasztok!
A JagdPanther után merre érdemes elindulni, vagyis melyik hatékonyabb a Ferdinánd vagy a JagPanther II?

(#565) Bingisz válasza Atlantis (#560) üzenetére


Bingisz
(addikt)

A győzelmi arány is beállna 49 százalék körülre, de lehet, hogy annál is kevesebbre, mert több lenne a döntetlen.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#566) Tenken válasza Pocok256 (#537) üzenetére


Tenken
(őstag)

Egy tank megítélésekor az elit státsz alatti állapotukat kell figyelembe venni, egy minimum 100%-os legénységgel, esetleg a megfelelő modulokkal felszerelve.

Az, hogy az elején ki mit szerencsétlenkedik össze kicsi érdeklődést vált ki. Az 50% legénység a minimum. Nyilván semmire sem lesz jó, de kevés pénzért lehet rögtön 75%-ra képezni őket. Én ezt nem szoktam meglépzni T5 alatt, de szvsz érnének meglepetések átlépett tankoknál, ha egyszer maxos legénységgel próbálnám őket...

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#567) AlexWolf válasza Tenken (#566) üzenetére


AlexWolf
(senior tag)

az biztos. a 17x%-os T1 Cunningham amit használok oszt rendesen! :)

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#568) jano_77 válasza AlexWolf (#567) üzenetére


jano_77
(veterán)

Sosem értettem meg az ilyen embereket, hogy mit élveznek abban, hogy egy full felszerelt 1-es tankkal, amiben ül egy 3 skilles legénység, leírtják a teljes csapatot?!? Ezzel elveszik a kezdők lelkesedését is! Vagy a fentebbi osztályokban már nem terem babér?!? :F

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#569) [HUN]Dani válasza Axel007 (#564) üzenetére


[HUN]Dani
(őstag)

Ez szerintem attól függ, hogy a mozgékonyabb vagy a páncélozottabb td tetszik jobban. Jgp2 fürge gép, cserébe elég papír, Ferdi jóval lomhább, de jó a fronthullja. Ágyú mindkettőn ugyanaz. Mivel a Jgp ágról haladsz, így talán a Jgp2 mellett szólhat az, hogy arra van motor kifejlesztve míg a Ferdire nem biztos, hogy van. A Ferdi ugyebár porsche motort használ amit a TigerP ágról kap. Nekem Ferdim van és nagyon állat gép.

magyarsrac

(#570) Pocok256 válasza Atlantis (#539) üzenetére


Pocok256
(veterán)

Nem nem td módba játszok nyugi ;]
De ne mond már, hogy a tier 4 es artyval bármit is tudsz csinálni egy tier 8 as heavy ellen .... konkrétan semmit ... 1600 hp -ja van kb abba sebzel nagyon jó esetben 90 et de ahhoz már nagy mák kell... van 15 töltényed (asszem), szóval ha mindet bele lövöd a tankba akkor sincs esélyed megölni és akkor még csak ott vagyunk, hogy 1 tankot egy picit megsebesítettem és már lőszerem sincs max scoutolhatok az artyval :DD

Konkrétan ez a tier 8 vs tier 4 még artyknál is idiótaság...

Persze lehet csóri módon is játszani és last hitelni a tankokat, hogy kapj egy kis zsét, de a lényegen hogy kb semmit nem értél a csapatodnak nem változtat...

[ Szerkesztve ]

Samsung S10e; MSI GS65 8RF Stealth Thin;

(#571) Bingisz válasza jano_77 (#568) üzenetére


Bingisz
(addikt)

Miért baj az ha valaki megunja a magasabb tierekben a 15 perc kempelést, és lenyom pár pörgőssebb csatát az alsóbb tierekben?
Nehogy már ne lehessen játszani low tierben, csak amikor grindelsz valamit....

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#572) AlexWolf válasza jano_77 (#568) üzenetére


AlexWolf
(senior tag)

de terem, viszont én élvezni szeretem a játékot, amivel játszok.
Ha éppen ahhoz van kedvem megyek pár kört az 6 darab 100%-os legénységgel felszerelt Tier1-es tankommal, ha olyan kedvem van, akkor a 8-10 darab tier 5-ösömmel, ha meg olyan akkor a tier 10-esekkel. Ja és a többi tier1 és tier 10 közti összes tankommal. plusz artykkal és TD-kkel.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#573) Atlantis válasza Pocok256 (#570) üzenetére


Atlantis
(veterán)

Lehet, hogy 90-et sebzel neki, de kiütsz 1-2 tagot a legénységből, modult teszel tönkre és máris kiherélve érzi magát és könnyebben lenyomják a csapattársak (gyógyítani, szerelni is csak egyszer tud (még)). Amúgy keress kisebb célpontokat, nem kötelező a legnagyobbat lőni (bár azért arty-val illik) és nem mindig tesz T8-as ellen. T4-es szint nem a legkönnyebb arty-val, ez tény, de nem kell túl sok XP a T5 szinthez (ami meg szerintem a legunalmasabb).

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#574) jano_77 válasza Bingisz (#571) üzenetére


jano_77
(veterán)

Szerintem ez beteges dolog ennyi....mint a Pedok....vhol Ti is azok vagyok......a kis tudatlanok között, akik azt sem tudják, hogy a W gomb az előre a tankon - na jó, ezt valszeg tudják, de pl artynál elképzelhető, hogy az "isten" nézetet nem tudja - és ezek között élvezitek ki, hogy mekkora császárok vagytok!? Biztos jó csaták lehetnek az ilyenek. Általában nekem nem azzal szokott a gondom lenni, hogy veszítünk, mert nem a nyerés érdekel, de ahogyan veszítünk az már tud bosszantani! De nem megyek le 1-es tankok közé, hogy megalázzam a kezdőket, mert nekik 50%-os legénységű, full alap tankjuk van, amit nem tudnak még használni, nem ismerik a pályákat, ezzel szemben Ti oda mentek a full felszerelt tankokkal 3 skilles legénységgel, minden pályát ismerve és azt gondoljátok, hogy Ti vagytok a királyok......www.szanalmas.hu

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#575) Djuree válasza jano_77 (#574) üzenetére


Djuree
(félisten)

én még nem próbáltam, de párszor biztos jó móka :K egyszer t10-el is beszabadulnék t1-ek közé szivesen :DDD
hmm, lehet fel is szerelem a minimaust minden jóval sztán go :C

[ Szerkesztve ]

I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

(#576) Pocok256 válasza Atlantis (#573) üzenetére


Pocok256
(veterán)

42500 xp kell a tier 5 höz és a vicc, hogy az egész arty ágon amin vagyok kb ez a tier 4 es lenne a legerősebb .. HA nem rak össze ilyenekkel hanem csak tier 5-6 os tankokkal akkor bőven meglövöm a 2k dmg t meg a 2-3 ellenfélt is fixen le one hitelgetem.... szóval iszonyat jó lenne a tier 4 es arty ha nem pakolna össze tier 8 al... Tier 5 arty meg egy hulladék lesz ugyanúgy mint a tier 6 is ezen az ágon.. legalábbis a páncélátütést és a sebzést nézve :(

Samsung S10e; MSI GS65 8RF Stealth Thin;

(#577) virkir


virkir
(veterán)

Na látom megvolt a szokásos napi szarMMidiótacsapattársak mantra.
Akik ezt nyomják folyamatosan a büdös életbe nem fogják elérni nehogy az unikum de még a great szintet sem.
Rinyálás helyett befolyásold TE a mecsmékert. Ez a kulcsa mindennek.
De nézzük a mesterfogásokat.
Első és legfontosabb... dicsérd a csapatodat lehetőleg személyre szabottan akik a legtöbbet teszik az adott kör megnyeréséért (top tank, scout bázison, esetleg arty mögött kempel, bőszen lő a hegyen, háztömbön keresztülmert mert ugye a tank szétlő mindent az a kurva hegy meg csak elfogy előbb utóbb).
A leghatásosabb ha a gay, cocksucker, retard, moron angol kifejezéseket fűződ szép kerek gondolatokká és célzottan eljuttatod a megfelelő játékosnak.
Hatásos lehet még felhívni a figyelmüket a játék mellőzésére és inkább mással kéne foglalkozniuk, amikor ott van kéznél esetleg a családfő, apuka parlagon heverő szerszáma.
Majd a negyedik, ötödik bukó után lépj ki a játékból és foglalkozz mással, rotáld fel a kertet elvégre itt a tavasz, rugdosd meg a kutyát az sosem árt, már csak feszültség levezetésképpen se, esetleg az elvetemültek kényeztethetik a feleséget, barátnőt de az nem annyira férfias tevékenység.
Majd ha eltelt egy kis idő lehet ismét próbálkozni a játékkal, meglátod teljesen más játékostársak fogadnak és beindul a win széria.
Ezeket a taktikákat lehet finomítani például a szerverválasztással mert siemkanoob úgy is csak rábök a play gombra a játék meg alapból az 1. szervert tölti, ergó a 2.-re csak a megfontolt, terv szerint játszók lépnek elsősorban.
Ezek az alapok az eredményes fejlődés felé vezető úton de hidd el a jó eredmény kulcsa a TE kezedben van.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#578) AlexWolf válasza jano_77 (#574) üzenetére


AlexWolf
(senior tag)

megsúgok neked egy titkot.
az első 10 csatában az MM olyan embereket rak össze, akik szintén kezdők (vagyis az első 10 csatán nincsenek még túl)

Mivel a tier 1-es tankot kb 2 csatával át lehet ugrani, még ha sík hülye is vagy (és általában a kezdő játékosok ilyenkor egyből mennek tovább tier 2-re), ebből a két dologból következik, hogy akikkel csatába kerülsz szintén olyanok akik túl vannak pár ezer csatán és fullos tankkal nyomják. legalább is kb 80-90%-uk.

A maradék 10-20%-ért meg nem kár.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#579) Bingisz válasza jano_77 (#574) üzenetére


Bingisz
(addikt)

Bocs főnök. Azt hittem szabad élvezni a játékot, de ezek szerint tévedtem...

(remélem, valaki egy facepalmot azért betol)

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#580) Atlantis válasza Pocok256 (#576) üzenetére


Atlantis
(veterán)

T6-os orosz arty-k sebzése a legkisebb? Melyik játékban? :)

Még egyszer: ne foglalkozz a páncélátütéssel arty-nál. Sebzés és splash radius, ezek fontosak (meg persze újratöltési és célzási idő, valamint a vízszintes kitéríthetőség).

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#581) Pocok256 válasza Atlantis (#580) üzenetére


Pocok256
(veterán)

Hát ujratöltés és célzási idő is eléggé felmegy a tier 4 hez képest :(

Samsung S10e; MSI GS65 8RF Stealth Thin;

(#582) adrian360 válasza Pocok256 (#570) üzenetére


adrian360
(őstag)

Mivel az arty-k HE lőszert lövöldöznek, nem muszáj átlőni a páncélt, anélkül is sebez ha talál, sőt ha mellé lősz is sebez egy keveset, ráadásul a tankoknak a teteje sokkal gyengébb páncélzatú, át lehet simán ütni. a tier4-es artyk sebeznek 300-400-500 körül egy egy jó találatnál attól függően hogy melyik nemzetet használod.

(#583) Bingisz válasza Pocok256 (#581) üzenetére


Bingisz
(addikt)

A sebzésről nem is beszélve... :)

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#584) Atlantis válasza Pocok256 (#581) üzenetére


Atlantis
(veterán)

Az fel...meg a vérnyomásom is, mikor egy SU-14/S-51 a csatában elhelyez mellettem/rajtam egy ajándékot.... :)

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#585) psycroptic válasza Bingisz (#579) üzenetére


psycroptic
(őstag)

Én tolnék, de melóhelyen nem megy... :(

PSNID: Tomy83PS

(#586) Pocok256 válasza adrian360 (#582) üzenetére


Pocok256
(veterán)

Hát ezt majd a jagdpanthernek meg a löwenek magyarázzuk már el akkor hogy nem 40 et kéne bele lőnöm hanem több százat :D

Samsung S10e; MSI GS65 8RF Stealth Thin;

(#587) AlexWolf


AlexWolf
(senior tag)

Újabb dilemmám van.

Vegyem meg a E-75-öt most (a múltkor meggyőztetek, hogy E-50-nel szemben inkább ezt vegyem) vagy várjam meg, amíg a T30-amból tier 10-es TD lesz (kb még 30000 XP) és vegyem meg azt? Ez utóbbihoz grindelnem kell még pár millát, de beleférhet az időbe, amíg meglesz az XP.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#588) Djuree válasza Pocok256 (#586) üzenetére


Djuree
(félisten)

melyik artyról is van szó? mert én grillével t7-ekbe simán lőttem 2-300-at is. de a t5 hamar megvan, az már üt 1000-et is néha...t8-ba...

I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

(#589) OberMotz válasza Djuree (#588) üzenetére


OberMotz
(aktív tag)

Tegnap sikerült végre feltennem az ISU-ra a BL10-et - hihetetlen. Első csatában 5 lövésből 4900 DMG. Én vagyok a világ ura :)) A legjobb az egészben a rettegés az ellenfélnél, miután kilőttem egy Black Prince-et (oneshot) meg egy Tiger2-t, menekültek a gyíkok szó szerint.

(#590) Pocok256 válasza Djuree (#588) üzenetére


Pocok256
(veterán)

SU-5

Samsung S10e; MSI GS65 8RF Stealth Thin;

(#591) dfsz34 válasza Djuree (#588) üzenetére


dfsz34
(őstag)

Én speciel nem kedvelem a 3 vagy még több arty-s meccseket. Valahogy elveszi a játék ízét. Nem lehet taktikázni kicsit, semmit, mert ha nem mozog az ember, mint mérgezett egér és rááll 2 vagy több Arty semmi esélye, főleg lassabb KV1, KV1s-el...

Biztos, hogy van akinek ez tetszik, de nem én vagyok az.

1 arty rendben van, hogy a nagyon állóharcosokat is mozgásra késztesse, de ez a 3-4 már nagyon nem jó, elviszi a játékot egy eszelős lövöldözős irányba, mert megállni nem lehet, 10 métert egyenesen előre gurulni nem lehet. Arról nem is beszélve, ha tényleg életszerűre akarják megírni, ahogy állítják, akkor az arty szerepe teljesen hibás, az életben nem céloztak az önjáró lövegek ennyire pontosan, persze, pontos koordináták mellett, teljesen álló járművet esetleg,

ma több olyan meccsem is volt, ahol pedig cikkáztam a KV-1s.el meg hirtelen megálltam, elindultam, de 3 arty volt és úgy körbelőttek, hogy esélytelen volt bármit csinálnom, pedig leszedtem egy ellen gépsárkányt és a másik kettő elől el tudtam bújni, de a 3 arty elől persze nem, ha meg kidugom az orrom, akkor a két lesben álló tank nyír ki, pedig lett volna jó taktika, csak ott meg egyenesen kellett volna mennem kicsit, a tankok elől takarásban, dehát nem megy az ilyen 3 arty mellett...

nem szeretem az ilyen meccseket, nem izgalmasak, mert nekem a kis taktikázás, helyezkedés, ami tetszik, amit teljesen lerombol a 3 arty,

nem kéne ezt az arty dolgot nagyon erőltetniük, meg másrészt teljesen irreális a szerepe 1-nél többnek

[ Szerkesztve ]

(#592) Djuree válasza Pocok256 (#590) üzenetére


Djuree
(félisten)

ahha, azt nem ismerem. azon az ágon egyből S-51-el kezdtem, régen a sima kv-ből lehetett kifejleszteni, mikor még volt olyan. az nagyon jó arty lesz majd, jgtiger, T95 onsehot full hp-ról :K

I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

(#593) OberMotz válasza Axel007 (#564) üzenetére


OberMotz
(aktív tag)

Mind a kettő jó kis gép, de 750 ferdis csata után nekem a JP2 sokkal jobban bejön a papír páncéljával együtt. JP-vel eddig olyan 80-90 csatám volt és úgy néz ki hogy jobban fekszik az én játékstílusomnak.

(#594) Djuree válasza OberMotz (#593) üzenetére


Djuree
(félisten)

én a JP2-től sose félek, simán kilövöm, semmi páncél, semmi sebzés. de a ferdi az más, annak nem nagyon megyek neki előlről...

dfsz34: 2 arty elég lenne egy csatába, több nem kell. az már a játékélmény rovására megy. 4-5 meg egyenesen baromság, értelmetlen.

[ Szerkesztve ]

I am Gabriel Angelos, Captain of the Blood Ravens. My chapter is in ruins, the sector is at war. Its worlds under siege. Chaos spreads, consumes us all. Here, we will make our final stand. Here, there will be... Retribution.

(#595) Napfénysüti válasza jano_77 (#574) üzenetére


Napfénysüti
(nagyúr)

OMFG, jóhogy nem mondod meg ki hol játsszon? Egyébként miért játszol a játékkal ha minden tierben vannak nálad sokkal jobb és rutinosabb emberek? :DDD
Akkor ez sem fair? :U

Més que un club!

(#596) OberMotz válasza Bingisz (#571) üzenetére


OberMotz
(aktív tag)

Ennyi. Nekem is van egy Minimausom 116%-os legénységgel plusz mindenféle extrával meg egy PanzerIC-m. Magasabb tierekben egy csomó csatában alig történik valami és nem túl szórakoztatóak.

(#597) OberMotz válasza Djuree (#594) üzenetére


OberMotz
(aktív tag)

Kinek a pap, kinek a papné :) Persze a JP2-nél általában az a taktika hogy lövés és gyors fedezékbe vonulás, ezt aláírom, de eddig _nekem_ jobban fekszik mint a Ferdi.

[ Szerkesztve ]

(#598) jano_77 válasza Napfénysüti (#595) üzenetére


jano_77
(veterán)

Senkit nem akartam szabályozni, távol áll tőlem, csupán a véleményem írtam le....ezt szabad!?
Vagy már nincs szólás szabadság?! Párizsban voltam a 7végén, esetleg akkor törölték el!? :F

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#599) Pocok256 válasza Djuree (#592) üzenetére


Pocok256
(veterán)

S-51 et még mindig kv ból lehet elérni arty ágból nem mehetsz rá :)

Samsung S10e; MSI GS65 8RF Stealth Thin;

(#600) Tenken válasza virkir (#577) üzenetére


Tenken
(őstag)

Egy laposabb scout vagy td roncsa a megfelelő helyen meccsdöntő fedezéket nyújthat a megfelelő tankkal. Szerintem nem szégyen kicsit rásegíteni nekik, ha épp használható helyen vannak.

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.