Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#51040) PR0JECTNR56 válasza Napfénysüti (#50991) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Az bizony, nagyon jó vele flankelni és összezavarni a nehéz tankokat, ha kapok egy kis támogatást a csapattól. :) Elfogadom az ajánlatot, keresek is majd ma estére az STB-1 mellé szakasztársakat, mert a random csaták résztvevői még ilyen magas szinten is elég lehangolóak tudnak lenni. Én dobtam a Type-61-et, mint T9-es gépet csak a löveget szerettem róla, a többi nem igazán jött be nekem. A japán vonalról a Type-5 Chi-Ri és Type-61 volt az, ami nem nyerte el tetszésemet, a többi elég jó.
T9 környékén tehát nálam üresedés támadt a kellemes közepes tank slot-ban, amit már tudom is, hogy mi fog betölteni és ez a Leopard PTA lesz.

(#50992) Djuree: Köszönöm! :)
Hopp hiányos mondatot írtam, a teljes elképzelés szerint "És ugyan a funkcionalitás szempontjából szinte teljesen mellékes..." (tekintsünk el a fizikai kiterjedés okozta célfelület tényétől). Én csak olyan tankot veszek és tartok meg, ami külsőre is nagyon tetszik és az STB-1 már régi álom volt. :D
Mivel rágyúrtam camo skillekre és álcafestés is van, nagyon vicces, ahogy eltűnök a térképről, az ellenfél megfeledkezik rólam, a következő pillanatban meg már kapják is az oldalukba. :D
Egyedül az MM rontja el a mókát néha a katasztrofális játékosokkal, de az STB-1 szórakoztat.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.