Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#45189) sebijani1982 válasza Djuree (#45183) üzenetére


sebijani1982
senior tag

Bocsáss meg, De! HA csak folyamatosan pirosak vannak, akkor miért nem vadászod le az ellen piroskáit? Azt azért Te sem mondod, hogy ha Te folyamatosan piroska csapattársakat kapsz, akkor az ellenfélnél nincsenek.
A mostani játékosfelhozatalhoz kell alkalmazkodni:
- Ha lemming a csapat, akkor kicsit hátramaradva menni kell a lemming csordával, ők kapják a sebzést - te osztod,
- Ha egy olyan oldalra mész, ahová nem megy veled senki, de meg kell védeni azt az oldalt, akkor pedig nem Rambo módjára kell ráugrani az ellenfélre, hanem menekülési-hátrálási utat hagyva fel kell venni egy olyan pozíciót, ahonnan a visszavonulás közben lehet csipegetni a rád támadókból,
- Ha pedig az ellen rush-ol, akkor nem nagyon van mit tenni! (Malinovka-n a folyó felöli oldalon, a múltkor az Oroszok végigrongyoltak legalább 7-8 tankkal kezdés után közvetlenül, T-54-ek, IS-8-ak. Megleptek minket, mert tőlünk 6-7 tank a hegy felé indult én az E-25-el meg mentem volna spottolni a folyó partjához közeli bokrosba H2-be. Bedarálták a népet, a maradék tankokat pedig két tűz közé vették a hegy felé.)
- Ha együttműködést akarsz, akkor pedig klán, szakasz, csapat mód. Random-ban nagyon ritkán fogsz tudni összedolgozni.
- Addig, amíg a csata elején nem tudod elolvasni, hogy kik a csapattársaid, mert megy az A1-A2...A0...K0 koordináták spammelése és néhány játékos semmi mást nem csinál, mint parancsolgat, hogy te menj ide, amaz amoda, ő meg addig hátul lapul egy bokorban Top Tier Heavy tankban - a TD-k mögött legalább 1 koordinátával- ne várj semmit. Volt már, hogy ISU-val ráfordultam egy két ilyen "bátor" frontharcosra és írtam neki, hogy jó lenne ha elindulna, majd egy 5-t kis idő múlva 4-t, közben elindultam felé, 3 még mindig nem mozdul 2 na itt már a kedves "kolega" elindult és tényleg kivette a részét a maradék csatából. De volt olyan is aki mikor ráfordultam nem kérdezett, hanem rám lőtt noob-ozás közepette, hát annak tudtam sajnálni a nyomorát és hirtelen elfogyott 700 HP-ja. Tudom, hülyeség ilyet csinálni. A legszebb, amikor a TOP TIER Heavy-k írják, hogy menjek TD-vel spottolni nekem 1010 HP-m van Neki minimum 1500, na az ilyen vicces.
Sokszor nem foglalkozom azzal, hogy nyerünk vagy vesztünk, ha megvan egy bizonyos sebzés mennyiség már elégedett vagyok. Például itt sem. Pont ezért nem érdekel az sem, ha elérjük az ellenfél bázisát, akkor írják, hogy ne foglaljunk, szedjük le az utolsó tankot. Minek? Tök jó, hogy ő ott van a közelében, de én mondjuk K5-ben vagyok a bázison az ellenfél utolsó tankja meg A2-nél van megjelölve, mint lehetséges pozíció, akkor hova induljak? Van 2 perce leszedni, addigra foglalok be. Ha 2 perc nem elég neki, sajnálom. Nekem nem lesz több az XP-m, ha Ő kiszedi és sebez még 130-at.

Csak magaddal törődj, ne bízz abban, hogy segítenek. Próbálj meg kiosztani minél több sebzést -> és ha úgy alakul, akkor befoglalni az ellen bázisát -> nyerni.
Majd indítani a következő csatát.
Szóval tojd le a paradicsompürét az esetleges győzelmet, sebezz, élj ameddig lehet. Közben spannold a lelked jó zenével :))

[ Szerkesztve ]

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.