Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#45165) dfsz34 válasza Szepi1979 (#45163) üzenetére


dfsz34
őstag

A szopóág egy dolog, az lehet végül is vita kérdése, hogy most véletlen vagy sem.

Ami durva a játékban az pont a véletlen totálisan irányított eltérítése, amit meg is magyaráznak. Csakhogy, a véletlennek minden lövésnél véletlennek kéne lennie és nem az van, hogy az egész csatára rányomja a bélyegét. Szinte az első pár lövés után már tudható, hogy mi fog következni. Az is nyilván "véletlen" és szinte mindig előfordul, hogy rálövök többet az ellenségre és mind talál (mert akkor célpontot mutat, mint egy elefánt), de az utolsó lövés, ami megölné, na az nem. Mellé, fölé, alá, megy az mindenfele. Ez nem egyedi eset, szinte mindig megfigyelhető és az utolsó lövést ilyenkor különös gonddal, maximális becélzás mellett engedem csak el, mert különben tuti biztosan nem fog találni.

Ez a véletlennel való játszadozásuk engem jobban bosszant, mert ott szinte tapintható a manipuláció. Mikor pattogok össze-vissza, meg szoktam kérdezni a csapatomat és sokan panaszkodnak ugyanerről. Az ellenség meg elég ha csak rámnéz, már sebzett is. Legszebb példa, mikor szembe álltam egy másik obj268-al és mondom kipróbálom, pontosan oda lőttem, ahova ő. Nekem ment mindenfele, neki nyílegyenesen húzott a gyenge pontra, csak én tekertem az elejét, ő meg sem moccant. Így kivédtem 2 lövést, de nekem egy sem ment oda, ahova céloztam, mindig mellé vagy csak annyival mellé, hogy már pattintó felületet ért. Ezt nem lehet megmagyarázni, hogy ő pro én meg hülye noob vagyok és nem tudok lőni, mert direkt pontosan oda céloztam, ahova ő. Nem volt nehéz egyébként, mert a felső kereszt radar talán, azt lőtte és gyakorlatilag minden lövése halálosan pontosan oda tartott, nekem egy sem. A legénység lassan hat skilles, az sem lehet magyárazat, az ővé sem lehet sokkal jobb, ha egyáltalán az.

Na az ilyen helyzeteket utálom, a véletlen szerepét erősen csökkenteni kéne, vagy akkor legalább tisztességesen csinálnák és egyenlő alapon mindkét félnek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.