Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#44705) SchumiBácsi válasza Scheff (#44686) üzenetére

Ha látsz árnyékot csak feltűnik hogy valahonnan világít a nap nem? :D

Igen okoz gondot, mert gyorsan rápillantok a térképre, látom északon van valami mozgolódás aztán elindulnák segíteni, jó esetben elindulok nyugat/kelet rosszabb esetben dél fele mert a valóságban az északi féltekén nem jellemző hogy északról delel a nap. Persze lehet forgatni a kamerát körbe állandóan 5mp-enként, csak akkor már jó kapkodás az egész.

De ha földrajz óráról nem lógtak volna, akkor az összes mapon a déli égbolt valamely részéről sütne a nap, nem pedig sok esetben északról.

De ezt csomó játékban elbasszák ami számomra egyszerűen felfoghatatlan:
Far Cry 3: nem emlékszem pontosan hogy van már, de ha a Föld úgy forogna akkor nem igen volna ma értelmes élet, de fogjuk rá hogy a trópusi övekben nem lehet tisztában lenni a nap járással, pedig marha egyszerű - pont keleten kel és nyugaton nyugszik, az éjjel-nappal egyforma hosszúságú, erre tök irreális módon jár a nap a játékban és a nappal kb 18óra, éjjel kb 6óra.

Stalker még ennél is katasztrofálisabb: nyugaton kel, keleten nyugszik, és az északi égbolton delel a nap.
Erre nincs mit mondani, mert kb a fejlesztőstúdió ott volt az erőmű mellett és ezzel itt el is elbaszták a realisztikus időjárás részt

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.