Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#44520) Švejk válasza xenom0rph (#44517) üzenetére


Švejk
őstag

Jó sokat kockulsz vele. Rájössz hogy hol, hova érdemes menni, melyik tank ellen mi a legjobb stratégia, ügyesen játszol, nem löveted ki magad, és nem csak ölésekre hanem sebzésre mész. Lassan csapatjátékos leszel, és az egyéni sikerek helyett előtérbe kerül hogy győzelemre segítsd a csapatod. A Rambó típusú, megmutatom mindenkinek típusú játéoksok szvsz nem viszik sokra. Én is, de mindenki noobként kezdi aztán kezdhet fejlődni. Itt vagyunk pl összehasonlítva.
Én 1500 csata után hasonlóan néztem ki. Aztán fejlődtem, ráéreztem a játék ízére, és most se mondom hogy különösebben jó játékos lennék de amikor igazán ráérzel a játékra, akkor kezd el olyan mértékben nőni az értékelésed hogy te is csak nézel.

Forgi11 Azt már így nem tudnám megmondani :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.