Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#43340) dfsz34 válasza L-e-f-i-e (#43333) üzenetére


dfsz34
őstag

Azért maradjunk annyiban, hogy nem igazán hozza vissza. Vannak tankok, meg játékstílus, ahol létérdek a hatodik érzék, de ha megy előre az ember, akkor majdnem mindegy bár kétségtelen tény, hogy a leghasznosabb tulajdonság. Nem hiányozhat egy tankról sem.

Most visszavettem a T29-t és dobtam rá 4db 100-as legényt a kettő 4 skilles megmaradt mellé, mert azok nem kellenek a tízes tankokba (T57, e5).

Egyértelmű, hogy ilyen fun tank esetében nem fogok eldobni skill-t, mert 30e xp-t is elég idő össze farmolni. Erősen kétlem, hogy bármiféle érzékelhető hátránya lenne, ha egy játékos esetében nincs javítás, hanem helyette a hatodik érzék van, ami nyilván nem lesz aktív egy ideig. (Mondjuk most verem a fejem a falba, csináltam vele elsőre egy 4800xp-s 3x kört és elfelejtettem a gyorsított képzést bekapcsolni). Az elszenvedett xp veszteség viszont fáj, annyi aranya meg a krőzusnak sincs, amennyi az ilyen átképzésekhez kellene.

Azt szoktam csinálni, ha a BiA-t fejlesztem, akkor nem jelölöm ki, csak hagyom, mert ha közben tankot kell váltani, akkor 90%-ost szoktam választani és olyankor az ilyen ki nem osztott xp-t használja fel és 100%-on marad az ember. Egyébként meg ha mégis resetelni kell 3-4-5 skilles embereket, akkor arany, más opció ott már nincs.

Még egy gondolat, valaki kérdezett a T34-ről talán tegnap. Még egy érv a T34 mellett, hogy igen jók az amerikai 10-es nehéz tankok és a T29 szintén kihagyhatatlan, azt a tankot meg kell tartani szórakozni. A T32 szintén elgondolkodtató, ha valaki szakaszozik, elég jó nyolcas tank az is. A kisebb nehéz tankok is jók, de annyira nem kiemelkedőek, mint pl a T29 a tierjében. Ilyen módon a legénységeket is segíti fejleszteni a T34 és közben jön a kredit mellé.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.